klara_78 25.05.09, 15:26 Witam, poszukuję zespołu grającego wyłącznie na żywo na 31.07.2010. Wesele odbędzie się w Wałbrzychu. Proszę o maila magdawch@wp.pl lub gg nr 5524877 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzys1253 Re: Poszukiwany zespół ne wesele 25.06.09, 16:34 klara_78 napisała: > Witam, > poszukuję zespołu grającego wyłącznie na żywo na 31.07.2010. > Wesele odbędzie się w Wałbrzychu. Proszę o maila magdawch@wp.pl lub > gg nr 5524877 tylko nie picasso graja zdyskow Odpowiedz Link
pablita Re: Poszukiwany zespół ne wesele 06.07.09, 15:43 Panie krzys1253 ! Co to za dziwny cytat ??? Tak czytam ten wątek i oczom nie wierzę: klara_78 pisze tak: "poszukuję zespołu grającego wyłącznie na żywo(...)Proszę o maila magdawch@wp.pl lub gg nr 5524877" a krzys1253 cytuje ją tak: "poszukuję zespołu grającego wyłącznie na żywo (...)Proszę o maila magdawch@wp.pl lub gg nr 5524877 tylko nie picasso graja z dyskow" Tylko że w oryginalnej wiadomości wcale nie ma zdania o picasso którzy "grają z dysków" ! Więc skąd się wzięło w "cytacie" ??? Ja tam nie wiem z czego gra Picasso, chociaż o ile pamiętam to ten zespół reklamuje sie jako grający na żywo, ale wiem z czego cytuje krzys1253 i bynajmniej nie z klary_78 :-P żenada panie, żenada :-| Odpowiedz Link
krzys1253 Re: Poszukiwany zespół ne wesele 25.06.09, 16:40 fajnie graja krakersi, fraglesi, archiband wszyscy grają na zywo Odpowiedz Link
monika-bujwid Re: Poszukiwany zespół ne wesele 06.10.09, 02:55 Polecam zespół Mars( smardzów k wrocławia ) grają na żywo i świetnie zabawiają gości Odpowiedz Link
lafabr Re: Poszukiwany zespół ne wesele 25.06.09, 19:31 polecam Krakersi są drodzy ale warto, grali u mnie na weselu, polecam Odpowiedz Link
bruslii Re: Poszukiwany zespół ne wesele 06.07.09, 19:22 www.czerwonebuty.pl - wyłącznie na żywo :-) Odpowiedz Link
pablita Re: Poszukiwany zespół ne wesele 03.08.09, 11:22 "Czerwone Buty" - tak, mają wiele świetnych opinii :o) Odpowiedz Link
aluka1980 Re: Poszukiwany zespół ne wesele 25.08.09, 22:10 jako, że wesele mam już właśnie za sobą mogę polecić zespół, który miałam u siebie - FAMILY z jeleniej góry (mają swoją stronkę w necie). Znalezliśmy ich przez neta, nikt z moich znajomych ich wcześniej nie słyszał, więc mieliśmy trochę stresa, ale zupełnie nieporzebnie. grali super, brzmiali rzeczywiście tak, jak w nagraniach na stronce internetowej, a do tego pokazali pełen profesjonalizm w prowadzeniu imprezy i organizowaniu zabaw. ku mojemu zdziwieniu nawet ciotki co to miały siedzieć przy stołach balowały na parkiecie ;). aaa, dodam też, że mają korzystną ofertę cenową zwłaszcza dla tych, którzy planują krótsze wesela, bo płaci się za ilość godzin grania (200 za 1 h), a nie za "całą" imprezę ;) Odpowiedz Link
hoggata27 Polecam Czerwone Buty 26.09.09, 23:04 Byłam u koleżanki na weselu w Wałbrzychu i mieli właśnie ten zespół z Wrocławia www.czerwonebuty.pl Rewelacja!!! Młode chłopaki, ale kręcili imprezę do 4 rano na maksa Odpowiedz Link
7zuzka7 Re: Polecam Czerwone Buty 12.10.09, 21:37 Mam prośbę, czy możesz mi coś powiedzieć jak Czerwone Buty prowadzą całą imprezę???? Czy mają dobry kontakt z gośćmi weselnymi czy tylko dobrze grają i na żywo?? byłam na próbie i było super....a jak wyglądają konkursy i całe prowadzenie wesele??? Mam wielką prośbę czy mogłabym pożyczyć lub ewentualnie przegrać płytkę z wesela pary młodych??? Pozdrawiam 7zuzka7 Odpowiedz Link