blackgodiva 29.10.09, 11:01 w wykonaniu.... deser.pl/deser/1,83453,7195087,Brad_Pitt_jechal_na_motorze_i_nagle____UPS___WIDEO_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 29.10.09, 11:18 a może to Zakościelny? P.S. cytujac Kośka: ludzie dzielą się na tych co leżeli i bedą leżeć. fajnie że się pojawiłaś Godiva ... wreszcie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 29.10.09, 13:53 Ja tu się już nastawiłam na leżącego Trampka, przy czym uśmieszek mnie lekko zbił z tropu, a tu proszę... Znaczy, każdemu się zdarza. Tylko nie z każdej parkingówki robią od razu halo :) Z mojej pierwszej (pierwszego dnia, jakieś pół godziny po przykręceniu tablic) nikt nie zrobił filmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 29.10.09, 14:04 a ja mam fotkę z mojej drugiej (i na razie ostatniej) parkingówki! zawdzięczam to niezrównanej, szybkostrzelnej kumpelce :) schowałam głęboko ;) fotkę, znaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
szynszyll Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 29.10.09, 15:08 jezusie nazeretynski! dlaczego ten chlopiec jedzie na motopompie do tego jeszcze glowa do przodu?! jak sie na czyms takim nie wywracac? szynszyll xtz750 Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 29.10.09, 17:54 Bradzie Picie ależ wstyd!! Jeden z manewrów które mnie przerażają! Tak łatwo można przecenić swoje możliwości !! :( Odpowiedz Link Zgłoś
umek150 Re: KOLEJNA PARKINGÓWKA ;) 02.11.09, 09:46 szynszyll napisał: > jezusie nazeretynski! dlaczego ten chlopiec jedzie na motopompie do tego jeszcz > e > glowa do przodu?! jak sie na czyms takim nie wywracac? > > szynszyll > xtz750 > Popieram nic dziwnego, że na takim sprzęcie te manewry to mu tak dziwnie wychodzą i nie tylko wywrotka bo i parkowanie szło z dużym trudem Odpowiedz Link Zgłoś