Dodaj do ulubionych

Od słowa do słowa

06.01.04, 20:32
i już toczy się rozmowa
czyli wprawki Debi w zakładaniu piramidalnie głupich wątków.
Obserwuj wątek
    • paladin Re: Od słowa do słowa 06.01.04, 21:16
      ale od ktorego do ktorego slowa <bo tak jakos nie ujete w ramy, tak to bym
      przynajmniej wiedzial w jakim przedziale slownym mam sie nie zmiescic ;) >
      • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 08:16
        Nie ma ograniczeń! Możesz zacząć gdzie chcesz i płynąć potoczyście i
        soczyście :)
    • edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 09:12
      hyhy, zdaje się, iż to wątkowy plagiat! ;)

PS. oryginał głosi jej narastanie..
      • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 20:41
        A czy ja kiedys twierdziłam, że jestem oryginalna? Poza tym nie wgłębiałam się
        wcale w historię OSDS, więc plagiatu zarzucić mi nie można, co najwyżej pewien
        wspólny dla wielu osób nurt myślenia, o!
        :))
        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:27
          zbiegiem okoliczności łagodzących wątek za wątkiem się poturnau ;)
          • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:49
            Zbiegi okoliczności to zaprawdę bardzo interesujące zjawisko, tym bardziej,
            że podobno przypadkowe, jak sie najczęsciej utrzymuje ;)
            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:56
              przypadki chadzają po ludziach, dzięki nim rodzaj człowieczy ilościowo się
              umacnia ;)
              • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 22:18
                Uhm, zwłaszcza, jak komuś przypadkowo cegła na głowę spadnie :)
                • white.falcon Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 23:48
                  Witam!

Podobno był taki, co to nie pił, jadł zdrowo, żył zdrowo, bo chciał dożyć stu
                  lat i nie dożył przez tę dachówkę.

Inny zaś poszedł do lekarza i otrzymał poradę: "Ma Pan nie uzywać, odżywiać się
                  zdrowo, chodzić spać wcześnie - grzecznie." Na co odpowiedział: "Mam sobie
                  zycie zmarnować?" I nie zastosował się i dożył stu lat w szczęściu i radości.

Czyli: wybór należy do Ciebie, a szczęście - jak Ci trafi się.:)
                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 00:16
                    O, i to mi sie podoba!

Dobry wieczór, White :)
                    • edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 09:01
                      zdominowała nas white power - takoż kupą mości panowie, pora zorganizować
                      wycieczkę ;)

PS. witaj Falconeta :)
                      • cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 14:54
                        Panie pozwolą, że się dosiądę, z myślą o wycieczce, popijając co nieco.
                        Kofi, tą razą.
                        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 15:08
                          rzecz jasna, kawy u nas dostatek.. rozstrzygnąłeś sygnaturkową kwestię? ;)
                          • cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:10
                            Prace trwają, trzeba powołać komisję. Nie musi być specjalna-panie miłe widziane
                            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:17
                              przede wszystkim płeć piękna, bo jakaż dla Cię z panów pociecha.. z
                              przyjemnością zajmę intratne stanowisko, Miltonia zapewne zgłosi się
                              skarbnikować ;)
                            • miltonia Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:18
                              Z komisja nie problem, z korzystnym rozstrzygnieciem tez. Wystarczy koperta
                              wsunieta do kieszeni lub pod doniczkaa zostawiona. Tylko nic nie mowcie Gini,
                              bo zaraz bedzie chciala wszystko sobie zgarnac.
                              • edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:30
                                chyba żartujesz! świadkując scence, kiedy to wraz z Żarłaczem, pełna zaciętości
                                rwie Twego Januszka - zastosuję zasadę ograniczonego zaufania ;)
                                • cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:37
                                  Ten stolik to ilo-kątny jest, czy od razu mniejsza o to?
                                  Sporo tu się działo, jak widać-czytać. No, ale karnawał w toku, więc niech tam.
                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 18:36
                                    a to już kwestia upodobań ku wygodnictwu - akceptujemy trójkąty tudzież inne
                                    figury ;)

zacytuję fragment pouczającej pogawędki:

FORUM KOBIET OSZUKANYCH

• a gdzie sie ma zalic facet ktory oszukuje?

gitman

wiesz moze?

edzioszka

mnie możesz, przecież i tak po tych wszystkich Twoich i moich zdradach
                                    przychodzi błoga chwila pojednania ;)

gitman

aha zgoda, zgoda, a pan buk reke poda.
                                    no co?

edzioszka

o u nas to ciągle upadki i wzloty ;)

gitman

no i nikt nei robi problemu z gromadki cudzych dzieci. ;)))

edzioszka

hyhy, i wszystkie jeden w jeden przystojne - do tatusia i mamusi podobne ;)

gitman

no do mamus i tatusiow, ale im bardziej kolorowo to tym lepiej. ;)))

edzioszka

hihi, zupełnie jak w benettonie ;)

gitman

a co murzynsko-slowiansko-azjatycki jest nasz dom. ;)))

edzioszka

Ty lubisz Azjatki, ja Murzynów - jakoś trzeba było znależć płaszczyznę
                                    porozumienia ;)

gitman

i wesolo jest tak sie globalizowac. :)))

edzioszka

no wiesz, nie można byc samolubnym, to wpływa destrukcyjnie na związek

gitman

no wlasnei i trzeba dawac czesciej...

... (niz brac). ;)))
                                    • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 23:20
                                      jakby nie było, wielokąt :)
                                      • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:00
                                        Wchodzę. Kiedyś bym powiedział z ochotą, teraz : ostrożnie rozglądając się na
                                        boki i uśmiechając się do pań za stolikiem.
                                        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:12
                                          nie odnotowano bezpośredniego zagrożenia życia ani usiłowań słownej napaści,
                                          rozgość się i czuj jak u siebie ;)
                                        • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:13
                                          Ale ostrożność nie usztywni Cię jak bandaż mumii egipskiej?
                                          • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:17
                                            hyhy, Debi, obawiasz się kogo? jak będzie trza, wspólnie się nieznośnym
                                            delikwentem zajmiemy ;)
                                            • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:40
                                              Wcale się nie obawiam i równie chętnie mu się poprzyglądam, jak on nam :)
                                              • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:35
                                                Tak na godzinkę, może dwie. Kłaniam i witam.
                                                Trochę popytam, bo nie czytałem co w karcie dań- Poprzedni panowie, to gdzie są?
                                                Chyba nie w piwnicy, co ?
                                                • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:39
                                                  pojękują w lochu albo przykajdanieni do skały, a sępy wyrywają im wątrobę ;)
                                                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:44
                                                    Sami Prometeusze! A mnie potrzebny Hefajstos do wymiany uszczelek ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:47
                                                    Prometeusz to cuś nie doniósł i kara słuszną jest- ale żyw ci on, ma nadzieję..
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:48
                                                    Jak się da to się zrobi. I uszczelni, i w ogóle
                                                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:52
                                                    Hefajstos z francuzem by mi się naprawdę przysłużył, a Prometeusz owszem-
                                                    doniósł ogień tam, gdzie chciał :)
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:59
                                                    z Apollina żaden pożytek - tylko cerę upiększa i włos żeluje, w lustrze się
                                                    przeglądając niczym model.. maksimum lenistwa, niestałość oraz kapryśność w
                                                    jednym ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:00
                                                    Z bogami to wiadomo- jak im coś dźwignąć, to kara pewna. Czyli w życiu, jak z
                                                    Prometeuszem-minuta pryjemności lata uwiązania.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:03
                                                    hyhy, z Ciebie Cza_ha to dopiero psychoanalityk! posiałeś gdzieś sygnaturkę,
                                                    bylebyś burzy nie zebrał ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:11
                                                    Mogę być i psychoanlitykiem. Moje sygnatury używam w pracy, tu jestem Towarzysko
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:17
                                                    hyhy, już sama obecność niektórych osób, bardziej męczącą od ciężkiej harówki..
                                                    co dopiero konwers z niemi.. ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:33
                                                    To nic nie mówi, ogólnie i na okrągło. Tak jak odwrotnie - z sympatycznymi .
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:47
                                                    nie będę wymieniać po nickach mych "foroulubieńców".. przyznaję: męczy zarówno
                                                    prostactwo, jak i nadmiar słodyczy..
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:04
                                                    Mam i Ja trochę 'wielbicielek'. Łazi za moimi postami jedna z Warszafki. Dzisiaj
                                                    znów na potForum Wa-wy musiałem jej oddać co warszafkowe.
                                                    Tu widzę, pełny ekumenizm, he he, he.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:04
                                                    Apollin to facet o wielu talentach a nie Narcyz,chociaż za hydraulika by nie był
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:13
                                                    to bujda na resorach z pracującymi bogami.. ktoś nam przeca wmówić musiał, iż
                                                    praca ubogaca i jest człowiekowi niezbędną dla zachowania dobrej kondycji
                                                    psychicznej - trza jakoś umotywować szaraczków do działania.. szczególnie
                                                    wyidealizowana obecnie, poszukiwana gorączkowo, a potem zasuw za nędzne
                                                    złocisze.. się porobiło, kiedyś robotka na człeka czekała..
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:25
                                                    No cóż, to prawda, niestety, ale bogowie, też mają za swoje. Dopokąd mają
                                                    wiernych i wierzących w nich - jest dobrze. Ale koniec jest żałosny.
                                                    To podobnie jak, ze szlachtą, było i się skończyło. Książęta też mogą sporo o
                                                    tym opowiedzieć, bo wrócili po 50latach.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:37
                                                    ciekawe, czy Bóg <z założenia idealny> ma poczucie humoru.. bez niego trudno mi
                                                    wyobrazić sobie udaną komunikację międzyludzką, bosko-człeczą tym bardziej..
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:40
                                                    Ma wielkie poczucie humoru dziś w nocy zesłał mi we śnie diabła a ten to diabeł
                                                    był diabelsko przystojny !!!!!! Coś jak Paweł Deląg mmmmmmm!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:54
                                                    Bardziej jestem zainteresowany boginkami, mogą być bez poczucia. Ja mam w
                                                    nadmiarze- wystarczy na parę
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:58
                                                    Jesli faktycznie masz w nadmiarze poczucie humoru, to wystrzegaj sie boginek
                                                    bez owego. Zameczysz sie.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:09
                                                    Mam jeszcze trochę siły, prócz poczucia, poradzę i pierzastym-niehumorzastym :)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:19
                                                    panie pozwolą, udaję się wzmocnić moje poczucie siły fizycznej he, he. kolacją.
                                                    :) si ju
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:30
                                                    do poklikania! pora się zająć czym pożytecznym, np. zaległą lekturką albo
                                                    domowymi porządkami.. karnawał w pełni, a my miast balować wolimy przy kompie
                                                    leniuchować ;)
                                                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 21:52
                                                    Właśnie wracam posilona ambrozją w postaci zupy pomidorowej z makaronem oraz
                                                    kajzerki (szt.1) w towarzystwie sałatki warzywnej własnoręcznie posiekanej i
                                                    doprawionej a tu co?? Nawet francuz nie został ;)
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 09:45
                                                    zdążyłam zaśniadaniować, potowarzyszyć psiakom w porannym spacerze - a
                                                    kompaniji nadal nie ma na posterunku ;)
                                                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 10:04
                                                    No ja bym tego nie powiedziała ;)Dobroje utro .
    • oldpiernik Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 15:37
      co mnie tu przyniosło, same apolliny i hefajstosy...

a ja helota biedny i prawie nagi

choooduuuu!!!
      • edzioszka Powołam się na uczynki miłosierne 10.01.04, 16:17
        względem cielesności: głodnych nakarmić, spragnionych napoić, więźniów
        pocieszać, chorych nawiedzać, umarłych grzebać, nagich podróżnych w dom
        przyjąć - jakoś tak to chyba katechizm nakazowo ujmuje ;)
      • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 09:24
        Zeus też był oldpiernik, a jaki jurny był! I nie pękał z byle powodu :))
        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 09:49
          ale ciążę znosił nie najlepiej, na migreny się uskarżał.. się nie dziwię - córę
          w pełnej zbroi na świat wydać.. poza tym miał przeca ciężkie dzieciństwo,
          patologiczną rodzinę.. ;)
          • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:06
            No fakt, ale za to jakie miał możliwości! Gromami rzucał, w łabędzia potrafił
            się zmieniać... A gdyby to wszystko nie było w guście oldpiernika, to może
            jeszcze wziąć rolę Posejdona, o!
            ;)
            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:29
              nie gotujmy rólek Oldowi, niechaj sam zdecyduje, jaką odgrywać pragnie..
              żywotanie i tak w niejedną go wcieli..
              • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:39
                Oczywiście! Najlepiej, gdyby był po prostu sobą, choc nie wiem, czy to nie
                najtrudniejsza ze wszystkich rola.
                • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:50
                  hyhy, arcytrudna, bo każden z nas jest sobą w kilku osobach ;)
                  • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:04
                    Żona, matka, kochanka, kobieta pracująca... O czymś zapomniałam?
                    ;)
                    • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:12
                      hyhy, tak zapomniałaś - czasem koleżanka.. ot, i cała układanka ;)
                      • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:21
                        Córeczko, wolałabym, żebyś była chłopcem!
                        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:22
                          czemuż tak drastycznie? o wyższości kobiet we wszechświecie wiadomo od dawna,
                          wielozadaniowości tyż ;)
                          • debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:30
                            To tylko refren z piosenki Kayah, który jakoś tak przyszedł mi do głowy, choć
                            nie powiem, kiedyś zastanawiałam się, czy nie lepiej byłoby być mężczyzną :)
                            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:49
                              lepiej to może nie, z pewnością wygodniej.. kobieta, ubiegając się na to samo
                              stanowisko co mężczyzna, musi się wykazać większą od niego wiedzą i
                              profesjonalizmem.. takie są reguły zmaskulinizowanego światka..
                              • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 17:16
                                To może być ciekawe Ja i feministki ..
                                • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:01
                                  hyhy, będziemy na zmianę walczyć i się godzić, niczym w starym dobrym
                                  małżeństwie ;)
                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:13
                                    Walczyć nie będę, bo z paniami tego nie robię, racja jest po mojej = męskiej
                                    stronie,hie hie ha. Czy są jakieś pytania ?
                                    • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:19
                                      hyhy, są! możesz rozwinąć fragment wypowiedzi "z paniami tego nie robię", w ten
                                      sposób umacniasz swą męskość? a może preferisci metody wytłumiania w związku? ;)
                                      • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:26
                                        Na specjalne życzenie powtorzę :Z paniami tego nie robię = nie walczę, bo co to
                                        za sukces wygrać, a za to jaki wstyd przegrać. O umacnianiu męskości to już
                                        sama sobie piszesz. Zadowolona ?
                                        • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:34
                                          cza_ha napisał:

> Walczyć nie będę, bo z paniami tego nie robię, racja jest po mojej = męskiej
                                          > stronie,hie hie ha. Czy są jakieś pytania ?

Nie walczac oglaszasz sie zwyciezca a priori. Takie racje jakie zwyciestwo.

• beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:37
                                            Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco.
                                            Nie chcą walczyć z paniami? Na słowa??
                                            • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:53
                                              " Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco. "
                                              Pytanie techniczne, spałaś, bo w nocy.. ?
                                              • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:57
                                                cza_ha napisał:

> " Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco. "
                                                > Pytanie techniczne, spałaś, bo w nocy.. ?
                                                >
                                                W nocy grasuję, hy hy ;))))
                                          • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:38
                                            No dobrze, spytam- Jaką Wybierasz broń ? Będa i następne pytania. Wpierw
                                            odpowiedz na jedno.
                                            Nie walcząc ogłaszasz się zwycięzcą - to nie na moją głowę, nie załapuję
                                            ;)
                                        • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:42
                                          o Mężczyzno, wietrzna istoto! bagnetem słowa mnie nie dźgaj! zafajczmy,
                                          przekazując sobie znak pokoju ;)
                                          • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:44
                                            edzioszka napisała:

> o Mężczyzno, wietrzna istoto! bagnetem słowa mnie nie dźgaj! zafajczmy,
                                            > przekazując sobie znak pokoju ;)
                                            >
                                            Hy hy hy!!!! To Ty oto niepaląca osobo???? Przecież się przydusisz dymem fajki
                                            na początek bez wprawy!
                                            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:54
                                              hyhy, ci młodziankowie kiedy mnie wykończą! aby przełamać z Cza_hą pierwsze
                                              lody, na szali zdrowotność swą ustawiłam, nie pytajcie co jeszcze ;)
                                              • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:58
                                                edzioszka napisała:

> hyhy, ci młodziankowie kiedy mnie wykończą! aby przełamać z Cza_hą pierwsze
                                                > lody, na szali zdrowotność swą ustawiłam, nie pytajcie co jeszcze ;)
                                                >
                                                Edusza!! Co jeszcze postawiłaś???? ;)))
                                          • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:49
                                            Hej Kobieto ! muzo mężczyznom. Nie ma wojny między nami, to i faji nie musimy
                                            kopcić.
                                            :)
                                            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:02
                                              hyhy, obstaję dzielnie przy swym stanowisku: lodem się przełamać mogę, co mi
                                              tam.. grześkiem też, ekumenizująco ;)
                                            • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:04
                                              Zakopcic mozna, niekoniecznie z powodu braku wojny.
                                              Ps. Racja jest po naszej, damskiej stronie i juz.
                                              • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:09
                                                hyhy, Miltoniu, kto wycina, ten ma władzę.. cenzorzy górą! ;)
                                                • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:13
                                                  A jak! Jeszcze do pelni wladzy kasa by sie przydala, ale przy hulaszczym trybie
                                                  zycia Anieli nie ma na nia szans.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:17
                                                    Anielcia cichcem przemknęła po sąsiednim wątku.. musiała co przeskrobać, bo z
                                                    reguły preferuje triumfalne wejścia ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:18
                                                    miltonia napisała:

> A jak! Jeszcze do pelni wladzy kasa by sie przydala, ale przy hulaszczym
                                                    trybie
                                                    >
                                                    > zycia Anieli nie ma na nia szans.
                                                    Aniela wydaje składki klubowe????
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:19
                                                    Hulać to my ale nie nas ! niekoniecznie z kasą.
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:22
                                                    Bez kasy to zadne hulanki. A Aniela przetraca wszelkie skladki, dlatego zawsze
                                                    wole, bym to ja byla skarbnikiem, a nie ona.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:23
                                                    Miltonia! jesteś pewna, że u Ciebie składki klubowe winny dyndać? Bezpiecznie?
                                                • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:23
                                                  Do władzy to faceta trzeba (tak było i się zbyło).
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:25
                                                    Cza_ha u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:13
                                                    " u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili." Mogę się z tym tylko zgodzić,
                                                    niestety.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:16
                                                    cza_ha napisał:

> " u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili." Mogę się z tym tylko
                                                    zgodzić,
                                                    >
                                                    > niestety.
                                                    >
                                                    Musisz się zgodzić niestety.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:23
                                                    Nie, nie muszę, mogę.
                                                    Teraz, Wy kobiety, chcecie dokończyć dzieła ?

--
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:25
                                                    cza_ha napisał:

> Nie, nie muszę, mogę.
                                                    > Teraz, Wy kobiety, chcecie dokończyć dzieła ?
                                                    >
                                                    Powiem Ci, że nie wiem tak naprawdę czy chcę dokańczać jakiekolwiek pseudo
                                                    dzieło. Tu już niewiele można ratować jeśli mam być szczera.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:30
                                                    Trzeba męskiej decyzji-jak chcesz partii i rządzić to jest 'A' i 'B', więc ?
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:33
                                                    cza_ha napisał:

> Trzeba męskiej decyzji-jak chcesz partii i rządzić to jest 'A' i 'B', więc ?
                                                    >
                                                    Jednak wolę inne rządy. Tamte dają tylko forsę i żadnych rezultatów. Te drugie
                                                    są bardziej satysfakcjonujące.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:05
                                                    Jakie inne , jakie drugie ? Są panowie i panie, inne = dzieci ? Chyba jednak nie
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:07
                                                    cza_ha napisał:

> Jakie inne , jakie drugie ? Są panowie i panie, inne = dzieci ? Chyba jednak
                                                    ni
                                                    > e
                                                    >
                                                    Władza nad mężczyzną. Rządy. Hy hy ;)))).
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:05
                                                    To jest do przyjęcia. Żebyś tak myślała ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:07
                                                    cza_ha napisał:

> To jest do przyjęcia. Żebyś tak myślała ;)

Tak myślę i tak robię zawsze hy hy zawsze.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:28
                                                    hyhy, trza sobie jakoś radzić! może popróbujemy z cudownym rozmnożeniem? dla
                                                    idei niejeden nas z chęcią wesprze ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:34
                                                    KOBIETY DO RZĄDÓW!!!!
                                                    To nasze hasło wyborcze.
                                                    Nazwa partii nam jeszcze potrzebna.
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:40
                                                    Po co zaraz partia? To faceci musza od razu miec biurko, palme i sekretarke. My
                                                    sie obedziemy, przynajmniej do czasu zwyciestwa w wyborach.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:43
                                                    A na kogo będa ludzie głosować na członków forum?
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:48
                                                    hyhy, na uczestników, "członek" nie najlepiej się mi kojarzy ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:50
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, na uczestników, "członek" nie najlepiej się mi kojarzy ;)
                                                    >
                                                    Eda, hy hy, nie świntusz!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:16
                                                    Pytanie techniczne : Dlaczego Ci się źle kojarzy ?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:27
                                                    Jak pamiętam to cudowne mogą byc chwile, samo rozmnażanie jest mniej.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:30
                                                    cza_ha napisał:

> Jak pamiętam to cudowne mogą byc chwile, samo rozmnażanie jest mniej.
                                                    > :)
                                                    >
                                                    Aaaaa, pamiętasz jeszcze ........ te chwile. Tak piszesz jakby to było dawno
                                                    temu hy hy ;))))
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:36
                                                    Wpadłaś jak dojrzała gruszka - pamiętam chwile ha ha. Zaśmiał się cza_ha.
                                                    Ty na stałe, na haju jedziesz ?
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:40
                                                    cza_ha napisał:

> Wpadłaś jak dojrzała gruszka - pamiętam chwile ha ha. Zaśmiał się cza_ha.
                                                    > Ty na stałe, na haju jedziesz ?
                                                    >
                                                    Przykro mi, ale nie wpadam, planuje zawsze skrupulatnie każdy krok.
                                                    A z używek to tylko kawa, papierosek, martini.
                                                    Wracając do tych chwil. Jesteś pewny, że pamiętasz? Czy może tylko
                                                    moment "rozmnażania się" Twoich kosztów stałych.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:47
                                                    Nie musi Ci być przykro, że wpadłaś jak gruszka do fartuszka.
                                                    Kawa z alkoholem pod cigaretta to już wystarczy, żeby czuć się może i cudownie.
                                                    Karzesz mi sobie coś przypomnieć; coś, co zapomniałem ? Nie pamiętam, żebym
                                                    zapomniał.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:50
                                                    cza_ha napisał:

> Nie musi Ci być przykro, że wpadłaś jak gruszka do fartuszka.
                                                    > Kawa z alkoholem pod cigaretta to już wystarczy, żeby czuć się może i
                                                    cudownie.
                                                    > Karzesz mi sobie coś przypomnieć; coś, co zapomniałem ? Nie pamiętam, żebym
                                                    > zapomniał.
                                                    >
                                                    Niczego Ci nie karzę hy hy.
                                                    Pytam tylko.
                                                    Ankietę robię - temat "Jak faceci szybko zapominają..."
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:56
                                                    Wiem o co pytasz, i odpowiedź jest, że szybko. Ten gatunek tak ma.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:58
                                                    cza_ha napisał:

> Wiem o co pytasz, i odpowiedź jest, że szybko. Ten gatunek tak ma.
                                                    >
                                                    To wyznanie potwierdza wynik już dawno przeze mnie zbadany.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:00
                                                    Znów jak gruszka:) więc pytam: Jak dawno poznałaś wynik ?
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:03
                                                    cza_ha napisał:

> Znów jak gruszka:) więc pytam: Jak dawno poznałaś wynik ?

Niestety dawno.
                                                    Myślałam, jednako że może co innego obecnie trwa i zdziwię się albo też
                                                    rozczaruję okrutnie.
                                                    A tu wynik ten sam trwa.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:12
                                                    Próbuj, próbuj dalej, jedyna i najlepsza metoda, też tak robię, do skutku.
                                                    To będzie wtedy, jak odstawisz cigaretty i inne.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:15
                                                    cza_ha napisał:

> Próbuj, próbuj dalej, jedyna i najlepsza metoda, też tak robię, do skutku.
                                                    > To będzie wtedy, jak odstawisz cigaretty i inne.

Hy hy z tym odstawieniem to będzie trudne. Tak niewiele przecież przyjemności w
                                                    tym szarym życiu!
                                                    A resztę sprawdzę za 5 lat.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:20
                                                    z rozemocjonowania podglądactwem, nieomal o parawan się potknęłam.. nie
                                                    przeszkadzajcie sobie - ku kserokopiarce zmierzam ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:22
                                                    edzioszka napisała:

> z rozemocjonowania podglądactwem, nieomal o parawan się potknęłam.. nie
                                                    > przeszkadzajcie sobie - ku kserokopiarce zmierzam ;)

Edusza! Z swej wspaniałomyślności udostępniłaś mi co nieco hy hy ;)))
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:30
                                                    A no właśnie, wyglądało, że wybyłaś z jakimś młodzieniaszkiem, a tu wychodzi,
                                                    że byłaś jeno milczącą.
                                                    Też, cigaretty i te rzeczy ?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:24
                                                    Nieno, zaraz. Mówisz, że masz się cudowne non stop, a tu z takich drobiażdżków
                                                    nie zrezygnujesz, chyba, że na starość, plączesz coś
                                                    A jak pisze mój znajomy z forum : na starość człowiek się starzeje.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:28
                                                    cza_ha napisał:

> Nieno, zaraz. Mówisz, że masz się cudowne non stop, a tu z takich
                                                    drobiażdżków
                                                    > nie zrezygnujesz, chyba, że na starość, plączesz coś
                                                    > A jak pisze mój znajomy z forum : na starość człowiek się starzeje.
                                                    >
                                                    Drobiażdżki też muszą być no co Ty. Jaki byłby swiat bez nich? Sami porządniccy
                                                    niepalacy, niepijący? Eeeeeee. A co do wieku to binokl jest pomocny,
                                                    nieodzowny, fantastycznie widzący na różowo.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:36
                                                    Jestem zwolennikiem naturalnych rozwiązań a nie podpórek, binokli i te pe.
                                                    Ale oczywiście lampka i butelka, zasadniczo, jak najbardziej, absolutnie.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:41
                                                    cza_ha napisał:

> Jestem zwolennikiem naturalnych rozwiązań a nie podpórek, binokli i te pe.
                                                    > Ale oczywiście lampka i butelka, zasadniczo, jak najbardziej, absolutnie.

No wreszcie zaczynasz normalnie rozmawiać. Krygowałeś się przez chwilę i
                                                    myślałam że już tak Ci zostanie na wieki.
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:29
                                                    Ten Twoj znajomy, to moj ulubieniec.
                                                    Zaczyna sie od rezygnowania z drobiazgow, przechodzi do rezygnacji w ogole. Nie
                                                    warto Beza.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:35
                                                    miltonia napisała:

> Ten Twoj znajomy, to moj ulubieniec.
                                                    > Zaczyna sie od rezygnowania z drobiazgow, przechodzi do rezygnacji w ogole.
                                                    Nie
                                                    >
                                                    > warto Beza.

Jak wiesz Milta nie ma mowy o rezygnacji z tych naszych drobiażdżków. Testuję
                                                    jeno odrobinkę hy hy!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:48
                                                    Drobiażdżki mówisz ? Ha, to było chyba- Od rzemyczka do 'czegoś większego'
                                                    Lepiej zrezygnowac z małych rzeczy dla większych, Ja tak robię.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:53
                                                    cza_ha napisał:

> Drobiażdżki mówisz ? Ha, to było chyba- Od rzemyczka do 'czegoś większego'
                                                    > Lepiej zrezygnowac z małych rzeczy dla większych, Ja tak robię.
                                                    >
                                                    Hy hy, rzeczy większe mówisz?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:46
                                                    Co kobieta to paradoks. Jeśli to Twój ulubieniec, to czemu go odradzasz
                                                    koleżance ? Dajcie mi szansę zrozumieć kobiety.
                                                    Już byłem blisko. E tam, wydawało mi się.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:48
                                                    Nie wierz nigdy kobiecie.
                                                    Dobrą radę Ci dam.
                                                    Nic gorszego na świecie nie przytrafia się Wam?
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:52
                                                    hyhy, się normalnie skręcam z zazdrostności! Bezusia sprzątneła mi sprzed noska
                                                    smakowity kąsek - w osobie Cza_hy, jedynego nastajaszczewo mużcziny, aktywnego
                                                    w tych godzinach na forumie ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:55
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, się normalnie skręcam z zazdrostności! Bezusia sprzątneła mi sprzed
                                                    noska
                                                    >
                                                    > smakowity kąsek - w osobie Cza_hy, jedynego nastajaszczewo mużcziny,
                                                    aktywnego
                                                    > w tych godzinach na forumie ;)

Ciiicho Edusza! Dochodzimy do konkretnych wniosków. Obecnie staneliśmy
                                                    na "czymś większym". Nie wystrasz mi konkurenta!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:57
                                                    Spoko. Od sprzątania to ja jestem; forumowego, ale zawsze.
                                                    Ten nastojaszczyj, to nie jest obraźliwe, co ?
                                                    Smakowity ? 'Na mieście' mają opinię różne, ale tak dobrej jeszcze nie było :)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01
                                                    cza_ha napisał:

> Spoko. Od sprzątania to ja jestem; forumowego, ale zawsze.
                                                    > Ten nastojaszczyj, to nie jest obraźliwe, co ?
                                                    > Smakowity ? 'Na mieście' mają opinię różne, ale tak dobrej jeszcze nie było :)

Wkupiłeś się jak widać w łaski wlaścicielki!
                                                    Nastojaszczyj to Ona przetłumaczy z ruskawo.
                                                    Smakowity znaczy da się zjeść.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:06
                                                    No tak, znów oszibka. Myślałem, że to Ja będę jadł.
                                                    ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:09
                                                    cza_ha napisał:

> No tak, znów oszibka. Myślałem, że to Ja będę jadł.
                                                    > ;)
                                                    Znakomitą sałatkę?
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01
                                                    prawdziwy, wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju.. chętniej jednako jestem biorcą
                                                    komplimentacyji ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:11
                                                    Komplimenty ? Proszę bardzo, Wspaniałe towarzystwo prawdziwych kobiet i dam.
                                                    Aż żal powoli się wymykać.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:15
                                                    cza_ha napisał:

> Komplimenty ? Proszę bardzo, Wspaniałe towarzystwo prawdziwych kobiet i dam.
                                                    > Aż żal powoli się wymykać.
                                                    Czyżbyś się nudził?
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:17
                                                    Waćpana wywody niczym ambrozja dla dusz naszych, słownej pieszczoty
                                                    złaknionych ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:22
                                                    Moja przyjemność paniom jej dostarczać
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:03
                                                    Wystraszyć to się nie ma kogo. Czarownic nie widzę, inne nie ruszają.
                                                    Trocha mnie kłopocze tekst na wejściu: o piramidalnie głupich wątkach, staram
                                                    się żeby nie był, ale: Są gusta i guścięta.
                                                    ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:06
                                                    cza_ha napisał:

> Wystraszyć to się nie ma kogo. Czarownic nie widzę, inne nie ruszają.
                                                    > Trocha mnie kłopocze tekst na wejściu: o piramidalnie głupich wątkach, staram
                                                    > się żeby nie był, ale: Są gusta i guścięta.
                                                    > ;)
                                                    To jak będzie z tym czymś większym co niedokończone pozostało ;)?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:15
                                                    Jak będzie ? Dobrze będzie!
                                                    To większe powstało dopiero co i powinni się deko wzmocnić, wtedy będzie
                                                    dokończone.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:21
                                                    cza_ha napisał:

> Jak będzie ? Dobrze będzie!
                                                    > To większe powstało dopiero co i powinni się deko wzmocnić, wtedy będzie
                                                    > dokończone.
                                                    >
                                                    Trzymam Cię za słowo !
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01
                                                    cza_ha napisał:

> Co kobieta to paradoks. Jeśli to Twój ulubieniec, to czemu go odradzasz
                                                    > koleżance ?

No nie, w tym wypadku to nie paradoks, bo sama bym go zagarnac chciala, wiec
                                                    odradzam kolezankom na wszelkie mozliwe sposoby. Ze zmiennym szczesciem.

Dajcie mi szansę zrozumieć kobiety.
                                                    > Już byłem blisko. E tam, wydawało mi się.

Nie jestesmy az tak skomplikowane, tyle ze nie zawsze wszystko powiemy a
                                                    mezczyzni domylnoscia nie grzesza.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:10
                                                    pora się z Wami żegnać, moi Mili.. kanapowcem się stawszy, lekturze zaległej
                                                    będę się oddawać..

dobrej noceńki :)))
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:17
                                                    Wzajem, samego miłego.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:21
                                                    No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest górą
                                                    Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu.
                                                    :))
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:23
                                                    cza_ha napisał:

> No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest
                                                    gór
                                                    > ą
                                                    > Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu.
                                                    > :))
                                                    >
                                                    Jak pięknie kończymy na dzisiaj !
                                                    Pozdrawiam.
                                                    Do nastepnego razu .
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:24
                                                    cza_ha napisał:

> No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest
                                                    gór
                                                    > ą
                                                    > Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu.
                                                    > :))
                                                    >
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:26
                                                    No cóż, powyżej z wrażenia czkawke dostałam. Soorry!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 18:14
                                                    Pozdrowienia kwituję i się rewanżuję.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:13
                                                    Witam.
                                                    To wracamy do tematu?
                                                    Przepraszam za letkie spóźnienie. Byłam na firmach branży ciężkiej budowlano-
                                                    przemysłowej i troche tam sie zasiedziałam.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:23
                                                    Cześć,
                                                    Ja akurat schodzę z linii, jeśli masz ochotę to jutro będę dyspozycyjny; Jeśli
                                                    z targów schodzisz, jak dzisiaj to prponuję tę porę :)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:25
                                                    Propozycja nie do odrzucenia hy hy:))))
                                                    Jutro sklikniemy się około tej pory.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:27
                                                    hyhy, mam cichą nadzieję, iż nie jest to linia ognia.. wracaj w pełni
                                                    zdrowotności, tymczasem przyjemnego wieczoru życzą zgromadzone madame ;)
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:29
                                                    edzioszka napisała:

> hyhy, mam cichą nadzieję, iż nie jest to linia ognia.. wracaj w pełni
                                                    > zdrowotności, tymczasem przyjemnego wieczoru życzą zgromadzone madame ;)
                                                    >
                                                    Edusza! Nie dodałaś że będą one tęsknić oczywiście.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:31
                                                    hyhy, z nadmiarem wylewnej czułości nie przesadzajmy ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:41
                                                    " z nadmiarem wylewnej czułości nie przesadzajmy ;) "
                                                    I tak trzymać !?
                                                    Na razie paniom:)
                                                    Cza_ha.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 19:58
                                                    Wracając do tematy. Z czym bardziej nie przesadzać, wylewnością czy czułością ?
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:02
                                                    To zalezy, kto wylewa a kto sie czuli.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:05

--
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:08
                                                    Role są podzielone odgórnie - ot, natura.
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:10
                                                    Nie tyle odgornie, co cywilizacyjnie i kulturowo.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:19
                                                    chętnie się poczulę, nie będziemy przeca dozować przyjemności ;)
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:25
                                                    Kto się czuli ten buli ?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:43
                                                    Obiecanki Edzioszanki i wybywanki.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:20
                                                    To jedno. A z czułością to kotki ? jak widziałem obok. Czy już wylany /
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:24
                                                    Kotki sa rozczulajace. W kazdym razie moje. Do tego lagodne i przyjazne.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:28
                                                    Pewnie i są. Jednak zabierają część czułości NALEŻNĄ dwunożnym.
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:44
                                                    Bywa i odwrotnie. Czasami jestem wrecz o nie zazdrosna.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:55
                                                    Zazdrość to jest nowy temat i wątek ! ale nie o kotki. Pora 9-ta, wracam do .
                                                  • miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 21:00
                                                    cza_ha napisał:

> Zazdrość to jest nowy temat i wątek ! ale nie o kotki. Pora 9-ta, wracam do .
                                                    No to ja, przez brak znajomosci z perkusista jeszcze z 15 minut w pracy
                                                    posiedze. Sama jak kolek, bo wszyscy juz w d.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:42
                                                    cza_ha napisał:

> To jedno. A z czułością to kotki ? jak widziałem obok. Czy już wylany /

zacytuję słowa eksperta w tej materii, skierowane do Janusza Karolaka:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9883013&a=9905454
                                                    ;)))
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:52
                                                    Nowa lektura. Wszystko wraca do ciepłych słówek, i Ja też wracam do..pracy ale.
                                                  • edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:59
                                                    wymieńmy chociaż na odchodne koleżeńskie uściski ;)))
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 15.01.04, 19:52
                                                    Uścisków nigdy dość,więc dzisiaj podwójne, za-wczorajsze i na dzisiejszy wieczór

--
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:17
                                                    cza_ha napisał:

> Uścisków nigdy dość,więc dzisiaj podwójne, za-wczorajsze i na dzisiejszy
                                                    wieczó
                                                    > r
                                                    >
                                                    A za dzisiejszy podwieczorek to co?
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:53
                                                    Tobie podwójna porcja sie należy - jedna dla przyjemności druga dla zdrowia :))
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:54
                                                    cza_ha napisał:

> Tobie podwójna porcja sie należy - jedna dla przyjemności druga dla
                                                    zdrowia :))

Oj tak tak ostatnio mi się należy hy hy!
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:05
                                                    Nie jestem pewien, czy mówimy wciąż o tym samym. Ja o uściskach a Ty o bum bum?
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:19
                                                    cza_ha napisał:

> Nie jestem pewien, czy mówimy wciąż o tym samym. Ja o uściskach a Ty o bum
                                                    bum?

Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam
                                                    ostatnio. Coś koło tłumnika chiba.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:30
                                                    Nie o brudnych myślach tylko o grzeszkach skrobałem.
                                                    Samochody robią bum, tak mają, dobrze, że to tłumik tylko.

" Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam
                                                    ostatnio. Coś koło tłumnika chiba."
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:47
                                                    cza_ha napisał:

> Nie o brudnych myślach tylko o grzeszkach skrobałem.
                                                    > Samochody robią bum, tak mają, dobrze, że to tłumik tylko.
                                                    >
                                                    > " Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam
                                                    > ostatnio. Coś koło tłumnika chiba."
                                                    Grzeszszki mówisz!!! To nie tłumnik był hy hy, sprawdziłam teraz (paliwko się
                                                    kończy opary zostały i się przykrztusza) zapomniałam że się dolewa.
                                                  • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:29
                                                    Zapomniałaś też dobre rady Mistrza Zasady: To co się da podziel na dwoje.
                                                  • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:31
                                                    Nie dzielę się jedzeniem.
    • edzioszka 100! 12.01.04, 20:11
      dedykuję:

Kanukowi, ostatnio melancholijny taki ;)
      • beza_beza Re: 100! 12.01.04, 20:13
        Dojechaliśmy do sedna.
        • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:54
          Odpowiadam z przeskokiem, że rady Mistrza Zasady były do pomocnika=mechanika, a
          jak dobry, to do stołu i jedzenia, dopuścić możesz.
          • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:56
            Niedługo dwusetka. Ciekawam komu dedykację zapodamy?
            • edzioszka Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:06
              litości! jam słabowita, żadna worobiejko-sjestra.. sił brak, by takowy
              ogromniasty wątek na pleckach targać ;)
              • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:09
                edzioszka napisała:

> litości! jam słabowita, żadna worobiejko-sjestra.. sił brak, by takowy
                > ogromniasty wątek na pleckach targać ;)
                >
                Niebój nic! Pomożemy.
                Ale czyż to nie okazale wygląda?
                • edzioszka Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:17
                  tylko się już ciutkę pogubiłam przy tych wątkowych skrętach..
                  • beza_beza Re: 200 16.01.04, 21:18
                    edzioszka napisała:

> tylko się już ciutkę pogubiłam przy tych wątkowych skrętach..
                    >
                    Nie uderz przypadkiem w znak na zakręcie hy hy.
                    • cza_ha ! 201 16.01.04, 21:32
                      Skoro doprowadziłem Piękne Panie na 200-tkę to i na 10-tysięcznik wejdziemy.A co
                      • beza_beza Re: ! 201 16.01.04, 21:37
                        cza_ha napisał:

> Skoro doprowadziłem Piękne Panie na 200-tkę to i na 10-tysięcznik wejdziemy.A
                        c
                        > o

A jasne ! Czemu nie. Kupię odpowiedni skafander.
                        • cza_ha Re: ! 20_ 16.01.04, 21:52
                          Ze mną idziesz.Nie bój nic.Tak po prawdzie we dwójkę dziś z 9500 na 10'nie wyda
                          • beza_beza Re: ! 20_ 16.01.04, 21:57
                            cza_ha napisał:

> Ze mną idziesz.Nie bój nic.Tak po prawdzie we dwójkę dziś z 9500 na 10'nie
                            wyda
                            >
                            Ja żem nieprzyzwyczajona do chłodu 10 tysięcznika to skafander podgrzewany
                            muszę mieć.
                            • cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 22:01
                              Dzisiaj proponuję na tym poziomie zaprzestać i dać okazję innym dojść do grupy;)
                              • beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 22:05
                                cza_ha napisał:

> Dzisiaj proponuję na tym poziomie zaprzestać i dać okazję innym dojść do
                                grupy;
                                > )

Myślę, że masz rację. Jutro dorobimy następna stówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka