17.01.13, 02:27
www.youtube.com/watch?v=If6Rhh1-5Ts
Obserwuj wątek
    • polonus5 Re: Hehehehe 17.01.13, 02:45
      kononowiczshow123
      Nie jestem zwolennikiem Tuska, w sumie nie jestem zwolennikiem nikogo kto jest mi znany i pcha się do władzy, ale to co oni wykrzykują to jest hipokryzja, sami są zdrajcami, zostawili swój naród w najcięższym dla niego czasie i pojechali " nachapać " się zagranice, dla wszystkich emigrantów, zdrajców ( nie mówię o ludziach których naprawdę sytuacja do tego zmusiła, bo takich jest max 10% wszystkich którzy wyjechali ) powinny zostać na stałe zamknięte granice, sami siebie wysłali na banicje!!!
      • ratpole Re: Hehehehe 17.01.13, 02:51
        polonus5 napisała:

> zostawili swój naród w najcięższym dla niego czasie i pojechali " nachapać " się zagranice, dla wszystkich emigrantów, zdrajców powinny zostać na stałe zamknięte granice, sami siebie wysłali na banicje!!!

Dobrze gada.
        Zamknac granice, zeby sie to scierwo nie rozlazilo z gnojownika. Zdradzic TAKI kraj to powod do dumy hehehe
        • warcholski jakos tak zanosi sie lazmi 17.01.13, 05:01
          Na wczorajszej konferencji Donald Tusk wypowiedział bardzo zaskakujące słowa o zamachu... Oto dokładny cytat: "Nie mieliśmy żadnych wątpliwości, że podkreślanie wówczas, scenariusz konferencji MAK-owskiej miał kontekst polityczny. Zarówno termin, sposób i treść ówczesnej konferencji i zaprezentowanie raportu MAK-u był oczywiście próbą sformułowania rosyjskiej tezy, jeśli chodzi o zamach. To co dla nas najistotniejsze, to oprócz tej bulwersującej opinii na temat generała Błasika, to zaniechanie ze strony rosyjskiej odpowiedzialności czy współodpowiedzialności za katastrofę. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości – powiedział premier".
          Data: 2013-01-15
          vod.gazetapolska.pl/3132-donald-tusk-o-mak-i-zamachu
          www.youtube.com/watch?v=qwLn_K7ohPk&feature=player_embedded
    • warcholski "Sluchajcie zgredy chlopcy i dziewczynki..." 17.01.13, 05:05

"Bedziecie mieli takiego premiera o jakim w zyciu nie sniliscie" -Tak powiedzial Rudy Donald w n/n filmie:

after 1:38:00 www.youtube.com/watch?v=D_4tn-h5KHo

wszystko sie w filmie zgadza tylko dlaczego Rudy Donald Dyzma poslal tego czosnka ...jakos mu tam bylo Arabski do Hiszpani, a nie do Burkina Faso ? ....moze mnie ktos to wyjasnic ?
      • joanna_super Re: "Sluchajcie zgredy chlopcy i dziewczynki..." 17.01.13, 13:15
        10 lat pozniej a film aktualny jak przed wojna

warcholski napisał:

>
        > "Bedziecie mieli takiego premiera o jakim w zyciu nie sniliscie" -Tak powiedzia
        > l Rudy Donald w n/n filmie:
        >
        > after 1:38:00 www.youtube.com/watch?v=D_4tn-h5KHo
        >
        > wszystko sie w filmie zgadza tylko dlaczego Rudy Donald Dyzma poslal tego czosn
        > ka ...jakos mu tam bylo Arabski do Hiszpani, a nie do Burkina Faso ? ....moze m
        > nie ktos to wyjasnic ?
        >
        • warcholski Re: "Sluchajcie zgredy chlopcy i dziewczynki..." 17.01.13, 15:35

joanna_super napisała:

> 10 lat pozniej a film aktualny jak przed wojna

nie zagaduj tyklo wyjasnij dlaczego Arabski nie wyladowal w Burkina Faso ..jak na filmie?
          ...a moze jeszcze o tym nie wiesz, ze ryzy go poslal do Hiszpanii?

PS. moja sw.p. babcia zawsze mowila: "nigdy nie wierz rudemu"
          • donk To chyba lepiej ze ona s.p 17.01.13, 16:09
            A Polaki czemu tak tupiom do rudych angoli?

Babcia jakby zyla tez musialaby sfuj swtiatopoglond napisac od nowa. heheheheheheheheh
    • mcov Ach, tam ścierwaki przesadzają, hehehehe 17.01.13, 05:55
      Ach, tam ścierwaki przesadzają, hehehehe

A Kaczorowi dół już od dawna się należał, hehehehe. Czas na brata, hehehehe
    • joanna_super Re: Hehehehe 17.01.13, 13:00
      ratpole- jestem glodna. czy mozesz mi jakos pomoc?
      • ontarian Re: Hehehehe 17.01.13, 13:54
        joanna_super napisała:

> ratpole- jestem glodna. czy mozesz mi jakos pomoc?
        moze na banana masz ochote?
        • donk Re: Hehehehe 17.01.13, 15:53
          Ty ortalionek mozesz chyba raczej se o slimaku pogadac.

heheheheheheheheheheheheheheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka