esmeralda_2 06.10.10, 10:54 25 października w polskich sklepach pojawi się nowy krążek KT Tunstall, "Tiger Suit". www.youtube.com/watch?v=vsCi5cdm2tw&ob=av2n.... przyjemna muzyczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-0_0 Re: Nowości muzyczne 06.10.10, 11:14 od Woodstocku, naprzemiennie w odtwarzaczu: Enej i Pampeluna Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Nowości muzyczne 06.10.10, 19:46 a u mnie Tango 3.0 Gotan Project, soundtrack do "Amalii" i Muse Odpowiedz Link
exman Re: Nowości muzyczne 07.10.10, 07:18 A u mnie ... Julieta ruuulez, potem Slayer"Reign in blood" (tylko w samochodzie) a w kotłowni nowe dziecko Underworld. Odpowiedz Link
netfun Re: Nowości muzyczne 12.10.10, 17:03 Slayer to raczej nie nowosc, ale chwali sie, chwali. Ja ostatnio odswiezam sobie tworczosc niejakiej grupy zwanej Testament. Ech, jakie to byly piekne czasy - czlowiek ryczal na glos: "Look at the lost souls, They seem so black, Look at the lost souls, Souls of black". Taa, a teraz do pieluch, tata! Odpowiedz Link
tikki Re: Nowości muzyczne 12.10.10, 21:21 As good as new www.youtube.com/watch?v=QZlUUswAvo8&feature=related A ostatnio na domowej liscie przebojow kroluje Asa (Asha) www.youtube.com/watch?v=9jIhNOrVG58 Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Nowości muzyczne 12.10.10, 22:29 stary,ale jary najnowszy Ozzy www.youtube.com/watch?v=p5JJy8Z4dNM&ob=av2e Odpowiedz Link
exman Re: Nowości muzyczne 17.10.10, 19:14 chciałem wam to zapodać dwa lata temu ale było i znikło. właśnie się pokazało, więc jest ... www.youtube.com/watch?v=Uhs7P_pJyTM&feature=related Odpowiedz Link
piernicyna Re: Nowości muzyczne 17.10.10, 21:51 W rzece Heraklita ryba łowi ryby ryba ćwiartuje rybę ostrą rybą, ryba buduje rybę, ryba mieszka w rybie ryba ucieka z oblężonej ryby W rzece Heraklita ryba kocha rybę, twoje oczy - powiada- lśnią jak ryby w niebie, chcę płynąć razem z tobą do wspólnego morza, o najpiękniejsza z ławicy. W rzece Heraklita ryba wymyśliła rybę nad rybami, ryba klęka przed rybą, ryba śpiewa rybie, prosi rybę o lżejsze pływanie. W rzece Heraklita ja ryba pojedyncza, ja ryba odrębna (choćby od ryby drzewa i ryby kamienia) pisuję w poszczególnych chwilach małe ryby w łusce srebrnej tak krótko, że może to ciemność w zakłopotaniu mruga? /Wisława Szymborska - W rzece Heraklita/ Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Nowości muzyczne 16.10.10, 08:56 pierwsze miejsce na liście Przebojów radia "Z" www.youtube.com/watch?v=q33j3qjjdTM Super muza, same nogi chodzą Odpowiedz Link
ziege77 Re: Nowości muzyczne 16.10.10, 11:42 miłego dnia www.youtube.com/watch?v=6HqjkdqZXCk Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Nowości muzyczne 19.10.10, 14:34 cieplutka piosenka, sporo w niej radości Odpowiedz Link
exman Re: Nowości muzyczne 19.10.10, 20:24 www.youtube.com/watch?v=GJqJbgknTSM&feature=related Odpowiedz Link
exman Re: Nowości muzyczne 21.10.10, 21:07 Pewnego razu byłem w sklepie, co to podobno ma wszystko, oczywiście to g. prawda, nie mają nawet połowy wszystkiego, ale na stanowisku do odsłuchu płyt, znalazłem porzuconą przez kogoś tę płytę ... od wtorkowego poranka rozgrzewa mnie w samochodzie www.youtube.com/watch?v=9wKGUh2uIak&p=61B9652EAEC457DA&playnext=1&index=18 Odpowiedz Link
ziege77 Re: Nowości muzyczne 22.10.10, 08:57 zatem od wtorku podróżujesz w doborowym towarzystwie mialam zapodać Janson Mraz ale przy Matt'cie proponuje : www.youtube.com/watch?vwfp3sWYblM miłego odbioru i weekendu Odpowiedz Link
esmeralda_2 Gotycki piątek w Słowianinie 22.10.10, 10:53 www.youtube.com/watch?v=_bSgGl3NdKE czy tak będzie jak na tym teledysku? Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Nowości muzyczne 22.10.10, 08:21 www.youtube.com/watch?v=cCJVaMzXB4E Na skandowane przez zgromadzony na Krakowskim Przedmieściu tłum słowa "Gdzie jest krzyż?" autor naniósł muzykę techno. Utwór stał się letnim przebojem dyskotek w całym kraju. Na YouTubie obejrzało go ponad 2 270 000 osób, a każdego dnia przybywa kolejne 30 tysięcy. Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Nowości muzyczne 30.10.10, 19:24 www.youtube.com/watch?v=lCdRA0lQq38 jest na drugim miejscu po LOVE SHACK, ale ten shack, jakiś jest mi znany, a windą bliżej Odpowiedz Link