sarenka212 08.05.08, 17:48 Witam, czy ktos mial juz wesele w Chacie za Wsia? Jakie wrazenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: chata za wsią 08.05.08, 22:28 Poczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44777&w=67350070&a=67350070 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44777&w=75960630 Odpowiedz Link
sarenka212 Re: chata za wsią 09.05.08, 01:10 to juz czytalam...chodzi mi czy juz ktos w tym roku mial tam wesele i jak bylo? Odpowiedz Link
magdi27 Re: chata za wsią 21.05.08, 21:36 Ja miałam : 1 dzień duża sala, drugi dzień gril. I jakbym miała wybrać miejsce to byłaby to nadal Chata. Trzeba oczywiście wszystkiego pilnować , jasno mówić czego się oczekuje ale myślę że efekt zgodny z oczekiwaniami :) Odpowiedz Link
sarenka212 Re: chata za wsią 21.05.08, 23:54 Po pierwsze grtuluje!! My mamy na malej sali.A jak z obsluga? Musieliscie im na cos zwracac uwage? Dostrajaliscie sale, czy oni wszystko przygotowali? Jedzonko bylo dobre?:) hehe, 100 pytan:) Odpowiedz Link
j_karola Re: chata za wsią 22.05.08, 15:04 Sarenka,a kiedy macie, bo my też w małej sali? Odpowiedz Link
j_karola Re: chata za wsią 26.05.08, 19:50 My jeszcze w tym, w listopadzie :). Też myślałam o przyszłym roku, ale zdecydowalismy się jednak na 2008. Odpowiedz Link
dagna83 Re: chata za wsią 22.05.08, 08:16 Ja co prawda nie miałam tam wesla (dzięki Bogu) ale byłam na weselu w Chacie:/ po obiedzie na stołach bida, jakiś śledzik tylko i pomidor, a po północy barszczyk i zaręczam wam, że cena kosmiczna, obok było wesle córki kelnerki i wszyscy goście się śmiali, że z jednego podzilili jedzenie na dwa;-P Polecam restaurację "LOT" w Jeżowie Sudeckim. Jedzenie przepyszne i duuużo, super obsługa no i sala taka bardziej klimatyczna, drewno, rzeźbiony balkon, drewniany barek i fajnie zakomponowane antyki i lustra. POLECAM! Odpowiedz Link
j_karola Re: chata za wsią 22.05.08, 15:02 Wszystkozalezy od tego,jakie menu sobie wybierzecie.Z tego zo widziałam w ofercie w chacie mają naprawdę duży wybór różnych potraw. A co do LoTu osobiście mi się tam nie podoba,zero ładu i składu,trochę jak w stodole. Odpowiedz Link
dagna83 Re: chata za wsią 24.05.08, 02:32 chciałabym mieć takie mebelki w stodole i taki dębowy parkiet :-) ale jak ktoś woli łososiową lamperię i puste stoły... Odpowiedz Link
little.pleasure Re: chata za wsią 02.06.08, 10:18 Ja miałam w "Chacie..." swoje wesele przedwczoraj, więc jeśli masz pytania, to pytaj:) Najlepiej mailem:) pausus@interia.eu Odpowiedz Link
magdi27 Re: chata za wsią 02.06.08, 16:19 Nie zgadzam się z Tobą... Miałam wesele w chacie i do niektórych rzeczy można się tam przyczepić ale napewno nie do jedzenia, przynajmniej na moim weselu. Było dużo było świeże a tak naprawdę wybrałam standard z menu za 110 za osobę. Nie wiem czy dla Ciebie cena to kosmiczna dla mnie ok. Drugi dzień był na grilu plus "wiejskie jadło" i to co zostało z poprzedniego dnia. Głodnych nie zauważyłam. Kucharz grilował i było całkiem sympatycznie. Miałam na dużej sali i nie mam też uwag co do jej wyglądu bo jest przestronna,ładna i klimatyzowana z ładnymi tarasami.Ale jak ktoś się chce przyczepić to pewnie się przyczepi. Odpowiedz Link