konradbryw 22.01.04, 08:06 ...czy dziś będziemy kontynuować pożar w burdelu, czy się trochę uspokoi w robocie. Za to w mieszkanku przeszliśmy do fazy mega distrakszyn. Chyba trzeba kombinować pieniądze na remont? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: ciekawe... 22.01.04, 08:31 konradbryw napisał: > ...czy dziś będziemy kontynuować pożar w burdelu, czy się trochę uspokoi w > robocie. > > Za to w mieszkanku przeszliśmy do fazy mega distrakszyn. Chyba trzeba > kombinować pieniądze na remont? Czy możesz rozszerzyć obie informacje?? Szczególnie druga mnie interesuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 08:59 catalina1 napisała: > Czy możesz rozszerzyć obie informacje?? Pierwsza - wczoraj trwało u nas gorączkowe poszukiwanie winnego opóźnień. Pół dnia pisania dupochronów. :P > Szczególnie druga mnie interesuje ;-) W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków i zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło się odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym ukazała się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ciekawe... 22.01.04, 09:36 > W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków i > zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło się > odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym ukazała > się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :) To okropne :-( Jak można było zniszczyć dzieło sztuki :-( Dzień słoneczny Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 11:05 the_dzidka napisała: > To okropne :-( Jak można było zniszczyć dzieło sztuki :-( Jak Kami wróci, to może podzieli się z Tobą wrażeniami z obcowania z tym dziełem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ciekawe... 23.01.04, 20:01 konradbryw napisał: > Jak Kami wróci, to może podzieli się z Tobą wrażeniami z obcowania z tym > dziełem. ;) Nie podziele sie, dopoki Dzidka nie podpisze papierow, ze chce to wiedziec i jest swiadoma potenacjalnych konsekwencji :-DDDD Ach, nie macie pojecia, jaka sliczna zima w Jaszowcu jest... Tylko co z tego, skoro wczoraj pracowalismy od 9 rano do 10 wieczorem :-( A na dworzu bylam moze z pol godzinki w sumie... :-( Dobrze chociaz, ze tyyyyyle zrobilismy! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ciekawe... 22.01.04, 10:05 konradbryw napisał: > Pierwsza - wczoraj trwało u nas gorączkowe poszukiwanie winnego opóźnień. Pół > dnia pisania dupochronów. :P Dupokryjki pisze się od razu ;-)) Od przybytku głowa nie boli. > W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków i > zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło się > odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym ukazała > się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :) Musiało to być urocze ;-)) DObrze że sami zdjeliście, bo mógłbyc kiepski początek. No to teraz fakt macie co robić. Potrzebujecie namiary na rozmaite miejsca do zakupów remontowo-wykończeniowych?? Ja i Kami pomożemy z przyjemnością ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 10:57 catalina1 napisała: > Dupokryjki pisze się od razu ;-)) Od przybytku głowa nie boli. Z naszej strony wszystko było okay. Tylko rozpisaliśmy czasówkę dle 'derekcji'. > Musiało to być urocze ;-)) DObrze że sami zdjeliście, bo mógłbyc kiepski > początek. No to teraz fakt macie co robić. Potrzebujecie namiary na rozmaite > miejsca do zakupów remontowo-wykończeniowych?? Ja i Kami pomożemy z > przyjemnością ;-) hm.. Kami już podpytywam w razie potrzeb. Aktualnie szukam dobrej firmy od wymiany okien (na drzewnianne, Stolarka Wołomin lub coś podobne cenowo- jakościowo). Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ciekawe... 23.01.04, 20:04 konradbryw napisał: > hm.. Kami już podpytywam w razie potrzeb. No ;-) > Aktualnie szukam dobrej firmy od wymiany okien (na drzewnianne, Stolarka > Wołomin lub coś podobne cenowo-jakościowo). Bu. Ja mam tylko namiar na bardzo fajne plastikowe. Moj kuzyn jakis (cholera, kto on dla mnie jest?!?!) razem z rodzina takie robi. Mamy je i w Warszawie, i w Nadkolu. Bardzo, nad wyraz przyzwoite. Ceny chyba standardowe? No i robi oczywiscie standard, ale na wymiar tez... Odpowiedz Link Zgłoś