Dodaj do ulubionych

Czy to admini czy tylko nasi?

19.01.04, 22:11
Zauwazylem ostatnio nadmierna i calkiem niepotrzebna nadgorliwosc
admina,ktory sie tu zadomowil i tnie prawie na slepo-zamiast po watkach,to
raczej po nickach.Nie sadze,aby byl to ktos z ludzi siedzacych na
stanowiskach adminow nieco dluzej.Po ostatniej akcji pt."I ty mozesz zostac
adminem",zadomowil sie tutaj ktos,pozbawiony subtelnej dawki wyczucia,ktore
tak bardzo potrzebne jest przy tego rodzaju akcjach czyszczenia forum.
Moze to ktos z nas,kto sie chce podlizac redakcji?
Nie wierze w to,ze to jest Tebe.
Ach i zycze sobie,w zwiazku z wolnoscia prasy i wypowiedzi,aby w zwiazku z
tym,ze mam prawo do krytyki,a post ten nie zawiera zadnych wulgarnych
slow,aby mi tu nic nie cenzurowac.
Zasada-zyj i daj zyc innym bardzo tu sie komus przyda,prawda?
Obserwuj wątek
    • czort Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 22:18
      mnie na admina dali, mowie ci to w sekrecie (po znajomosci!)!
      tylko cicho, coby do messji nie doszlo, bo awanture zacznie!
    • hate_it_all Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 22:37
      nic tu po mnie...komuna wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      nawet spokojnie pokłócić się nie można!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRECZ Z CENZURĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • debi_bebi Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 23:05
        Skąd ja znam to zawołanie ?!

hate_it_all napisał:

> PRECZ Z CENZURĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > !
    • messja Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 23:26
      leziox napisał:

> Zauwazylem ostatnio nadmierna i calkiem niepotrzebna nadgorliwosc
      > admina,ktory sie tu zadomowil i tnie prawie na slepo-zamiast po watkach,to
      > raczej po nickach.Nie sadze,aby byl to ktos z ludzi siedzacych na
      > stanowiskach adminow nieco dluzej.Po ostatniej akcji pt."I ty mozesz zostac
      > adminem",zadomowil sie tutaj ktos,pozbawiony subtelnej dawki wyczucia,ktore
      > tak bardzo potrzebne jest przy tego rodzaju akcjach czyszczenia forum.
      > Moze to ktos z nas,kto sie chce podlizac redakcji?
      > Nie wierze w to,ze to jest Tebe.
      > Ach i zycze sobie,w zwiazku z wolnoscia prasy i wypowiedzi,aby w zwiazku z
      > tym,ze mam prawo do krytyki,a post ten nie zawiera zadnych wulgarnych
      > slow,aby mi tu nic nie cenzurowac.
      > Zasada-zyj i daj zyc innym bardzo tu sie komus przyda,prawda?

wlasnie! tylko co to tebe mozesz sie jeszcze zdziwic.
      (to wszystko przez iwusie).
      • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 19.01.04, 23:31
        a nie czasem przez messje???
        to przeciez messja to taka znawczyni prawa i regulaminow robiaca ciagle
        pielgrzymki na fof.......
        • schizo69 Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 23:42
          przecież to tylko biologia,lub jak ktoś woli chemia...
          he he he
        • messja Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 23:44
          Gość portalu: only napisał(a):

> a nie czasem przez messje???
          > to przeciez messja to taka znawczyni prawa i regulaminow robiaca ciagle
          > pielgrzymki na fof.......

jesli chodzi o ten watek - iwusia najwiecej akurat miala powodow by sie
          wsiekac. znowu "dziecko jej pobilam" mowiac, ze moglaby mu pomoc w lekcjach.
          zmiast mi podziekowac za dobra rade - doniosla.
          • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 19.01.04, 23:50
            to zrob se sama dziecko, zajmniesz sie czyms, i nie bedziesz miala czasu na
            czepianie sie dzieci innych.......
            • debi_bebi Re: Czy to admini czy tylko nasi? 19.01.04, 23:52
              powiedziała dzieciata Only :P
              • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 19.01.04, 23:58
                no tak, dla messji to problem pewnie, bo nie ma sie czego czepnac.....
                ale widze ze dla debi rowniez.....
                • debi_bebi Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 00:01
                  Ależ skądże znowu :)
                  • messja debi:) 20.01.04, 00:07
                    debi_bebi napisała:

> Ależ skądże znowu :)

only pisala, ze mnie "olewa cieplym moczem" a widac na zalaczonym obrazku, ze
                    to znaczy tyle, co "obsikuje sie ze zlosci w majtki na widok mojego nicka".
                    • Gość: only Re: debi:) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:10
                      dobra, idac messyjnym tokiem myslenia i odwracania kota ogonem, to messja juz
                      plaska sie widocznie we wlasnej kaluzcze, no chyba ze uzywa pampersow.....
                    • debi_bebi Messja :) 20.01.04, 00:13
                      Obie wiemy, że nie jest w tym odosobniona. To sie nazywa konsekwencja w
                      działaniu :)
                      • Gość: only Re: Messja :) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:16
                        u messji to nie jest konsekwencja w dzialaniu tylko efekt dzwiekowy pustej
                        konserwy mozgowej......
                      • messja debi :) 20.01.04, 00:21
                        debi_bebi napisała:

> Obie wiemy, że nie jest w tym odosobniona. To sie nazywa konsekwencja w
                        > działaniu :)

wiecej: to jest nadawanie nowych znaczen od dawna utartym powiedzeniom:)
                        • debi_bebi Re: debi :) 20.01.04, 00:23
                          Np. uderz w stół, a zaraz ktoś posika się w majtki?
                          • messja Re: debi :) 20.01.04, 00:29
                            debi_bebi napisała:

> Np. uderz w stół, a zaraz ktoś posika się w majtki?

i jakby na potwierdzenie twoich slow natychmiast do sikajacych dolaczyla
                            samantka:)
                        • Gość: only Re: debi :) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:24
                          no tak, tyle ze w tym wypadku znaczenie powiedzenia znacznie przeroslo motywy
                          tworcy......
              • messja Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 00:03
                debi_bebi napisała:

> powiedziała dzieciata Only :P

rotfl:)))))))))))

p.s.
                zreszta brzydzilabym sie czepic czegokolwiek, co ma wspolnego z czyms takim
                jak:iwusia.
                • Gość: samanta Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 00:07
                  autor messja:"wlasnie! tylko co to tebe mozesz sie jeszcze zdziwic."

Czy moglby mi ktos to przetlumaczyc?????? kurde...a myslalam ,ze znam jezyk
                  ojczysty..........
                  • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:13
                    etam, pewnie mamusia tak messje nauczyla, bo nie chciala przeciazac dziecku i
                    tak juz niezbyt udanego umyslu.....
                    • Gość: samanta Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 00:16
                      no i takie sa efekty....zlepki slow bez nijakiego sensu,he,he
                      • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:19
                        no ale zawsze to prostrze niz myslenie.....
                    • messja Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 00:31

> etam, pewnie mamusia tak messje nauczyla, bo nie chciala przeciazac dziecku i
                      > tak juz niezbyt udanego umyslu.....

nie czepiaj sie mojej mamusi, tylko dlatego, ze twoja nie nauczyla cie siadac
                      na nocnik.
                      • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:35
                        no wiesz, lac mozna wszedzie, ale twoje wstrzymywanie lania cos nie bardzo ci
                        na dobre wyszlo skoro uryna ci mozg przeplukala.....
                        • messja Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 00:44

> no wiesz, lac mozna wszedzie, ale twoje wstrzymywanie lania cos nie bardzo ci
                          > na dobre wyszlo skoro uryna ci mozg przeplukala.....

"uryna ci mozg przeplukala"? onlonko ciagle wokol tematu "mozg" krazy, jakby
                          cos w tych okolicach ja strasznie bolalo:P

teraz to nie zarty: mysle, ze onlonko jest powaznie tak glupie na jakie
                          wyglada - po ostatnich wystepach z "prezerwatywa", "zydami i
                          Hitlerem",teraz "mozgo-slowotokiem" wyglada na to, ze juz nigdy wyzej niz
                          mario2 i menik nie podskoczy.
                          • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:57
                            ja tam podskakiwac nie musze, wystarczy juz ze ty juz sama siebie przechodzisz
                            swoja tforczoscia i szerokim obszarem zainteresofan......to ze trenujesz
                            wodolejstwo to przeciez juz od dawna znana rzecz....nawet zablysnac nie
                            potrafisz swoja intelektualna pustka, a starasz sie tak namietnie, tylko jakos
                            nie wychodzi, prawda????
                            no ale moze sie myle, wiec zaskocz mnie moze czyms kolezanko, to moze
                            przestanie mnie mozg swedziec czytajac w kolko te same mizerne efekty twojej
                            tforczosci, hehe
                  • Gość: cogito czesto, ci sie to zdarza samantko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:13
                    ze myslisz,
                    iz myslisz:)
                    • Gość: samanta Re: czesto, ci sie to zdarza samantko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 00:15
                      Psik!mam uczulenie na kocia siersc!
                      • Gość: cogito mowia, ze tak alergicznosc................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:23
                        czesto,
                        o nadmniemaniu,
                        o wlasnych mozliwosciach intelektualnych,
                        towarzyszy:)
                    • messja do cogito 20.01.04, 00:25
                      Gość portalu: cogito napisał(a):

> ze myslisz,
                      > iz myslisz:)

chyba jeszcze mysli nad odpowiedzia... o ile mysli:P
                      • Gość: only Re: do cogito IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 00:27
                        a z ciebie to dopiero mysliwa.....
                      • Gość: cogito ja specjalnie, do szczecina pojechalem............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:30
                        zeby wyplosza myslowe mozliwosci zbadac,
                        ale wyplosz,
                        sie wystraszyl,
                        i na badanie sie,
                        nie stawil:)
                        • messja Re: ja specjalnie, do szczecina pojechalem....... 20.01.04, 00:36
                          Gość portalu: cogito napisał(a):

> zeby wyplosza myslowe mozliwosci zbadac,
                          > ale wyplosz,
                          > sie wystraszyl,
                          > i na badanie sie,
                          > nie stawil:)

moza bala sie diagnozy?
                          • Gość: samanta Re: ja specjalnie, do szczecina pojechalem....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 06:22
                            widze ,ze dalej cierpisz kitek z powodu"niespotkania" .Zapracowales sobie na
                            to ,ot co.
                            • Gość: tfuj_fan Ależ meśu droga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 09:57
                              Wstydzisz się własnych wątków, więc próbujesz zrzucić winę na Iwusię ? Przecież
                              wpisy Lezia usunięto wczoraj po twoim donosicielskim wątku, który 5 sekund
                              pózniej też wyfrunął i to w kosmos a nie na oślą. Czyżby admini uznali, że
                              twoja tfurczość jest zbyt obrzydliwa nawet jak na oślą ławkę, bo większość
                              twoich wątków z fof-u wysyłają ostatnio w przestrzeń miedzyplanetarną ?!
                              Pozdroovki od fana ;))
                              • messja menik 20.01.04, 13:57
                                Gość portalu: tfuj_fan napisał(a):

> Wstydzisz się własnych wątków, więc próbujesz zrzucić winę na Iwusię ?
                                Przecież
                                >
                                > wpisy Lezia usunięto wczoraj po twoim donosicielskim wątku, który 5 sekund
                                > pózniej też wyfrunął i to w kosmos a nie na oślą.

poprosze o link na dowód mojej winy:)))))))
                                • iwusia messja 21.01.04, 13:29
                                  hmmm to jest dowód ze ty doniosłas więc czekam dalej:)
                                  • leziox Re: messja 22.01.04, 21:21
                                    Donoszenie,albo nie donoszenie,jak sie nie wie na pewno to sie wlasnie nie
                                    wie.Kiedys ktos podajacay sie za mojego wroga na mnie nie doniosl,chociaz
                                    bylem 200 % pewien,ze to byl on.Udalo mi sie jednak sprawe zweryfikowac a
                                    potem okazalo sie ze to tzw.przyjaciel byl Judaszem.I co,daje do myslenia?
                • iwusia Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 10:38
                  messja napisała:

> p.s.
                  > zreszta brzydzilabym sie czepic czegokolwiek, co ma wspolnego z czyms takim
                  > jak:iwusia.

a jednak sie czepiasz:)))
          • iwusia Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 10:56
            messja napisała:

> jesli chodzi o ten watek - iwusia najwiecej akurat miala powodow by sie
            > wsiekac. znowu "dziecko jej pobilam" mowiac, ze moglaby mu pomoc w lekcjach.
            > zmiast mi podziekowac za dobra rade - doniosla.

he he heh szukaj dalej donosiciela:)))
            • saqqara mesja, zaprzyjaznij sie z tym... 20.01.04, 11:04
              szalonym... od razu widac ze macie wiele wspolnego:))
              • messja to dobre dla stokrotki 20.01.04, 14:00
                saqqara napisała:

> szalonym... od razu widac ze macie wiele wspolnego:))

nie bede ci odbierac chleba.
                • saqqara nie martw sie, ja za chlebem nie przepadam 20.01.04, 14:04
                  wole drob. ale ty nie rezygnuj, moze sie da nabrac:)
                  • messja Re: nie martw sie, ja za chlebem nie przepadam 20.01.04, 14:14
                    saqqara napisała:

> wole drob. ale ty nie rezygnuj, moze sie da nabrac:)

saqqara udaje, ze to nie ona przed chwila z duma donosila, ze z wdziecznosci
                    zostawil jej wszystkie prowokacyjne posty. czy ma sie czym chwalic - to juz jej
                    i grooszka sprawa:PPPPPPPPPPPPPP
                    • saqqara no prosze, jaka ty 'mondra' jestes 20.01.04, 14:23
                      a te jezyki to teraz do kogo? do mnie??? zakochalas sie we mnie? zazdrosc cie
                      zzera, co? biedactwo:)))
                      hehehe, prowokacyjne to sa twoje posty, misiu, i dlatego cie tna, i to rowno:)
                      naucz sie lepiej operowac tym paluszkiem bo na razie marne sukcesy
                      osiagnelas:)))
                      • messja Re: no prosze, jaka ty 'mondra' jestes 20.01.04, 14:32
                        saqqara napisała:

> a te jezyki to teraz do kogo? do mnie??? zakochalas sie we mnie? zazdrosc cie
                        > zzera, co? biedactwo:)))
                        > hehehe, prowokacyjne to sa twoje posty, misiu, i dlatego cie tna, i to rowno:)
                        > naucz sie lepiej operowac tym paluszkiem bo na razie marne sukcesy
                        > osiagnelas:)))

chyba nerwy cie zawodza i lata nie te: powtarzasz sie. z powodu wyzwisk
                        zabraklo "argumentow"to bardzo zajmujace czytac, o tym jak sie napalilas na moj
                        jezyk, ale troche mnie juz to znudzilo:) tobie tez radze wziac sie za jakas
                        prace - tylko nie zapomnij sie potem umyc, bo grzesio strasznie marudzi na
                        forum, ze mu smierdzi padlina:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                        • saqqara hahaha, i znowu jezor 20.01.04, 14:39
                          widze ze masz ochote, ale ja nie reflektuje, moze grzesio sie skusi? tylko umyj
                          zeby, bo mu sie uleje;)

nawet nie wiesz jak mnie bawi czytanie tych twoich 'merytorycznych' watkow,
                          szkoda ze je nawet z oslej wyrzucili... widac nawet nie byly na poziomie
                          piotrusia szukajacego tej z wytryskiem:))))
                          • messja Re: hahaha, 20.01.04, 15:10
                            saqqara napisała:

> widze ze masz ochote, ale ja nie reflektuje, moze grzesio sie skusi? tylko
                            umyj
                            >
                            > zeby, bo mu sie uleje;)
                            >

a co "ulewa" mu sie, kiedy z toba to robi?:))))))))))))))
                            rotfl:))))
                            no to wpadlas - nie wymyslilabys takiego "rodzynka" gdybys tego nie
                            doswiadczyla:))))))))))))))))))))
                            a swoja droga to zal mi tego grzesia, cham, bo cham, ale zeby tak
                            cierpiec:))))))))))))))))

p.s.
                            to bylo takie swietne, ze nie moglam sie powstrzymac. opowiedz jeszcze cos, to
                            sobie pozniej poczytam. papa
                            hehehehe
                            • saqqara ale co robi robaczku??? 20.01.04, 15:25
                              nie musisz byc zazdrosna, nie robi ze mna tego, co czesto robi z toba:)))))

jak sie nad nim tak litujesz i chcesz mu zrobic dobrze, np swoim slawnym
                              paluszkiem, to przestan jezor wywalac, przestanie smierdziec to i chlopak
                              odzyje:))))
                              a ze cham? no coz.... chamy chama nie wyzwie, ale prostak i owszem :)))))
        • leziox Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 21:20
          Mnie nie chodzi o to Only,przez kogo,tylko dlaczego.Zarowno pare watkow iwusi
          jak i messji moglo pozostac.Mnie chodzi o zwykla nadgorliwosc.Pamietasz ft
          jeszcze rok temu?Mozna tu bylo pisac wszystko,nie mam na mysli tego oszoloma
          ktory i dzisiaj zawital na ft,tego od psow i cip,ale ludzi,co mieli cos do
          powiedzenia,nawet wulgarnie.Nikt mi nie powie,iz osoba wycinajaca z takim
          nabozenstwem komus teksty,sama nie klnie-tak w domu jak i w pracy.
          • leziox Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 21:28
            Aha i jeszcze jedno-nawet tutaj musicie sie klocic jak banda jaka durnowata?
            Jasne,messja ma dlugi ozor i nie zamierzam brac jej w obrone,ale i niektorym
            tutaj tez nic nie brakuje,biorac pod uwage wasze zacietrzewienie.Ja nie
            zalozylem tego watku po to zebyscie sie tu zarli i powtarzali rzeczy
            slyszane,czytane od miesiecy.Chodzilo tylko o dowolne wycinanie
            rzeczy,niekoniecznie do wycinania koniecznych oraz to,ze osoba czyhajaca na
            kazde tu slowo czuje sie praktycznie bezkarna i czy wytnie to czy owo,to
            schowana za ekranem moze smiac sie w kulak z naszych nerwow.
            A moze by tak admini zaczeliby sie podpisywac swoja wlasna sygnaturka,zeby bylo
            wiadomo,kto co powycinal?Ot,tak dla kontroli po prostu.
            Góro,slyszysz nas?
            • Gość: leziox Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.04, 21:35
              A gdzie dzisiaj podzial sie nasz nadgorliwiec,a propos?
            • debi_bebi Głos wołającego na puszczy 20.01.04, 21:42
              Leziox, chyba naderemnie wołasz. Z cenzurą jest tak, że każdy inaczej czuje
              jej granice, a jak dodasz do tego jeszcze układy, sympatie, antypatie cenzora,
              oraz inne zmienne, które nie sposób wyliczyć, to wyjdzie z tego tylko chaos i
              anarchia.
          • Gość: only Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 20.01.04, 23:07
            nie odpowiem ci dlaczego, bo nie wiem tego na pewno....robienie z igly widly,
            oraz lecenie tak po calosci, dla zasady a nie z rosadku.....a ze wszystkiego
            wyciac sie nie da to wycianaja to co sie nasunie pod lapy....zreszta pewnie
            taka matanina na fof typu kto jakie prawo, i kto jaki regulamin zlamal troche
            podkurzyla adminow, i ja sie wcale nie dziwie ze cos jedemu wytna, a drugiemu
            nie.....
            pamietam napierzanki only z menem, pamietam wystepy menrylki, i jakos nie
            przypominam sobie zeby cos z tych rzeczy bylo ciete, choc fakt faktem kilka
            razy sama zglaszalam, czy to za, czy przeciw, ale jakos za gleboko w to nie
            drazylam chyba.....
            ale sam przeciez pamietasz spor z tym od spamow, i ze od momentu kiedy zaczal
            sie wpisywac twoim nickiem, niektore z twoich watkow znikly calkowicie, choc
            mogl z nich zostac wyciety jeden post....
            a co do samych napierzanek obecnie, chocby na tym watku, no coz, napierzanki
            zawsze tu byly, i jakos dalo sie juz zauwazyc ze forum bez napierzanek zdychalo
            niemalze.....wiec wrosly one pewnie w klimat tego forum i tyle.....
    • debi_bebi Re: Czy to admini czy tylko nasi? 20.01.04, 22:34
      Leziox, zajrzyj na FoF, a ujrzysz szkodnika1 w kolorze blu. Czy to czasem nie
      jest kolor "ochotniczych" adminów?
      • Gość: grooszek Re: Czy to admini czy tylko nasi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 00:00
        kolor niebieski jest kolorem eksperta,czyli osoby ktora udzielila fachowej
        odpowiedzi na zadane pyatnie. Wyjasnienie znajduje sie na dole kazdej strony
        forum, dlatego dziwi mnie twoje przypuszczenie,jakoby szkodnik byl ochotniczym
        adminem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka