miltonia 20.01.04, 16:27 Bo normalnie nie moge sie polapac. Rozmawiacie w jednym, w kilku miejscach a postow przybywa, jakby portal byl blyskawica. To dzien dobry i co slychac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:29 witaj Milta! Ty to jak zwykle idziesz na łatwiznę, oczekując streszczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:30 Miltoniu, mozna tylko krzyknac: szkoda ze panstwo tego nie widza! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:34 Eno, watek przeczytalam. Pozdrawiam Alojza, masz z nim wesolo Brezly. Widze, ze Beza i Cza_ha sie mocno polubili, ten tego... Az milo popodgladac. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: Na uno secundo opuszczam 20.01.04, 16:39 me ulubione towarzystwo. Niestety namierzono me nieróbstwo i muszę wykonać pewne zadanie. Witaj Miltonia. Niedługo powrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:43 miltonia napisała: > Eno, watek przeczytalam. Pozdrawiam Alojza, masz z nim wesolo Brezly. Widze, ze > > Beza i Cza_ha sie mocno polubili, ten tego... Az milo popodgladac. hyhy, serce me przepełnia radostność, iż oprócz "swego dresa", każda z nas ma przynajmniej po jednym wielbicielu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:52 miltonia napisała: > Eno, watek przeczytalam. Pozdrawiam Alojza, masz z nim wesolo Brezly. Widze, ze No, a pomysl ze to tylko jeden ze szwagrow:-) A jeszcze sa szwagierki. Na nude nie narzekam. Np. dwie moje szwagrowki spedzaja ostatnio wolny czas w taki oto ciekawy sposob: kupuja sobie ciuchy na e-bayu i tamze sprzedaja to co kupuja w realu. Moga kupooac wiecej w realu, traktujac to jako inwestycje w e-bay. Nastepnie kazda lezy sobie przy laptopie z telefonem w reku i komentuja to co ktora widzi na ekranie i nadaje drugiej URL. Po czym majac to samo na ekranie zaczynaja obmawiac guziki, kolory, etcetery. Bo o takim drobiazagu ze jak ktoras leci w real po ciuchy to bierze komorke z kamerka i nadaje drugiej - to nie wspomne. A w szkole to byly 'humanistki', komputery to bylo cos durnego co mialo cos wspolnego z matematyka. Ech, mowie ci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 16:56 Rany, a mnie sie nie chce do sklepow po ciuchy chodzic, wiec prosze siostre, by mi cos kupila. Buty z kolei kolezanka z Wloch mi przywozi i takim oto sposobem unikam jak moge odwiedzania sklepow i nie daj boze mierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 17:10 No widzisz, jak mozna sie 'pieknie roznic' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 17:22 Wlasnie. Na szcescie moja siostra sie ode mnie pod tym wzgledem rozni, wiec ja uszczesliwiam zakupami dla mnie. Podobno przyjaciolka, co to sama z siebie w obuw mnie zaopatruje. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Watek kontynuacyjny. 20.01.04, 17:26 Widzisz moj znajomy, czlek z duzym wzieciem u pan i na odwrot uslyszal kiedys od jednej pani ze 'jaka szkoda ze jestesmy tak rozni'. Na co odparl ze na tym wszystko polega, bo bez roznic toby nic nie bylo. Tak ze z roznienia sie to ciekawe sprawy moga wyniknac. E, zaczynam gledzic. Spadam z wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 16:32 Dzień dobry Milto :) była impreza niespodziank, co ją życzyłem Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 16:40 Proza zycia byla, bez niespodzianek. Chociaz widzialam dzis prawdziwa zime, z nieodsniezonymi drogami, poza miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 16:42 Aha, dzien dobry zaniedbalam powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 16:47 W swoim stylu, ale i z troską pewną spytam: Gdzie Cię cholera nosi w taką zimę? "Proza zycia byla, bez niespodzianek. Chociaz widzialam dzis prawdziwa zime, z nieodsniezonymi drogami, poza miastem." Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 16:58 Przecie, ze nie piekno przyrody, jeno interesy, na ktorych, jak zwykle strace. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:03 Co za fatalizm, prawdziwie kobiecy :) A ten interes? projekt, wykonanie, czendż? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:10 Ech, dlugo by opowiadac i nie jest to rozmowa na telefon. Optymizm mnie coraz czesciej opuszcza w tych trudnych czasach. Aha, widzialam dzis dom jednego z najbogatszych Polakow. Jesli bym go chciala miec, to tylko po to, by czym predzej sprzedac. Czy pieniadze zazwyczaj musza sie laczyc z fatalnym gustem? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:15 Te nowe podobno tak. W trzecim pokoleniu podobno juz jest znosnie. Czniaj to i ssaj, nie zbiednieje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:25 A nie, to nie moj klient. Obok byl moj byly. W ogole z ciekawosci tam zajrzalam, by zobaczyc jak wykonczone dzielo wyglada (po drodze mi bylo). Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:21 Wiesz sama jak z gustami jest-są,i guścięta też, a Ja rozumiem gościa- ma forsę i musi coś z tym zrobić, bo : koledzy, kobieta i te pe. przerabiałem to. "Ech, dlugo by opowiadac .." można i tu, zawsze coś podpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:28 cza_ha napisał: > Wiesz sama jak z gustami jest-są,i guścięta też, a Ja rozumiem gościa- ma forsęi musi coś z tym zrobić, bo : koledzy, kobieta i te pe. przerabiałem to. Mozna te sama forse wydac na rzeczy niepretensjonalne i wcale nie tansze. Brezly ma racje z tymi pokoleniami, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:33 Czyli co proponujesz na teraz? Ja pozwalam żyć ludziom jak chcą, i budować też;) "Mozna te sama forse wydac na rzeczy niepretensjonalne i wcale nie tansze. " Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:22 zadowolę się małym domkiem w górach i prywatnym helikopterem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:28 Coś by się znalazło, tylko te śmigłowce -one spadać lubią ostatnio często. "zadowolę się małym domkiem w górach i prywatnym helikopterem ;)" Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:31 Wolalabym domek nad morzem, jesli juz. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:38 Ty to ale romantyczka jesteś! Jedź teraz nad morze, albo w czsie sztormu jesiennego; może zmienisz zdanie, to nie wierszyk o: plaża, dzika plaża. "> Wolalabym domek nad morzem, " Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:42 Nad Morzem Karaibskim bym wolala. Ostatecznie Tyrrenskim. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 17:43 a ja w górach i do tego nad jeziorem! można oczekiwać świtania, oczarowując się blaskiem watry, pożeglować z wiatrem, wyruszyć na nocną pragułkę, być bliżej nieba, a nawet obserwacje astronomiczne prowadzić.. w górach tkwi potęga żywiołu, obok której zrodził się człowiek, nie jest jednako w stanie jej okiełznać, uczynić sobie poddaną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 18:05 hyhy, o tak! mało łepetyny nie urwie, że o trudnościach nawigacyjnych nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 18:31 E tam ? Coś z mojego słownictwa. W rozmowie, jak dotąd: mamy mieć domek; panie ustalają gdzie ma stać ze względu na walory pływackie. Pytanie techniczne: a mężczyzna który to zrobi ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 18:43 Jeden, to by za dlugo trwalo. Ekipa by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 19:03 hyhy, Gitek się już poważnie zabrał do pracy, gromadzi złocisze na inwestycję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 19:14 Znam przypadek, kiedy to jeden było za dużo, i za dobry,więc ściągnęli gościa do polskiego kotła, z powrotem, źle znosili lepszych od siebie. "Jeden, to by za dlugo trwalo. Ekipa by sie przydala." Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 19:22 dlatego też kompletując zespół, weźmiemy pod uwagę uwarunkowania psychofizyczne, wymóg podstawowy - umiejętność pracy w grupie.. zdaję sobie sprawę, jakie to trudne znieść innego osobnika płci męskiej na tym samym terytorium, elastyczność i tolerancja conajmniej wskazane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 19:32 Wobec powyższego, że to panie chcą rządzić,Ja też rządem-jednoosobowym- oddalam się zapolować na jakiegoś futrzaka, bielaka :)) ukłonem, zimnego śniegu czołem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wątek kontynuacyjny 20.01.04, 19:39 odwzajemniam galanteryjne ukłoniki, dygając nóżką.. skoro wszczynasz Waść łowy na futerkowce - od tej chwilutki staję się nieuchwytna, nie chciałabym stać się przypadkowo źwierzyną łowną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: No no oddalam się na chwilutkę 20.01.04, 20:05 a tu proszę! Idzie wam nieźle! A Ty Eda twierdzisz że to ja gaduła jestem? Odpowiedz Link Zgłoś