Dodaj do ulubionych

KOSZMAR! załamałam się ;(((

09.01.04, 19:34
wiecie co...załamałam sie ;((((((((( NAPRAWDE
akurat sobie siedzę na komp. i spontanicznie wpisałam ten pościk.......
naprawdę chyba mam dosyć, gdzie nie spojrzę jakiś koszmar, kłamsta, zdrady,
syf, pustka i jakieś płytkie teorie........
a może to ja się mylę i Ci wszyscy, którzy te teorie wygłaszają mają rację???

jeszcze na razie chyba ufam i wierzę ale za każdym razem myślę, że może to ja
się mylę........ haha
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 20:36
      gosia,jesli cie to doluje to omijaj takie miejsca .Wcale nie jest wszedzie
      syf,zapewniam cie:)))
      • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:03
        wiem o tym
        ja nie mówie o czacie ani o necie, że tu jest syf
        mówię ogólnie o życiu!!!!!!!
        wiem, że nie wszędzie jest ale coraz mniej mam wiary że go nie ma
        • Gość: samanta Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:25
          Gosik,alez ja tez mowie o zyciu!!!! Chyba trzeba by ci zaaplikowac
          psychoterapie;)))jesli masz blisko do mnie to chodz na kawe i pogadamy:)
          • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:03
            samanta:)
            ja jestem psychoterapeutą dla wszyskich swoich znajomych:)))) (nie zawodowo
            oczywiscie;)- dla siebie zresztą tez
            jestem osobą pogodną, otwartą, usmiechniętą itd. itp. (ale same plusy);)))
            ale po prostu zwątpiłam do chole... albo moze mam zły dzień, sama nie wiem
            nawet wielka mrożona kawa z wielkimi lodami nic tu nie pomoże ;((((
            ps. przejdzie mi, jak zwykle pewnie:)
            nie mam blisko bo jestem z warszawy
          • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:05
          • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:06
          • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 23:07
            • Gość: samanta Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 23:12
              no to z kawy nici:))) Wiesz,ja tez z reguly mam dobry humor i tryskam
              optymizmem,ale pewien moj przyjaciel nie raz mial okazje przekonac sie,ze jak
              juz zlapie dola to lepiej uciekac przede mna:))) Moze przespij dola?
              • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 00:14
                tak tez zrobie:)
                jutro nowy dzien
                • wienek Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( 10.01.04, 01:26
                  jutro nowy dzień i nowe nadzieje i nowe doły ;)pzdr.
                  • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 14:49
                    nowy dzień i może nowe doły:) ale jednak jest już trochę lepiej:)))za oknem
                    widzę nowy śnieg:))) który spadł w nocy
                    • hrabia_potocki Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( 10.01.04, 15:02
                      tak...u nas sniegu ani widu ani slychu...chodzi rzecz jasna o nowy płaszcz
                      bieli:-))) a co powiesz na kulig goniu?
                      • Gość: gonia722 Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 15:17
                        chętnie hrabio;) zwłaszcza z hrabią:)
                        ale w wawie trudno o kulig:)
                        • hrabia_potocki Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( 10.01.04, 15:29
                          dzięki Goniu za te słowa...oczywiście nie mieszakm w W-awie lecz w przepięknym
                          przedsionku Mazur a tu o kulig nietrudno...

pozdrawiam śnieżnie

HP
                          • Gość: wienek Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 01:03
                            kulig ?? fajna sprawa no i przy takiej zimie jeszcze!!!!:)
                            u mnie co chwila słychać dzwoneczki...:)
                            a jutro znowu nowy dzień...:)
                            • Gość: leziox Re: KOSZMAR! załamałam się ;((( IP: *.arcor-ip.net 11.01.04, 08:03
                              U mnie właśnie zabrzęczał dzwoneczek ostrzegawczy że kista browara się kończy i
                              czas najwyższy nową sobie sprawić na początek nowego dnia jakby.Co z tego że
                              dzisiaj niedziela w końcu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka