Dodaj do ulubionych

Gdzie po buty?

21.02.08, 10:11
Dziewczyny gdzie kupujecie buty? Wiem, że jest stoisko w DH Magdalena na piętrze, gdzie mają duży wybór białych i kremowych butów. Znacie jakieś inne miejsca?
Obserwuj wątek
    • ulek25 Re: Gdzie po buty? 11.05.08, 14:18
      Ja mam ten sam problem, obeszłam juz większość sklepów we Wrocławiu i nic niekawego nie znalazłam. Ja mam troszke ograniczony wybór ponieważ moja sukienka ma kolor śmietankowy więc ani białe i ani ecri buty nie pasują :-(
      • ulek25 Re: Gdzie po buty? 16.05.08, 20:03
        Wreszcie kupiłam buty takie jakie szukałam ;-))) Jak wcześniej wspominałam, miałam ograniczony wybór poniewaz szukałam bardzo jasnego ecri. Nareszcie znalazłam i to ....na Zielińskiego :) Nigdy bym nie pomyślała że tam kupie buty. Przechodziłam tam przypadkiem i zauważyłam te właśnie butki, przymierzyłam i były idealne, bardzo wygodne z zaokrąglonym noskiem, a co najważniejsze kolor identyczny jak sukienka. A cena 85 zł :-)) Nie byłam wtedy przygotowana na zakup butów, bo ja musze kilka razy przemyślec zanim coś kupie, ale pani była tak uprzejma ze mi je odłożyła na 2 dni i dzisiaj je kupiłam. Jestem bardzo zadowolona :-) Polecam
    • anetka_bie Re: Gdzie po buty? 11.05.08, 18:04
      Sprawdz sklep CYMBELINE i sklep obok Cymbeline - She.
      • sylwiusia26 Re: Gdzie po buty? 12.05.08, 10:06
        Witam. zobaczcie sklep A sukniami ślubnymi Adeline na ul. Wita
        Stwosza tam maja super butki. Polecam!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka