Dodaj do ulubionych

Stary komp. ale jary

09.11.10, 20:45
Odkurzylem swojego starego kompa - dziadek ma juz z 10 lat.
Zainstalowalem nowa "winde" - i o dziwo chodzi, gra i buczy.
I do tego staruszka podpialem nowiuski monitor - miodzio!

I po co mi tam jakies fajerwerki i wodotryski - moj stary komp jest debesciak!
GG dziala, Forum dziala, radio dziala - jestem wniebowziety wink

Sciskam cale forum!
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Stary komp. ale jary 09.11.10, 20:57
      Do uzytku ogolnego, wlasnie tylko dla netu, tez mamy jakiegos grata...
      ale podrasowanego i dziala i buczy!
      • netfun Re: Stary komp. ale jary 09.11.10, 21:02
        A moj w ogole nie jest podrasowany - Athlon 1,1 Ghz pierwszej generacji, 500 MB pamieci, jakas Nvidia (swego czasu szybka jak tornado), zwykla karta sieciowa.
        Ale i tak go kocham!
        • exman Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 07:11
          Mam podobnie, stare kompy wcale nie muszą lądować na śmietniku. Pozdrawiam was ale z innego, bo mi w domu awaria jakaś nastąpiła była na łączach.
          • alex-0_0 Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 09:48
            "Stary komp" ma też walory Prewencyjne .... u mnie jest tak stary grat, że większość gier online nie działa (komp nie daje rady z grafiką smile), więc dziecię nie ma jak się uzależniać smile
            • netfun Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 11:13
              Hmm, to tez argument.
              Moje dziecie co prawda jeszcze za male jest, zeby sie uzaleznic, ale prewencji nigdy za wiele wink
              • 0kto Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 13:06
                Moje dziecię przejmuje kolejne laptopy po tatusiu, a mamusia wciąż w klubie wielbicieli starych, stacjonarnych gratów wink
                • netfun Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 20:00
                  Tja, ja chyba tez tak mam - dla mnie komputer to jest taki "piec", co stoi kolo lub pod biurkiem.
                  Laptop to taki "niepelny" pecet - wiem, obecnie to niebosiezna bzdura, ale takie mam odczucia.
                  • beatrix13 Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 21:33
                    A ja nigdy stacjonarnego nie miałam. Mój obecny laptop to drugi z kolei, bo pierwszemu zmarło się m-c temu. Nie wyobrażam sobie w domu stacjonarnego, bo chcę mieć komfort leżąc z nim,a stacjonarnego dość mam 8 godziny w pracy.
                    • exman Re: Stary komp. ale jary 10.11.10, 21:40
                      Ja mam dokładnie odwrotnie, choć w pracy też mam PC-ta. Laptop to dla mnie jak maczanie palców w nadgniłych zwłokach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka