chiara76 04.02.04, 23:12 Od zawsze jestem fanką łyżwiarstwa figurowego. Dziś w Budapeszcie Polacy Dorotka i Mariusz Siudkowie wywalczyli brązowy medal !! HURRA!! Ale się cieszę, tym bardziej, że teraz tylko ich mamy na tafli:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia721 Re: hurra, mamy medal!! 05.02.04, 09:23 To super. Również lubię pooglądać łyżwiarstwo figurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: hurra, mamy medal!! 05.02.04, 09:28 Ja tez się bardzo cieszę z tego medalu. Łyzwiarstwo figurowe od dzieciństwa jest jednym z ulubionych sportów do oglądania :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 A co to sa za zawody? 05.02.04, 09:36 Ja jak zwykle cos przegapilam:o( A czy ktos wie kiedy sa mistrzostwa swiata w LF? Napiszczie to sobie do terminow w outlooku wrzuce:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: A co to sa za zawody? 05.02.04, 09:48 Super! ja też oglądałm, wreszcie medal :-) Załuje że widzac mój talent w dzieciństwie rodzice nie zapisali mnie na jakąś poważniejsza jazdę figurową moze teraz to ja bym go zdobyła......ehhh :))) No nic pozostaje mi relaks na lodowisku niedaleko miejsca zamieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: hurra, mamy medal!! 05.02.04, 09:41 Dzien dobry, mila wiadomosc z samego rana :) Slyszalam, ze maja byc zawody maja nasi startowac, ale szczerze mowiac nie wierzylam, ze zajma jakies miejsca na podium, wiec tym bardziej sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Kurczaczku 05.02.04, 10:23 a może znasz jakąś oficjalną stronę tych wszystkich zawodów, nie wiem, tak jak jest na skokach narciarskich?? Bo ja bym sobie chciała sprawdzić, gdzie będą w przyszłym roku ME? Albo kiedy w tym będą MŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.zima Re: Gdzie 20.02.04, 22:22 W roku 2005 ME odbywać będą się w Turynie we Włoszech.A tegoroczne MŚ już niedługo.Zaczynają się 22.03 w Niemczech (Dortmund).Povdrawiam fanów łyżwiarstwa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Kurczak, to podziel się z innymi... 05.02.04, 10:25 niestety bardziej śledzę polityczne zdarzenia i nie bardzo wiem o czym mówicie..co to za impreza??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Widzailam na powtorce!!!!! 05.02.04, 10:28 Udalo mi sie upolowac!!! Bardzo pieknie sie zaprezentowali!!I jakie sliczne stroje:o) Co do strony www tez nie wiem. Kiedys probowalam poszukac ale nic ciekawego nie znalazlam. Ale sie ciesze wow wow wow !!!! :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby To lubie:)) 05.02.04, 10:59 Też zawsze lubiłam oglądać jazdę figurową na łyżwach i zawsze marzyłam, żeby tak umieć jeździć bo niestety, łyżwy nie są moją mocną stroną, niestety:( No i te stroje, takie sliczne zazwyczaj:) Odpowiedz Link Zgłoś