debi_bebi 06.01.04, 20:32 i już toczy się rozmowa czyli wprawki Debi w zakładaniu piramidalnie głupich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: Od słowa do słowa 06.01.04, 21:16 ale od ktorego do ktorego slowa <bo tak jakos nie ujete w ramy, tak to bym przynajmniej wiedzial w jakim przedziale slownym mam sie nie zmiescic ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 08:16 Nie ma ograniczeń! Możesz zacząć gdzie chcesz i płynąć potoczyście i soczyście :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 09:12 hyhy, zdaje się, iż to wątkowy plagiat! ;) PS. oryginał głosi jej narastanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 20:41 A czy ja kiedys twierdziłam, że jestem oryginalna? Poza tym nie wgłębiałam się wcale w historię OSDS, więc plagiatu zarzucić mi nie można, co najwyżej pewien wspólny dla wielu osób nurt myślenia, o! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:27 zbiegiem okoliczności łagodzących wątek za wątkiem się poturnau ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:49 Zbiegi okoliczności to zaprawdę bardzo interesujące zjawisko, tym bardziej, że podobno przypadkowe, jak sie najczęsciej utrzymuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 21:56 przypadki chadzają po ludziach, dzięki nim rodzaj człowieczy ilościowo się umacnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 22:18 Uhm, zwłaszcza, jak komuś przypadkowo cegła na głowę spadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Od słowa do słowa 07.01.04, 23:48 Witam! Podobno był taki, co to nie pił, jadł zdrowo, żył zdrowo, bo chciał dożyć stu lat i nie dożył przez tę dachówkę. Inny zaś poszedł do lekarza i otrzymał poradę: "Ma Pan nie uzywać, odżywiać się zdrowo, chodzić spać wcześnie - grzecznie." Na co odpowiedział: "Mam sobie zycie zmarnować?" I nie zastosował się i dożył stu lat w szczęściu i radości. Czyli: wybór należy do Ciebie, a szczęście - jak Ci trafi się.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 00:16 O, i to mi sie podoba! Dobry wieczór, White :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 09:01 zdominowała nas white power - takoż kupą mości panowie, pora zorganizować wycieczkę ;) PS. witaj Falconeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 14:54 Panie pozwolą, że się dosiądę, z myślą o wycieczce, popijając co nieco. Kofi, tą razą. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 15:08 rzecz jasna, kawy u nas dostatek.. rozstrzygnąłeś sygnaturkową kwestię? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:10 Prace trwają, trzeba powołać komisję. Nie musi być specjalna-panie miłe widziane Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:17 przede wszystkim płeć piękna, bo jakaż dla Cię z panów pociecha.. z przyjemnością zajmę intratne stanowisko, Miltonia zapewne zgłosi się skarbnikować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:18 Z komisja nie problem, z korzystnym rozstrzygnieciem tez. Wystarczy koperta wsunieta do kieszeni lub pod doniczkaa zostawiona. Tylko nic nie mowcie Gini, bo zaraz bedzie chciala wszystko sobie zgarnac. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:30 chyba żartujesz! świadkując scence, kiedy to wraz z Żarłaczem, pełna zaciętości rwie Twego Januszka - zastosuję zasadę ograniczonego zaufania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 17:37 Ten stolik to ilo-kątny jest, czy od razu mniejsza o to? Sporo tu się działo, jak widać-czytać. No, ale karnawał w toku, więc niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 08.01.04, 18:36 a to już kwestia upodobań ku wygodnictwu - akceptujemy trójkąty tudzież inne figury ;) zacytuję fragment pouczającej pogawędki: FORUM KOBIET OSZUKANYCH • a gdzie sie ma zalic facet ktory oszukuje? gitman wiesz moze? edzioszka mnie możesz, przecież i tak po tych wszystkich Twoich i moich zdradach przychodzi błoga chwila pojednania ;) gitman aha zgoda, zgoda, a pan buk reke poda. no co? edzioszka o u nas to ciągle upadki i wzloty ;) gitman no i nikt nei robi problemu z gromadki cudzych dzieci. ;))) edzioszka hyhy, i wszystkie jeden w jeden przystojne - do tatusia i mamusi podobne ;) gitman no do mamus i tatusiow, ale im bardziej kolorowo to tym lepiej. ;))) edzioszka hihi, zupełnie jak w benettonie ;) gitman a co murzynsko-slowiansko-azjatycki jest nasz dom. ;))) edzioszka Ty lubisz Azjatki, ja Murzynów - jakoś trzeba było znależć płaszczyznę porozumienia ;) gitman i wesolo jest tak sie globalizowac. :))) edzioszka no wiesz, nie można byc samolubnym, to wpływa destrukcyjnie na związek gitman no wlasnei i trzeba dawac czesciej... ... (niz brac). ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:00 Wchodzę. Kiedyś bym powiedział z ochotą, teraz : ostrożnie rozglądając się na boki i uśmiechając się do pań za stolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:12 nie odnotowano bezpośredniego zagrożenia życia ani usiłowań słownej napaści, rozgość się i czuj jak u siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:13 Ale ostrożność nie usztywni Cię jak bandaż mumii egipskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:17 hyhy, Debi, obawiasz się kogo? jak będzie trza, wspólnie się nieznośnym delikwentem zajmiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 17:40 Wcale się nie obawiam i równie chętnie mu się poprzyglądam, jak on nam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:35 Tak na godzinkę, może dwie. Kłaniam i witam. Trochę popytam, bo nie czytałem co w karcie dań- Poprzedni panowie, to gdzie są? Chyba nie w piwnicy, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:39 pojękują w lochu albo przykajdanieni do skały, a sępy wyrywają im wątrobę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:44 Sami Prometeusze! A mnie potrzebny Hefajstos do wymiany uszczelek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:47 Prometeusz to cuś nie doniósł i kara słuszną jest- ale żyw ci on, ma nadzieję.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:48 Jak się da to się zrobi. I uszczelni, i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:52 Hefajstos z francuzem by mi się naprawdę przysłużył, a Prometeusz owszem- doniósł ogień tam, gdzie chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 18:59 z Apollina żaden pożytek - tylko cerę upiększa i włos żeluje, w lustrze się przeglądając niczym model.. maksimum lenistwa, niestałość oraz kapryśność w jednym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:00 Z bogami to wiadomo- jak im coś dźwignąć, to kara pewna. Czyli w życiu, jak z Prometeuszem-minuta pryjemności lata uwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:03 hyhy, z Ciebie Cza_ha to dopiero psychoanalityk! posiałeś gdzieś sygnaturkę, bylebyś burzy nie zebrał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:11 Mogę być i psychoanlitykiem. Moje sygnatury używam w pracy, tu jestem Towarzysko Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:17 hyhy, już sama obecność niektórych osób, bardziej męczącą od ciężkiej harówki.. co dopiero konwers z niemi.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:33 To nic nie mówi, ogólnie i na okrągło. Tak jak odwrotnie - z sympatycznymi . Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:47 nie będę wymieniać po nickach mych "foroulubieńców".. przyznaję: męczy zarówno prostactwo, jak i nadmiar słodyczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:04 Mam i Ja trochę 'wielbicielek'. Łazi za moimi postami jedna z Warszafki. Dzisiaj znów na potForum Wa-wy musiałem jej oddać co warszafkowe. Tu widzę, pełny ekumenizm, he he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:04 Apollin to facet o wielu talentach a nie Narcyz,chociaż za hydraulika by nie był Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:13 to bujda na resorach z pracującymi bogami.. ktoś nam przeca wmówić musiał, iż praca ubogaca i jest człowiekowi niezbędną dla zachowania dobrej kondycji psychicznej - trza jakoś umotywować szaraczków do działania.. szczególnie wyidealizowana obecnie, poszukiwana gorączkowo, a potem zasuw za nędzne złocisze.. się porobiło, kiedyś robotka na człeka czekała.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:25 No cóż, to prawda, niestety, ale bogowie, też mają za swoje. Dopokąd mają wiernych i wierzących w nich - jest dobrze. Ale koniec jest żałosny. To podobnie jak, ze szlachtą, było i się skończyło. Książęta też mogą sporo o tym opowiedzieć, bo wrócili po 50latach. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:37 ciekawe, czy Bóg <z założenia idealny> ma poczucie humoru.. bez niego trudno mi wyobrazić sobie udaną komunikację międzyludzką, bosko-człeczą tym bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:40 Ma wielkie poczucie humoru dziś w nocy zesłał mi we śnie diabła a ten to diabeł był diabelsko przystojny !!!!!! Coś jak Paweł Deląg mmmmmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:54 Bardziej jestem zainteresowany boginkami, mogą być bez poczucia. Ja mam w nadmiarze- wystarczy na parę Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 19:58 Jesli faktycznie masz w nadmiarze poczucie humoru, to wystrzegaj sie boginek bez owego. Zameczysz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:09 Mam jeszcze trochę siły, prócz poczucia, poradzę i pierzastym-niehumorzastym :) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:19 panie pozwolą, udaję się wzmocnić moje poczucie siły fizycznej he, he. kolacją. :) si ju Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 20:30 do poklikania! pora się zająć czym pożytecznym, np. zaległą lekturką albo domowymi porządkami.. karnawał w pełni, a my miast balować wolimy przy kompie leniuchować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 09.01.04, 21:52 Właśnie wracam posilona ambrozją w postaci zupy pomidorowej z makaronem oraz kajzerki (szt.1) w towarzystwie sałatki warzywnej własnoręcznie posiekanej i doprawionej a tu co?? Nawet francuz nie został ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 09:45 zdążyłam zaśniadaniować, potowarzyszyć psiakom w porannym spacerze - a kompaniji nadal nie ma na posterunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 10:04 No ja bym tego nie powiedziała ;)Dobroje utro . Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Od słowa do słowa 10.01.04, 15:37 co mnie tu przyniosło, same apolliny i hefajstosy... a ja helota biedny i prawie nagi choooduuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Powołam się na uczynki miłosierne 10.01.04, 16:17 względem cielesności: głodnych nakarmić, spragnionych napoić, więźniów pocieszać, chorych nawiedzać, umarłych grzebać, nagich podróżnych w dom przyjąć - jakoś tak to chyba katechizm nakazowo ujmuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 09:24 Zeus też był oldpiernik, a jaki jurny był! I nie pękał z byle powodu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 09:49 ale ciążę znosił nie najlepiej, na migreny się uskarżał.. się nie dziwię - córę w pełnej zbroi na świat wydać.. poza tym miał przeca ciężkie dzieciństwo, patologiczną rodzinę.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:06 No fakt, ale za to jakie miał możliwości! Gromami rzucał, w łabędzia potrafił się zmieniać... A gdyby to wszystko nie było w guście oldpiernika, to może jeszcze wziąć rolę Posejdona, o! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:29 nie gotujmy rólek Oldowi, niechaj sam zdecyduje, jaką odgrywać pragnie.. żywotanie i tak w niejedną go wcieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:39 Oczywiście! Najlepiej, gdyby był po prostu sobą, choc nie wiem, czy to nie najtrudniejsza ze wszystkich rola. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 10:50 hyhy, arcytrudna, bo każden z nas jest sobą w kilku osobach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:04 Żona, matka, kochanka, kobieta pracująca... O czymś zapomniałam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:12 hyhy, tak zapomniałaś - czasem koleżanka.. ot, i cała układanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 12:21 Córeczko, wolałabym, żebyś była chłopcem! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:22 czemuż tak drastycznie? o wyższości kobiet we wszechświecie wiadomo od dawna, wielozadaniowości tyż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:30 To tylko refren z piosenki Kayah, który jakoś tak przyszedł mi do głowy, choć nie powiem, kiedyś zastanawiałam się, czy nie lepiej byłoby być mężczyzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 11.01.04, 13:49 lepiej to może nie, z pewnością wygodniej.. kobieta, ubiegając się na to samo stanowisko co mężczyzna, musi się wykazać większą od niego wiedzą i profesjonalizmem.. takie są reguły zmaskulinizowanego światka.. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 17:16 To może być ciekawe Ja i feministki .. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:01 hyhy, będziemy na zmianę walczyć i się godzić, niczym w starym dobrym małżeństwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:13 Walczyć nie będę, bo z paniami tego nie robię, racja jest po mojej = męskiej stronie,hie hie ha. Czy są jakieś pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:19 hyhy, są! możesz rozwinąć fragment wypowiedzi "z paniami tego nie robię", w ten sposób umacniasz swą męskość? a może preferisci metody wytłumiania w związku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:26 Na specjalne życzenie powtorzę :Z paniami tego nie robię = nie walczę, bo co to za sukces wygrać, a za to jaki wstyd przegrać. O umacnianiu męskości to już sama sobie piszesz. Zadowolona ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:34 cza_ha napisał: > Walczyć nie będę, bo z paniami tego nie robię, racja jest po mojej = męskiej > stronie,hie hie ha. Czy są jakieś pytania ? Nie walczac oglaszasz sie zwyciezca a priori. Takie racje jakie zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:37 Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco. Nie chcą walczyć z paniami? Na słowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:53 " Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco. " Pytanie techniczne, spałaś, bo w nocy.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:57 cza_ha napisał: > " Czo tutaj się dzieje? Zaspałam nieco. " > Pytanie techniczne, spałaś, bo w nocy.. ? > W nocy grasuję, hy hy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:38 No dobrze, spytam- Jaką Wybierasz broń ? Będa i następne pytania. Wpierw odpowiedz na jedno. Nie walcząc ogłaszasz się zwycięzcą - to nie na moją głowę, nie załapuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:42 o Mężczyzno, wietrzna istoto! bagnetem słowa mnie nie dźgaj! zafajczmy, przekazując sobie znak pokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:44 edzioszka napisała: > o Mężczyzno, wietrzna istoto! bagnetem słowa mnie nie dźgaj! zafajczmy, > przekazując sobie znak pokoju ;) > Hy hy hy!!!! To Ty oto niepaląca osobo???? Przecież się przydusisz dymem fajki na początek bez wprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:54 hyhy, ci młodziankowie kiedy mnie wykończą! aby przełamać z Cza_hą pierwsze lody, na szali zdrowotność swą ustawiłam, nie pytajcie co jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:58 edzioszka napisała: > hyhy, ci młodziankowie kiedy mnie wykończą! aby przełamać z Cza_hą pierwsze > lody, na szali zdrowotność swą ustawiłam, nie pytajcie co jeszcze ;) > Edusza!! Co jeszcze postawiłaś???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 18:49 Hej Kobieto ! muzo mężczyznom. Nie ma wojny między nami, to i faji nie musimy kopcić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:02 hyhy, obstaję dzielnie przy swym stanowisku: lodem się przełamać mogę, co mi tam.. grześkiem też, ekumenizująco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:04 Zakopcic mozna, niekoniecznie z powodu braku wojny. Ps. Racja jest po naszej, damskiej stronie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:09 hyhy, Miltoniu, kto wycina, ten ma władzę.. cenzorzy górą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:13 A jak! Jeszcze do pelni wladzy kasa by sie przydala, ale przy hulaszczym trybie zycia Anieli nie ma na nia szans. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:17 Anielcia cichcem przemknęła po sąsiednim wątku.. musiała co przeskrobać, bo z reguły preferuje triumfalne wejścia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:18 miltonia napisała: > A jak! Jeszcze do pelni wladzy kasa by sie przydala, ale przy hulaszczym trybie > > zycia Anieli nie ma na nia szans. Aniela wydaje składki klubowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:19 Hulać to my ale nie nas ! niekoniecznie z kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:22 Bez kasy to zadne hulanki. A Aniela przetraca wszelkie skladki, dlatego zawsze wole, bym to ja byla skarbnikiem, a nie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:23 Miltonia! jesteś pewna, że u Ciebie składki klubowe winny dyndać? Bezpiecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:23 Do władzy to faceta trzeba (tak było i się zbyło). Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:25 Cza_ha u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:13 " u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili." Mogę się z tym tylko zgodzić, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:16 cza_ha napisał: > " u władzy faceci już byli i się nie sprawdzili." Mogę się z tym tylko zgodzić, > > niestety. > Musisz się zgodzić niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:23 Nie, nie muszę, mogę. Teraz, Wy kobiety, chcecie dokończyć dzieła ? -- Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:25 cza_ha napisał: > Nie, nie muszę, mogę. > Teraz, Wy kobiety, chcecie dokończyć dzieła ? > Powiem Ci, że nie wiem tak naprawdę czy chcę dokańczać jakiekolwiek pseudo dzieło. Tu już niewiele można ratować jeśli mam być szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:30 Trzeba męskiej decyzji-jak chcesz partii i rządzić to jest 'A' i 'B', więc ? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:33 cza_ha napisał: > Trzeba męskiej decyzji-jak chcesz partii i rządzić to jest 'A' i 'B', więc ? > Jednak wolę inne rządy. Tamte dają tylko forsę i żadnych rezultatów. Te drugie są bardziej satysfakcjonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:05 Jakie inne , jakie drugie ? Są panowie i panie, inne = dzieci ? Chyba jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:07 cza_ha napisał: > Jakie inne , jakie drugie ? Są panowie i panie, inne = dzieci ? Chyba jednak ni > e > Władza nad mężczyzną. Rządy. Hy hy ;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:05 To jest do przyjęcia. Żebyś tak myślała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:07 cza_ha napisał: > To jest do przyjęcia. Żebyś tak myślała ;) Tak myślę i tak robię zawsze hy hy zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:28 hyhy, trza sobie jakoś radzić! może popróbujemy z cudownym rozmnożeniem? dla idei niejeden nas z chęcią wesprze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:34 KOBIETY DO RZĄDÓW!!!! To nasze hasło wyborcze. Nazwa partii nam jeszcze potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:40 Po co zaraz partia? To faceci musza od razu miec biurko, palme i sekretarke. My sie obedziemy, przynajmniej do czasu zwyciestwa w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:43 A na kogo będa ludzie głosować na członków forum? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:48 hyhy, na uczestników, "członek" nie najlepiej się mi kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 19:50 edzioszka napisała: > hyhy, na uczestników, "członek" nie najlepiej się mi kojarzy ;) > Eda, hy hy, nie świntusz! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:16 Pytanie techniczne : Dlaczego Ci się źle kojarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:27 Jak pamiętam to cudowne mogą byc chwile, samo rozmnażanie jest mniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:30 cza_ha napisał: > Jak pamiętam to cudowne mogą byc chwile, samo rozmnażanie jest mniej. > :) > Aaaaa, pamiętasz jeszcze ........ te chwile. Tak piszesz jakby to było dawno temu hy hy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:36 Wpadłaś jak dojrzała gruszka - pamiętam chwile ha ha. Zaśmiał się cza_ha. Ty na stałe, na haju jedziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:40 cza_ha napisał: > Wpadłaś jak dojrzała gruszka - pamiętam chwile ha ha. Zaśmiał się cza_ha. > Ty na stałe, na haju jedziesz ? > Przykro mi, ale nie wpadam, planuje zawsze skrupulatnie każdy krok. A z używek to tylko kawa, papierosek, martini. Wracając do tych chwil. Jesteś pewny, że pamiętasz? Czy może tylko moment "rozmnażania się" Twoich kosztów stałych. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:47 Nie musi Ci być przykro, że wpadłaś jak gruszka do fartuszka. Kawa z alkoholem pod cigaretta to już wystarczy, żeby czuć się może i cudownie. Karzesz mi sobie coś przypomnieć; coś, co zapomniałem ? Nie pamiętam, żebym zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:50 cza_ha napisał: > Nie musi Ci być przykro, że wpadłaś jak gruszka do fartuszka. > Kawa z alkoholem pod cigaretta to już wystarczy, żeby czuć się może i cudownie. > Karzesz mi sobie coś przypomnieć; coś, co zapomniałem ? Nie pamiętam, żebym > zapomniał. > Niczego Ci nie karzę hy hy. Pytam tylko. Ankietę robię - temat "Jak faceci szybko zapominają..." Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:56 Wiem o co pytasz, i odpowiedź jest, że szybko. Ten gatunek tak ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 20:58 cza_ha napisał: > Wiem o co pytasz, i odpowiedź jest, że szybko. Ten gatunek tak ma. > :) > To wyznanie potwierdza wynik już dawno przeze mnie zbadany. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:00 Znów jak gruszka:) więc pytam: Jak dawno poznałaś wynik ? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:03 cza_ha napisał: > Znów jak gruszka:) więc pytam: Jak dawno poznałaś wynik ? Niestety dawno. Myślałam, jednako że może co innego obecnie trwa i zdziwię się albo też rozczaruję okrutnie. A tu wynik ten sam trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:12 Próbuj, próbuj dalej, jedyna i najlepsza metoda, też tak robię, do skutku. To będzie wtedy, jak odstawisz cigaretty i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:15 cza_ha napisał: > Próbuj, próbuj dalej, jedyna i najlepsza metoda, też tak robię, do skutku. > To będzie wtedy, jak odstawisz cigaretty i inne. Hy hy z tym odstawieniem to będzie trudne. Tak niewiele przecież przyjemności w tym szarym życiu! A resztę sprawdzę za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:20 z rozemocjonowania podglądactwem, nieomal o parawan się potknęłam.. nie przeszkadzajcie sobie - ku kserokopiarce zmierzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:22 edzioszka napisała: > z rozemocjonowania podglądactwem, nieomal o parawan się potknęłam.. nie > przeszkadzajcie sobie - ku kserokopiarce zmierzam ;) Edusza! Z swej wspaniałomyślności udostępniłaś mi co nieco hy hy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:30 A no właśnie, wyglądało, że wybyłaś z jakimś młodzieniaszkiem, a tu wychodzi, że byłaś jeno milczącą. Też, cigaretty i te rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:24 Nieno, zaraz. Mówisz, że masz się cudowne non stop, a tu z takich drobiażdżków nie zrezygnujesz, chyba, że na starość, plączesz coś A jak pisze mój znajomy z forum : na starość człowiek się starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:28 cza_ha napisał: > Nieno, zaraz. Mówisz, że masz się cudowne non stop, a tu z takich drobiażdżków > nie zrezygnujesz, chyba, że na starość, plączesz coś > A jak pisze mój znajomy z forum : na starość człowiek się starzeje. > Drobiażdżki też muszą być no co Ty. Jaki byłby swiat bez nich? Sami porządniccy niepalacy, niepijący? Eeeeeee. A co do wieku to binokl jest pomocny, nieodzowny, fantastycznie widzący na różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:36 Jestem zwolennikiem naturalnych rozwiązań a nie podpórek, binokli i te pe. Ale oczywiście lampka i butelka, zasadniczo, jak najbardziej, absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:41 cza_ha napisał: > Jestem zwolennikiem naturalnych rozwiązań a nie podpórek, binokli i te pe. > Ale oczywiście lampka i butelka, zasadniczo, jak najbardziej, absolutnie. No wreszcie zaczynasz normalnie rozmawiać. Krygowałeś się przez chwilę i myślałam że już tak Ci zostanie na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:29 Ten Twoj znajomy, to moj ulubieniec. Zaczyna sie od rezygnowania z drobiazgow, przechodzi do rezygnacji w ogole. Nie warto Beza. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:35 miltonia napisała: > Ten Twoj znajomy, to moj ulubieniec. > Zaczyna sie od rezygnowania z drobiazgow, przechodzi do rezygnacji w ogole. Nie > > warto Beza. Jak wiesz Milta nie ma mowy o rezygnacji z tych naszych drobiażdżków. Testuję jeno odrobinkę hy hy! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:48 Drobiażdżki mówisz ? Ha, to było chyba- Od rzemyczka do 'czegoś większego' Lepiej zrezygnowac z małych rzeczy dla większych, Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:53 cza_ha napisał: > Drobiażdżki mówisz ? Ha, to było chyba- Od rzemyczka do 'czegoś większego' > Lepiej zrezygnowac z małych rzeczy dla większych, Ja tak robię. > Hy hy, rzeczy większe mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:46 Co kobieta to paradoks. Jeśli to Twój ulubieniec, to czemu go odradzasz koleżance ? Dajcie mi szansę zrozumieć kobiety. Już byłem blisko. E tam, wydawało mi się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:48 Nie wierz nigdy kobiecie. Dobrą radę Ci dam. Nic gorszego na świecie nie przytrafia się Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:52 hyhy, się normalnie skręcam z zazdrostności! Bezusia sprzątneła mi sprzed noska smakowity kąsek - w osobie Cza_hy, jedynego nastajaszczewo mużcziny, aktywnego w tych godzinach na forumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:55 edzioszka napisała: > hyhy, się normalnie skręcam z zazdrostności! Bezusia sprzątneła mi sprzed noska > > smakowity kąsek - w osobie Cza_hy, jedynego nastajaszczewo mużcziny, aktywnego > w tych godzinach na forumie ;) Ciiicho Edusza! Dochodzimy do konkretnych wniosków. Obecnie staneliśmy na "czymś większym". Nie wystrasz mi konkurenta! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 21:57 Spoko. Od sprzątania to ja jestem; forumowego, ale zawsze. Ten nastojaszczyj, to nie jest obraźliwe, co ? Smakowity ? 'Na mieście' mają opinię różne, ale tak dobrej jeszcze nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01 cza_ha napisał: > Spoko. Od sprzątania to ja jestem; forumowego, ale zawsze. > Ten nastojaszczyj, to nie jest obraźliwe, co ? > Smakowity ? 'Na mieście' mają opinię różne, ale tak dobrej jeszcze nie było :) Wkupiłeś się jak widać w łaski wlaścicielki! Nastojaszczyj to Ona przetłumaczy z ruskawo. Smakowity znaczy da się zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:06 No tak, znów oszibka. Myślałem, że to Ja będę jadł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:09 cza_ha napisał: > No tak, znów oszibka. Myślałem, że to Ja będę jadł. > ;) Znakomitą sałatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01 prawdziwy, wyjątkowy, jedyny w swoim rodzaju.. chętniej jednako jestem biorcą komplimentacyji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:11 Komplimenty ? Proszę bardzo, Wspaniałe towarzystwo prawdziwych kobiet i dam. Aż żal powoli się wymykać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:15 cza_ha napisał: > Komplimenty ? Proszę bardzo, Wspaniałe towarzystwo prawdziwych kobiet i dam. > Aż żal powoli się wymykać. > :) Czyżbyś się nudził? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:17 Waćpana wywody niczym ambrozja dla dusz naszych, słownej pieszczoty złaknionych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:22 Moja przyjemność paniom jej dostarczać Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:03 Wystraszyć to się nie ma kogo. Czarownic nie widzę, inne nie ruszają. Trocha mnie kłopocze tekst na wejściu: o piramidalnie głupich wątkach, staram się żeby nie był, ale: Są gusta i guścięta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:06 cza_ha napisał: > Wystraszyć to się nie ma kogo. Czarownic nie widzę, inne nie ruszają. > Trocha mnie kłopocze tekst na wejściu: o piramidalnie głupich wątkach, staram > się żeby nie był, ale: Są gusta i guścięta. > ;) To jak będzie z tym czymś większym co niedokończone pozostało ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:15 Jak będzie ? Dobrze będzie! To większe powstało dopiero co i powinni się deko wzmocnić, wtedy będzie dokończone. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:21 cza_ha napisał: > Jak będzie ? Dobrze będzie! > To większe powstało dopiero co i powinni się deko wzmocnić, wtedy będzie > dokończone. > Trzymam Cię za słowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:01 cza_ha napisał: > Co kobieta to paradoks. Jeśli to Twój ulubieniec, to czemu go odradzasz > koleżance ? No nie, w tym wypadku to nie paradoks, bo sama bym go zagarnac chciala, wiec odradzam kolezankom na wszelkie mozliwe sposoby. Ze zmiennym szczesciem. Dajcie mi szansę zrozumieć kobiety. > Już byłem blisko. E tam, wydawało mi się. :) Nie jestesmy az tak skomplikowane, tyle ze nie zawsze wszystko powiemy a mezczyzni domylnoscia nie grzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:10 pora się z Wami żegnać, moi Mili.. kanapowcem się stawszy, lekturze zaległej będę się oddawać.. dobrej noceńki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:21 No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest górą Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:23 cza_ha napisał: > No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest gór > ą > Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu. > :)) > Jak pięknie kończymy na dzisiaj ! Pozdrawiam. Do nastepnego razu . Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:24 cza_ha napisał: > No tak znów mogę się tylko zgodzić, że w subtelnościach to wiadomo kto jest gór > ą > Dlatego, gromko i wyraźnie pozdrawiam piękne panie, wybywając do realu. > :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 12.01.04, 22:26 No cóż, powyżej z wrażenia czkawke dostałam. Soorry! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 18:14 Pozdrowienia kwituję i się rewanżuję. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:13 Witam. To wracamy do tematu? Przepraszam za letkie spóźnienie. Byłam na firmach branży ciężkiej budowlano- przemysłowej i troche tam sie zasiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:23 Cześć, Ja akurat schodzę z linii, jeśli masz ochotę to jutro będę dyspozycyjny; Jeśli z targów schodzisz, jak dzisiaj to prponuję tę porę :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:25 Propozycja nie do odrzucenia hy hy:)))) Jutro sklikniemy się około tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:27 hyhy, mam cichą nadzieję, iż nie jest to linia ognia.. wracaj w pełni zdrowotności, tymczasem przyjemnego wieczoru życzą zgromadzone madame ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:29 edzioszka napisała: > hyhy, mam cichą nadzieję, iż nie jest to linia ognia.. wracaj w pełni > zdrowotności, tymczasem przyjemnego wieczoru życzą zgromadzone madame ;) > Edusza! Nie dodałaś że będą one tęsknić oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:31 hyhy, z nadmiarem wylewnej czułości nie przesadzajmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 13.01.04, 19:41 " z nadmiarem wylewnej czułości nie przesadzajmy ;) " I tak trzymać !? Na razie paniom:) Cza_ha. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 19:58 Wracając do tematy. Z czym bardziej nie przesadzać, wylewnością czy czułością ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:02 To zalezy, kto wylewa a kto sie czuli. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:08 Role są podzielone odgórnie - ot, natura. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:10 Nie tyle odgornie, co cywilizacyjnie i kulturowo. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:19 chętnie się poczulę, nie będziemy przeca dozować przyjemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:20 To jedno. A z czułością to kotki ? jak widziałem obok. Czy już wylany / Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:24 Kotki sa rozczulajace. W kazdym razie moje. Do tego lagodne i przyjazne. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:28 Pewnie i są. Jednak zabierają część czułości NALEŻNĄ dwunożnym. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:44 Bywa i odwrotnie. Czasami jestem wrecz o nie zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:55 Zazdrość to jest nowy temat i wątek ! ale nie o kotki. Pora 9-ta, wracam do . :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 21:00 cza_ha napisał: > Zazdrość to jest nowy temat i wątek ! ale nie o kotki. Pora 9-ta, wracam do . > :) No to ja, przez brak znajomosci z perkusista jeszcze z 15 minut w pracy posiedze. Sama jak kolek, bo wszyscy juz w d. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:42 cza_ha napisał: > To jedno. A z czułością to kotki ? jak widziałem obok. Czy już wylany / zacytuję słowa eksperta w tej materii, skierowane do Janusza Karolaka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=9883013&a=9905454 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:52 Nowa lektura. Wszystko wraca do ciepłych słówek, i Ja też wracam do..pracy ale. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 14.01.04, 20:59 wymieńmy chociaż na odchodne koleżeńskie uściski ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 15.01.04, 19:52 Uścisków nigdy dość,więc dzisiaj podwójne, za-wczorajsze i na dzisiejszy wieczór -- Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:17 cza_ha napisał: > Uścisków nigdy dość,więc dzisiaj podwójne, za-wczorajsze i na dzisiejszy wieczó > r > A za dzisiejszy podwieczorek to co? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:53 Tobie podwójna porcja sie należy - jedna dla przyjemności druga dla zdrowia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 18:54 cza_ha napisał: > Tobie podwójna porcja sie należy - jedna dla przyjemności druga dla zdrowia :)) Oj tak tak ostatnio mi się należy hy hy! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:05 Nie jestem pewien, czy mówimy wciąż o tym samym. Ja o uściskach a Ty o bum bum? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:19 cza_ha napisał: > Nie jestem pewien, czy mówimy wciąż o tym samym. Ja o uściskach a Ty o bum bum? Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam ostatnio. Coś koło tłumnika chiba. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:30 Nie o brudnych myślach tylko o grzeszkach skrobałem. Samochody robią bum, tak mają, dobrze, że to tłumik tylko. " Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam ostatnio. Coś koło tłumnika chiba." Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 19:47 cza_ha napisał: > Nie o brudnych myślach tylko o grzeszkach skrobałem. > Samochody robią bum, tak mają, dobrze, że to tłumik tylko. > > " Hy hy! Nie mam brudnych myśli.... A bum bum robi moje auto jak odpalam > ostatnio. Coś koło tłumnika chiba." Grzeszszki mówisz!!! To nie tłumnik był hy hy, sprawdziłam teraz (paliwko się kończy opary zostały i się przykrztusza) zapomniałam że się dolewa. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:29 Zapomniałaś też dobre rady Mistrza Zasady: To co się da podziel na dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka 100! 12.01.04, 20:11 dedykuję: Kanukowi, ostatnio melancholijny taki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:54 Odpowiadam z przeskokiem, że rady Mistrza Zasady były do pomocnika=mechanika, a jak dobry, to do stołu i jedzenia, dopuścić możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 20:56 Niedługo dwusetka. Ciekawam komu dedykację zapodamy? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:06 litości! jam słabowita, żadna worobiejko-sjestra.. sił brak, by takowy ogromniasty wątek na pleckach targać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:09 edzioszka napisała: > litości! jam słabowita, żadna worobiejko-sjestra.. sił brak, by takowy > ogromniasty wątek na pleckach targać ;) > Niebój nic! Pomożemy. Ale czyż to nie okazale wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 21:17 tylko się już ciutkę pogubiłam przy tych wątkowych skrętach.. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: 200 16.01.04, 21:18 edzioszka napisała: > tylko się już ciutkę pogubiłam przy tych wątkowych skrętach.. > Nie uderz przypadkiem w znak na zakręcie hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha ! 201 16.01.04, 21:32 Skoro doprowadziłem Piękne Panie na 200-tkę to i na 10-tysięcznik wejdziemy.A co Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: ! 201 16.01.04, 21:37 cza_ha napisał: > Skoro doprowadziłem Piękne Panie na 200-tkę to i na 10-tysięcznik wejdziemy.A c > o A jasne ! Czemu nie. Kupię odpowiedni skafander. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: ! 20_ 16.01.04, 21:52 Ze mną idziesz.Nie bój nic.Tak po prawdzie we dwójkę dziś z 9500 na 10'nie wyda Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: ! 20_ 16.01.04, 21:57 cza_ha napisał: > Ze mną idziesz.Nie bój nic.Tak po prawdzie we dwójkę dziś z 9500 na 10'nie wyda > Ja żem nieprzyzwyczajona do chłodu 10 tysięcznika to skafander podgrzewany muszę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 22:01 Dzisiaj proponuję na tym poziomie zaprzestać i dać okazję innym dojść do grupy;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Od słowa do słowa 16.01.04, 22:05 cza_ha napisał: > Dzisiaj proponuję na tym poziomie zaprzestać i dać okazję innym dojść do grupy; > ) Myślę, że masz rację. Jutro dorobimy następna stówkę. Odpowiedz Link Zgłoś