anetka_bie 01.03.08, 17:31 Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii o tym zespole. Będę wdzięczna za wszelkie rady, uwagi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeelaine Re: Zespol Radioteka 02.03.08, 00:28 Moja opinia jest taka, że ten zespół gra na moim weselu 5,07,2008 :) Odpowiedz Link
anetka_bie Re: Zespol Radioteka 02.03.08, 19:09 Hej, Przeslali ci moze repertuar?? Jak prowadza oczepiny i cala impreze???. Napisz mi wiecej o nich. Pozdrawiam. Aneta Odpowiedz Link
madeelaine Re: Zespol Radioteka 03.03.08, 18:35 Hej, repertuar to głównie muzyka polska, raczej współczesna ale przebojów typu Krzysztof Krawczyk nie brakuje, z muzyki zagranicznej są standarty. Oczepiny są krótkie, nie ma obleśnych zabaw, jest rzucanie welonu i muszki/krawatu, potem są zabawy dla gości typu jaka to melodia itp. Grają ok 40-45min potem jest 10-15 minut przerwy. Nie robią czegoś takiego jak wyprowadzanie młodych z domu.Śpiewa albo chłopak albo dziewczyna, pozatym są elastyczni i można się z nimi dogadać. P.S. nie piją :) Odpowiedz Link
grisly Re: Zespol Radioteka 06.03.08, 13:05 słuchałąm demo ze stronki, podoba mi się wiem też, że można "wziąźć" samego dj'a Odpowiedz Link