Dodaj do ulubionych

Mikołajczyk Band

21.05.11, 21:13
Witam, czy ktoś może miał przyjemność gościć u siebie na weselu zespół MIKOŁAJCZYK BAND? Wyglądają na młody zespół i stąd moje pytanie, bo w necie jeszcze o nich cicho... Czy potrafią ruszyć towarzystwo? Zająć się gośćmi, prowadzą zabawy itp.? :) Jak wygląda współpraca z nimi?
Z góry dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • kremkan Re: Mikołajczyk Band 06.01.12, 20:35
      Ja też jestem ciekawa opinii na ich temat - czy sprawdzają się na weselu???
      • agagnieszkag Re: Mikołajczyk Band 15.10.13, 21:00
        Podbijam temat czy ktos byl na weselu gdzie oni grali? :)
        • pablita Re: Mikołajczyk Band 16.10.13, 08:31
          Przez 3 lata brak opinii to pewnie nie istnieją ...
      • czajniza2 Re: Mikołajczyk Band 19.10.13, 04:06
        Tak, sprawdzaja sie w 100% :) Nie sa inwazyjni, tzn. nie gwiazdorza, nie przycmiewaja soba wykonywanej muzyki. Szukajac oprawy muzycznej, zwracalam uwage nie tylko na wyksztalcenie muzyczne czlonkow zespolu (ktore powinno byc priorytetem szukajacych, a rzadko tak jest), ale i na ich prezencje, chodzi mi glownie o wiek muzykow i ubior, jest tak duzo wasatych "samograjkow" z blyszczacych kolorowych kamizelkach :D Mikolajczyk Band od razu mi sie spodobal, duzo mowi ich stronka, wywarzona, oszczedna w slowach, w stonowanych barwach. Zespol wiele razy bardzo mile mnie zaskoczyl, przyjechali na weselicho az do malopolski - nie kazdy band z tak daleka, do ktorego pisalam sie do tego kwapil, postawili honorowo sprawe noclegu; zagrali na prosbe kilkuletniej bratanicy "kaczuszki" za cena calusa w polko :D Podbili tym serca nie tylko rodzicow i pary mlodej :) Bardzo sie cieszylam, ze nie prowadza dzialalnosci dodatkowej, czyli dedykacji za oplatami - zawsze mi sie to nie podobalo na weselach, co to w ogole za zwyczaj, na pewno nie jest to uczciwe. Zbyszek, wykazal sie nie tylko muzycznie i konferansjersko, dba o kazdy szczegol, w dniu slubu dostalam smsa, ze juz sa na miejscu, ze wszystko jest zapiete na ostatni guzik, ale to nie wszystko; Zbyszek zapytal, jak ma zwracac sie do mojego husband to be, zdrobniele czy powazniejsza forma imienia, ujelo mnie to, dodam, ze chodzi o imie Jozef, ktore nie jest typowe dla 30-latka i sama mialam dylemat na poczatku znajomosci :D Mikolajczyk Band dba o najmniejszy szczegol, o komfort pary mlodej i gosci, sa skupieni na pracy i widac, ze ja lubia :) Jesli ktos ma pytania, prosze pisac.
    • pablita Re: Mikołajczyk Band 20.10.13, 13:30
      Polecasz w związku z Mikołajczyk Band ??? Barwo ! :P
      • czajniza2 Mikołajczyk Band 06.12.13, 23:19
        Jeśli chodzi Ci o to, czy mam powiązania z zespołem, to nie - choć napisałaś to jak nieuk ostatni :p Mam dowody na to, że grali u mnie i jak ktoś chce się przekonać, niech pisze :)
        • krl32 Re: Mikołajczyk Band 17.03.14, 17:56
          Hej, ja bym była bardzo zainteresowana :) mam wesele latem i właśnie ten zespól zaklepany. Powiedz mi w jakim składzie grali u Ciebie? bo wiem, że ten który jest na stronie internetowej jest już nieaktualny. W ogóle byłoby rewelacyjnie jakbyś miała chociaż krótki filmik z wesela :)
          • agatajaron Re: Mikołajczyk Band 24.06.14, 16:36
            Nie! Nie polecam! Ten ,,zespół,, grał na weselu mojej siostry pare tyg temu. Porażka. Przyszli sie najeść i napić! Przerwy bardzo długie, a piosenki które grali poprostu porażka! Spóźnili sie bo wokalista był w pracy. Umowa była podpisana na dwa dni czyli z poprawianami, na których sie nie pojawili w ogóle! Niesłowni i niekompetentni! Oczepiny do niczego! Goście bardzo sie nudzili przy repertuarze. Nie maja pojęcia jak sie gra na weselach! Nuda połączona z nieprofesjonalnym zachowaniem! Nie polecam jesli naprawdę chcecie zapewnić sobie niepowtarzalny klimat na weselu!
            • looki1234 Re: Mikołajczyk Band 24.06.14, 18:35
              Witam,
              w sierpniu mamy wesele i ten zespół będzie grał u nas. Proszę - jeżeli jest taka możliwość, czy można się z Panią skontaktować? Bardzo się wystraszyliśmy po tej informacji.

mój adres mail: looki4@wp.pl
            • mikolajczykband Re: Mikołajczyk Band 29.07.14, 22:48
              Szkoda, że głos w tej sprawie zabiera osoba niekompetentna. Na umowie jest wesele jednodniowe, bez poprawin. Widzę, że zarówno Pani jaki i Pani siostra nie czytacie ze zrozumieniem. Mam oryginalną umowę, więc proszę nie kłamać.
              Brzydko, że ocenia Pani nasz zespół z powodu Waszej winy. Jeżeli chodzi o wokalistę, który niby spóźnił się na Błogosławieństwo to również wina siostry, która podała inne godziny przyjazdu Pana Młodego. Wesele było bardzo udane a kłamstwa dotyczące zespołu są dla nas bardzo obraźliwe. Na szczęście inne Młode Pary piszą prawdę na forach i oceniają nas pozytywnie.

Pozdrawiam Panie Barbarę i Agatę Jaroń
            • krl32 Re: Mikołajczyk Band 01.09.14, 22:01
              Powyższy komentarz to jak dla mnie wyssane z palca pierdoły... Tylko niepotrzebnie najedliśmy się strachu przed weselem... Stwierdzenie "agatyjaron", że "przyszli się najeść i napić" ... chyba nic głupszego nie udało się wymyśleć...
              Zespół Mikołajczyk Band grał na naszym weselu w ostatnią sobotę. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Grali rewelacyjnie! Zarówno my jak i goście byliśmy zachwyceni. Nawet kierownik restauracji, w której było wesele stwierdził, że jeszcze nigdy nie spotkał zespołu z tak oryginalnym repertuarem!
              Zespół bardzo szybko wyczuł gości i praktycznie przez cały czas był pełen parkiet!
              Oczepiny - super! Kilka zabaw, bez durnowatych podtekstów :)
              Mogę na prawdę z czystym sumieniem polecić zespół Mikołajczyk Band! Świetny repertuar, super wokal! A Zbyszek grający na saksofonie i klarnecie to po prostu wisienka na torcie! Niesamowity efekt!
              Polecamy polecamy polecamy!
              Julita i Daniel
        • looki1234 Re: Mikołajczyk Band 24.06.14, 18:37
          czajniza2 napisał(a):

> Jeśli chodzi Ci o to, czy mam powiązania z zespołem, to nie - choć napisałaś to
          > jak nieuk ostatni :p Mam dowody na to, że grali u mnie i jak ktoś chce się prz
          > ekonać, niech pisze :)

Hej,
          w sierpniu mamy wesele z tym zespołem. czy jest możliwość się skontaktować z Wami w ich sprawie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka