maxine5 29.02.08, 10:32 Czy ktoś był na weselu lub słyszał opinie o hotelu Rezydent na ul. Chopina we wrocławiu? To jest koło parku szczytnickiego i stadionu olimpijskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarka44 Re: hotel rezydent 05.03.08, 12:17 HEj, Ja byłam tam na ślubie u mojego brata. Bawiłam się super. Jedzenie było smaczne. Obsługa też b. dobra. Był też Pan z obsługi hotelu, który "robił" za wodzireja i dobrze mu to wychodziło :). SAma tez się zastanawiam na weselem tam.. Tylko mój termin maja już zajęty :( 08.08.2009.. Odpowiedz Link
mropijek Re: hotel rezydent 06.05.08, 21:47 madziarka44 napisała: > HEj, > Ja byłam tam na ślubie u mojego brata. Bawiłam się super. Jedzenie > było smaczne. Obsługa też b. dobra. Był też Pan z obsługi hotelu, > który "robił" za wodzireja i dobrze mu to wychodziło :). SAma tez > się zastanawiam na weselem tam.. Tylko mój termin maja już zajęty :( > 08.08.2009.. Hej, byłabym bardzo bardzo wdzięczna za kilka zdjęć na maila, oraz kilka informacji: na ile osób było wesele, jak się sprawdzały tańce na innej sali, jak jedzenie, obsługa? Mam wstępnie zarezerwowany termin i muszę niedługo wpłacić zaliczkę i szukam opinii zanim podejmiemy ostateczną decyzję. dzięki za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link
mropijek Re: hotel rezydent 06.05.08, 22:18 a mój mail to mropijek@WYTNIJTOgazeta.pl :) Odpowiedz Link