kollector 20.08.04, 22:53 takiego kogoś kto umie nastawiać kości, skręcenia, ustawiać wypadniete dyski i inne jesli coś wiecie to podajcie jakieś namiary dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Szukam KRĘGARZA 21.08.04, 08:55 kollector napisał: > takiego kogoś kto umie nastawiać kości, skręcenia, ustawiać wypadniete dyski > i inne > > jesli coś wiecie to podajcie jakieś namiary > dzięki Podałem Ci na forum Zamość (czy może Roztocze?) m Odpowiedz Link Zgłoś
motodawca1 Re: Szukam KRĘGARZA 22.08.04, 01:10 Serdeczne dzieki troche sie połamałem na motorze (kollector to ja) i teraz potrzebuję żeby mnie ktos "ponastawiał" zasięgnąłem opinii o panu Pióro - same superlatywy tylko nie wiadomo czy jeszcze przyjmuje takich polamanców jak ja (złamany kręgosłup - kilka wypadniętych dyskow, powykręcane stopy) ale sam to jeszze prawdzę - bardzo, ale to bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
keisub Re: Szukam KRĘGARZA 13.11.04, 21:19 czesc! tez mam problemy z kregoslupem i slyszalem ze jest ktos w Bilgoraju co stosuje akupunkture, masaze i inne zabiegi. zamierzam sie tam wybrac, ale prosze o wiadomosci i opinie. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś