schi_z_o_o 25.11.09, 19:41 wszystkie kobiety mogą w tym wątku wyznać swoją miłość do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto.na.chwile Re: ;) 25.11.09, 20:13 Oto tworozna na gorąco poezja porażająco-przerażająca na takie okazje;)) Ja cie kocham, ale skrycie! Ja cie kocham ponad życie! Ja bez ciebie wprost usycham, ciągle tylko smutnie wzdycham. O przybądź! Ramieniem obejmij i ten ciężar z duszy zdejmij! PS. To żart oczywiście:) Bo ja kocham tylko siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: ;) 25.11.09, 23:07 To nie jest wyznanie, jeno słów pisanie. Bo 'naprawde nie dzieje się nic' - jak śpiewa Pan Grzegorz Turnau:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ;) 26.11.09, 07:56 Bo ja kocham tylko siebie przynajmniej szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: ;) 26.11.09, 10:06 viviene napisała: > Bo ja kocham tylko siebie > > przynajmniej szczerze:) Oj viviene, viviene...:) Pozwolę sobie zacytowac sygnaturke z forum Romantica: "Mówienie prawdy popłaca, ale przede wszystkim temu, kto jej słucha...:)" I to by bylo na tyle:) Na te chwile, co sie wlasnie skonczyla:) Wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ;) 26.11.09, 10:27 > Oj viviene, viviene...:) - jakies pytania? :) co sie wlasnie skonczyla:)- jak mawiał dziadek : najwazniejszy jest zawsze koniec :) Wszystkiego dobrego:) równiez zycze:))) V. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: miłość 25.11.09, 22:47 Phi....a ja myślałam,że po tylu latach w końcu ty Schizuniu mnie miłość wyznasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: miłość 27.11.09, 12:21 girl_32 napisała: > Phi....a ja myślałam,że po tylu latach w końcu ty Schizuniu mnie > miłość wyznasz:P listy miłosne tylko na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: miłość 27.11.09, 15:16 schi_z_o_o napisał: > > listy miłosne tylko na priv :) No to czekam;) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: miłość 27.11.09, 12:22 bettina75 napisała: > Nie wystarcza Ci juz milosc wlasna?:) > od czasu jakaś kobitka też by się przydała,by jej sprawić dobry uczynek,cóż czasami zdarza mi się być bowiem altruistą...niestety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: miłość 27.11.09, 14:36 Innych uszczesliwiac i przy tym samemu korzystac, to nic nowego Schizolku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: miłość 26.11.09, 14:39 A moze my bysmy tak z Crimenkiem wyznali Schizolowi milosc czy co?mogloby byc ciekawie dosyc na randce. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: miłość 26.11.09, 15:08 Lezio, prawdziwy dramat zacznie się wtedy, gdy Schizolek uczucie odwzajemni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: miłość 26.11.09, 15:40 crimen napisał: > Lezio, prawdziwy dramat zacznie się wtedy, gdy Schizolek uczucie > odwzajemni:))) Nie dramat, ale reaktywacja TWD, tym razem w wydaniu wylacznie meskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: miłość 27.11.09, 10:47 mario2 napisał: > Uneczka, ty nie masz zbyt dobrej pamieci? :) Wszystko zaczyna juz mi szwankowac (i opadac). Pora zmienic nicka na matr_oona :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: miłość 26.11.09, 19:54 Uneczko, TWD miało idealne, wręcz modelowe proporcje. Poza tym nie mam pewności, czy chciałbym być bohaterem nocnych fantazji Schizolka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: miłość 27.11.09, 10:32 crimen napisał: > Uneczko, TWD miało idealne, wręcz modelowe proporcje. Poza tym nie > mam pewności, czy chciałbym być bohaterem nocnych fantazji > Schizolka :) Twoje chcenie, badz niechcenie moze nie miec tu znaczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: miłość 26.11.09, 18:38 crimen napisał: > Lezio, prawdziwy dramat zacznie się wtedy, gdy Schizolek uczucie > odwzajemni:))) Buhahahaha....już sobie to wyobraziłam.Trójkąt męski....,buhahahahaha....:D Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: miłość 26.11.09, 20:01 crimen napisał: > Zazdrościsz? ;) No cholera...,ciężko mi się przyznać,ale zazdraszczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: miłość 26.11.09, 20:07 Jak już nacieszymy się sobą, to rozpatrzymy Twoje podanie, że tak powiem członkowskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: miłość 26.11.09, 23:26 To byla reakcja na te odwzajemniona milosc Lezia! Nie wpadlo tam gdzie trzeba, crimen ; D Dobre! Poprawiasz ludziom nastroj, ja rowniez sie staram ; )) No to milego piatku! Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: miłość 27.11.09, 12:23 leziox napisał: > A moze my bysmy tak z Crimenkiem wyznali Schizolowi milosc czy co?mogloby byc > ciekawie dosyc na randce. to,że cryman ma skłonności pedalskie ,to wiedziałem od dawna, ale Ty leziu...SZOK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: miłość 27.11.09, 14:12 schi_z_o_o napisał: > wszystkie kobiety mogą w tym wątku wyznać swoją miłość do mnie :) jedna Ci nie wystarczy?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: miłość 27.11.09, 14:16 khinga napisała: > schi_z_o_o napisał: > > > wszystkie kobiety mogą w tym wątku wyznać swoją miłość do mnie :) > > jedna Ci nie wystarczy?;)))) > ooo,moja ulubienica ,co ciągle daje mi kosza :):( p.s. póki co ani jedna się nie odważyła; Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: miłość 27.11.09, 23:24 "poki co ani jedna sie nie odwazyla" Moze boja sie tej spolki "SCHI" - z ograniczona odpowiedzialnoscia? ; )) Glosno mysle, reaguje na blyskotliwe riposty /czasami/...bez znajomosci "tematu" : )) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: miłość 28.11.09, 12:43 schi_z_o_o napisał: > ooo,moja ulubienica ,co ciągle daje mi kosza :):( > p.s. póki co ani jedna się nie odważyła; Nie mogło mnie tu zabraknąć:)) Pocieszny jesteś:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt jedna to nie miłość 27.11.09, 22:49 khinga napisała: > jedna Ci nie wystarczy?;)))) jedna to nie miłość - to przygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: jedna to nie miłość 27.11.09, 23:25 Zawsze z ta swoja "przekorna" filozofia, jak to facet! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jedna to nie miłość 28.11.09, 12:42 Przyzwyczaiłam się;) Zapomniałaś dodać 'tt';) Ten jest szczególnie przekorny;P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: jedna to nie miłość 06.12.09, 19:13 Samym wyznaniem jeszcze nikt nikogo wydymac nie zdolal... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: jedna to nie miłość 06.12.09, 19:28 A ja Schizolka kocham miłością platoniczną od paru lat. Platoniczną, bo uwielbiam jego niewyparzony język, a poznać live nie miałam okazji:) Nawet nie żałuję, bo mogłoby się okazać, że dużo gada, a mało robi. Poza tym od dawna mnie tu nie było, a on wierny forum, jak rzadko kto! Wytrwały zawodnik!:)Chapeau! Jak mówią Francuzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: jedna to nie miłość 07.12.09, 11:55 dziękuje emilko :))) p.s. gdyby między nami coś było byłabyś mi bardzo wdzięczna ;):)) niech browary zawsze będą z Tobą,jak mawiają schi :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jedna to nie miłość 07.12.09, 13:50 Miłością schizaaa jestem Ja:)))) :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: jedna to nie miłość 07.12.09, 14:52 a nie piwo?;-))) Czesc Khiniaczku;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jedna to nie miłość 07.12.09, 16:00 Piwo zajmuje jedną z kolejnych pozycji;))) Witaj Nezyjko:)) Koopę lat:) Jak tam żyjesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: jedna to nie miłość 07.12.09, 16:17 Jednak nadal uwazam, ze najpierw jest piwo potem sex, a pozniej ...duzo pozniej kobieta. Mimo ze sex jest miedzy kobietą , a męzczyzną to traktowanie kobiety instrumentalnie sprawia ,ze w moim odczuciu ona bywa bardzzzzzzoooooo daleko mimo ze tak blisko-jesli chodzi o schizoolka ;-) Pewnie widziałas jak sie z "Twoim schizoolkiem użerałam", wiec jakie "kope lat"?( poza tym ja nawet tylu nie mam ;p );-)) U mnie jak zawsze hehehe ...co widać pewnie;-DDDDD...i dobrze mi z tym :-)))))) Buzaczki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jedna to nie miłość 09.12.09, 17:07 Cholipa, żyłam przez ten czas w błędzie;))) Chyba znasz schizaaa lepiej, niż ja...buuu;)) Nie widziałam, bo rzadko tutaj bywam::) Domyslam się, że walka była zacięta:P Pozrdowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: jedna to nie miłość 10.12.09, 12:38 Nie znam go!!! Chcesz mnie obrazic?! Widze na kogo sie ten monotematyczny typ kreuje, wystarczy poczytac by wysunąc wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jedna to nie miłość 11.12.09, 12:44 Nezyjoo, od kiedy Ty taka wrażliwa?? Na żartach sie nie znasz:)) PMS czy jak??:PPP Odpowiedz Link Zgłoś