Gość: . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 13:24 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 13:29 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (niewidzialny wątek ćwiczę) x® Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: . 11.02.02, 13:39 niestety nie moge odpisac;( zabraklo mi atramentu, sympatycznego oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 13:49 wątek szwankuje ale ten był próbny od- pisz mi na tym zupełnie niewidzialnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 14:11 czyli chcesz po ciemku ...ale widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 15:34 robaczkiem świętojańskim Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: . 11.02.02, 15:45 no to poczekam sobie do nocy. swietojanskiej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: . 11.02.02, 15:57 ze ja niby taka zielona jestem, tak?;-) ide szukac robaczka, wracam jutro Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 hej ciocia......... 11.02.02, 15:59 faktycznie chyba nadal zielona jestes, co do mnie tez sie chyba pomylilas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: hej ciocia......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 16:04 paprotki i raki różne mają kleszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: hej ciocia......... 11.02.02, 16:05 no i musialam sie wrocic;-) sciersciuchu, wytargam Cie za wasy! i zebys sobie nie myslal, ze to z sympatii! Twoja Babulenka Mathi Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hej ciocia......... 11.02.02, 16:08 uwielbiam te babcine pieszczoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hej ciocia......... 11.02.02, 16:10 babcia tak zmyslowo to robi, sama rozkosz pod nosem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: hej ciocia......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:21 chciałem zuważyć, że to widać Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re:......... 12.02.02, 09:42 nic nie widac - poza ciemnoscia;-) - bladzimy po omacku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re:......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:25 dotyk jest nieomylny o błądzeniu mowy być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re:......... 12.02.02, 10:28 przeciez w ciemnosci wszystkie koty - kitek, to absolutnie nie o Tobie! - sa szare. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: .nawet lekko zachwyca 11.02.02, 19:54 Podoba mi się ten wątek. Brzmi zupełnie jak spisane kiedyś przeze mnie facecje na temat moich marzeń w tomie pod tytułem: nicość z czegoś, coś z niczego Tomik gdzieś zaginął, a wraz z nimi moje marzenia. Co więcej nie wiem czy nadal istnieją, czy gniją w piwnicy, czy na miejskim śmieciowisku czy w proch się obróciły mimo że przecież z niego nie powstały. Stąd mam teraz dylemat czy istnieją mimo ich nie istnienia. Chciałam napisać jeszcze coś o ciszy, ale ona mi przerwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ oczywistość oczywiście oczywista IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:09 lecz szukam odbicia osi symetrii (tylko bez luster, szaf już) zaś co do sexu to nie lubię analogii Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: oczywistość oczywiście oczywista 11.02.02, 21:15 Trudno wyzwolić się od syndromu lustra Lecz mam wątpliwości czy aby na pewno odbija ono prawdę znasz swój wyraz twarzy gdy nagle zobaczysz ją odbitą w miejscu gdzie nie spodziewałeś się lustra inność nie do podrobienia może wiec chodzi o taki właśnie sposób patrzenia wtedy uciekasz przed analogią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: oczywistość oczywiście oczywista IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 21:47 Poważnie mówiąć to lustro bardzo dosyć istotne w naszej kulturze. Ale jago kłamliwe optymalizowanie mimiki odbijanego - załatwia kamera. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: oczywistość oczywiście oczywista 11.02.02, 22:10 Przyszłam tu na chwilę pooddychać ciszą Dosyć fajerwerków i krzyków W gruncie rzeczy symetria jest zbyt monotematyczna Odpowiedz Link Zgłoś