exman 07.07.09, 05:45 jak dobrze wstać skoro świt... Same przyjemności. Kawa z mlekiem, śpiew ptaków i można jeszcze parę rzeczy załatwić zanim złapie nas upał. Dzień wart grzechu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-0_0 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 07:23 veto! dla tak wczesnego wstawania! Odpowiedz Link
ziege77 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 07:27 Ex , grzechem jest tak wczesne wstawanie i tyle w tym temacie Odpowiedz Link
gosia.43 Osobiście.... 07.07.09, 07:27 nie przeszkadza mi takie wczesne wstawanie , ale za to żar z nieba jest dotkliwy niezmiernie. Upał jak jasna cholera.... gosia Odpowiedz Link
exman Re: Morning has broken albo 07.07.09, 07:57 Doprawdy, azaliż nie zauważacie korzyści jakie płyną z wstawania o wczesnej porze ? Zanim upał nas powali, mozna dac światu to co mamy najpiękniejszego W zimie nie ma tego uroku, wtedy susłujemy ile wlezie ale w lecie to prawdziwa przyjemność obudzić się razem z ptakami (każdego rodzaju i gatunku), błękitem nieba i czystym umysłem. Budzik się spóźnił !!! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 08:05 Chcesz już iść ? Jeszcze ranek nie tak bliski...słowik to a nie skowronek..... gosia kto rano wsaje - ten krótko śpi g Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 09:22 exman napisał: > Doprawdy, azaliż nie zauważacie korzyści jakie płyną z wstawania o > wczesnej porze ? > Zanim upał nas powali, mozna dac światu to co mamy > najpiękniejszego jeno li z przyczyny owej, nader bardzo frasuję się i pożogę w sobie wzniecam na myśl o wstawaniu z kurami ..... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 09:39 same uroki porannego wstawania... Chyba wstane! Odpowiedz Link
bella1 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 10:16 I ta rosa na trawie . Wstaje spiewajaco ..... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 17:52 wstawać muszę o 6, a najchętniej o tej porze kładałabym się Odpowiedz Link
exman Re: Morning has broken albo 07.07.09, 18:41 a ja w kotłowni o tej porze...to o Boże Odpowiedz Link
whiteentrance Re: Morning has broken albo 07.07.09, 22:41 dałnlołd. end lisen to! www.classicalrelatedperformances.com/ Odpowiedz Link
bella1 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 22:54 Slucham "Nad dachami Paryza" na zywo i mysle,ze niemoznosc 'zaladowania' ma tez dobre strony....Ale ja bardzo ugodowa dzisiaj jestem Odpowiedz Link
whiteentrance Re: Morning has broken albo 07.07.09, 23:09 to może innej klasyki? o dwóch gówniarzach było, o arturze i śmierci właśnie na juniwersalczanel www.youtube.com/watch?v=3YN_3opFUCE Odpowiedz Link
bella1 Re: Morning has broken albo 07.07.09, 23:20 Jakby troche przykro mi sie zrobilo....Predzej 10 taczek zaladuje w tej ciemnicy,niz najlepszy plik z Youtube....Taka dola wiskowego cmola /Nie wypieram sie tego 'dobrego'.... - koncert na zywo nadal trwa....Wchodza zaby/ ... Ale jak bede w 'wielkim miescie' nadrobie z tej ciekawosci.... Odpowiedz Link