tatti-ana 22.02.08, 23:38 Witam!Wiem,że ten wątek już kiedyś był,ale być może został juz zapomniany, a mi zależy na odpowiedzi.Czy ktoś wie coś o weselach organizowanych w tej szkole tańca?POMOCY?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia1324 Re: Perfect dance 11.07.08, 15:17 Na weselu byłam 7 czerwca, nie polecam sala taka sobie jedzenie okropne a obsługa nie za bardzo trzeba było prosić aby zabrali brudne talerze zbyt długo czekaliśmy na zimne zakąski po obiedzie naprawde nie polecam.Teraz sama szukam miejsca wolnego (wrzesień)na wesele córki. Odpowiedz Link
tulipanekx Re: Perfect dance 14.07.08, 08:08 Ja mam tam wesele we wrześniu. Miałam znajomą która była tam na weselu. Powiedziała, że jedzenie ok a obsługa fakt troszkę powolna. No ja wybrałam ją bo już nic wolnego nie mogłam znaleść :( będzie co będzie każdemu co innego pasi :) Odpowiedz Link
sambala Re: Perfect dance 21.09.08, 13:42 Ja miałam tam wesele. Oczywiście nie wszystkim się podoba tego typu sala, ale to był nasz wybór, robiliśmy wesele pod rodziców, wydawała na się "typowa", z klimatem, Znajomi chwalili "klimatyczna" salę, do dzis uważają, że w zyciu się tak nie bawili na weselu, Co do własciciela to racja, że jest zakręcony,zgubił kalendarz z datami wesel, zapomniał o poprawinach wiec gdzies nas musiał wcisnąć miedzy 2 komuniami a balem seniora, dostaliśmy pokwitowanie 1 wpłaty na jakims świstku, w dniu wesela prawie dziecko kuzyna by przygniótł trzepak, na którym się bawił na placu przez salą, ale na "szczęscie", trzepak zatrzymał się na aucie kuzyna (klepanie blachy), jedzenie takie sobie, gulasz podano na płaskich małych talerzykach, mimo ze kupilismy własne napoje, to na stole musiały stać fosoryzujace butelki z czyms do picia, czego i tak nikt nie chciał pic, wystrój badziewny, cóź.. coś za coś-cena rekompensuje wszystko, podsumowując wesele wypadło ok, ale sali nie polecam jesli ktoś ma jakieś większe wymagania, w tej chwili wesela na wioskach są o większym standardzie niz w tej szkole Odpowiedz Link