izetta 17.01.10, 14:15 ja i aggres już dojechałyśmy do domu. dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie, cudownie spędzony z wami czas i miły poranek przy śniadanku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 14:35 Jak to odmeldować? Siedzę przed kominkiem i czekam na Was :):):) Chyba zjem kurczaka!!!:>:>:> Dzięki, że byliście :):) To dzięki temu ........ jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 15:17 stolica juz wróciła szczęsliwie do domciu... ;) Leo kurczak zostaje na letni zlot ;) wielkie dzieki za wspolny zimowy weekendos... jak było wiecie sami... jak zwykle do d... ;) gratulacje dla najbardziej wytrwałych tancerzy Odpowiedz Link Zgłoś
shczurek Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 15:19 My juz tez w doma tj.ja i MegSV Dzieki za super zabawe i do zobaczenia na letnim ;) pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 15:39 Edi i Efjot meldują się w swojej chatce :D:D Mimo wszystko muszę to wykrzyczeć!!!!! LUDZIE RATUUUUUNKU!!!! Koty nie napaliły w piecu i mamy 10,2 stopnia C. Normalnie hibernacja :D Wielkie dzięki za udaną imprezkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:22 Carry, Burja i ja też już w domowych pieleszach. Fajnie było ;)) Jedyna wada spotkań z Wami jest taka, że potem trzeba długo czekać na następne... Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:22 Dziękujemy za wspólnie spędzone chwile. Jak zawsze było do doopy! ;) I dlatego z niecierpliwością czekamy na letni BZ. Team Uć - podziękawania za świetną organizację i możliwość spotkania już w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-500 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:43 eve też się odmeldowuje!! dojechaliśmy szczęśliwie :) Dzięki za extra spotkanie,wreszcie mogłam was poznać osobiście :D Super było no to do letniego BZ :D Może zaczniemy już odliczać :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:40 ja i domowe MC dotarło do lodówki (podobnie jak u FJta mam w domu około 10 w plusie) ... impreza była do dupy (nie ma czego wspominać) :D P.S. z kim pojechał kurczak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:59 goha66 napisała: > z kim pojechał kurczak? :) Kurczak hibernuje w kominku do następnej zimówki :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 16:51 kolejna grupa warszawska, też na miejscu. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 17:54 Ishka & Elektronik - odmeldowani, uchachani, zadowoleni... żeby jeszcze nie było tak do doopy to już w ogóle by był kwik szczęścia :D Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 18:13 małż wyściskany, opowieści bbz-towe opowiedziane, pozdrowienia przekazane... a teraz dzięksy w szczególności dla Ciuszce z malżem - za przetransportowanie na miejsce ekpie Zaciszankowej - za przeszkadzanie w zebraniu myśli przy kominku ;) Izetcie i Aggres - za wspólną podróż powrotną a wszystkim za możliwość podładowania aku, teraz dotrwam jakoś do wiosny... na koniec wielkie pokłony dla organizatorów - jesteście wielcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 18:38 Lublin dojechał, tzn draka & Paweł. Tu pożegnaliśmy się z Gosiąsv i Gackiem. Za superacką imprezę DZIĘ-KUUU-JEE-MYYY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 19:14 Ekipa Warszawska w składzie Ciotka, Porzeczka, Zaciszanka, Sebastian i Arek też już dawno dotarła szczęśliwie, dziękujemy za świetną imprezkę, cieplutki kominek i spiewy przy kurczaku :). Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 19:28 kochani dojechałam, -łem, a czy zaczynamy odliczankę do letniego?... bo wiecie ja na 7 do pracy to moze by tak skowronkowo ;) a tak nawiasem było do dooopy,jeszcze raz buziole dla wszyskich. Leo odjechał... a kuciak za nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 19:46 My też już wróciliśmy szczęśliwie do domu. Po zapakowaniu bagaży postanowiliśmy jeszcze dokarmić kaczki na stawie przed Prząśniczką. Wracaliśmy już do samochodu, kiedy powietrze rozdarł ryk silników i przed samym ośrodkiem przemknęły enduraki :):) Udało mi się złapać dwa na zdjęciach :) Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą imprezę :) Aneta i Ryś :) Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 22:22 Ja też melduję szczęśliwy powrót, Wielkie dzięki za gigantyczną porcję pozytywnej energii :D:D:D Leo i Łódki, to że było do doopy to już wiecie, ale pomysł z blaszkami łał, naprawdę super! Jak ja dożyję do następnego razu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 23:10 Agata Radek Mareczek i ja jestesmy w domu cało i zdrowo było jakos smutno w drodze do dom bo nam sie cytrynówka skonczyła ale Radek jak zwykle nakrecał pozytywnie ekipe i jakos dotarlismy :) dzieki za fajna imprezke Leo i Uć spisała sie na medal dzieki wielkie byle do wiosny :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: proszę się odmeldować... 17.01.10, 23:10 Team Uć - jak zwykle szacun! :) Gdyby nie Wy, to nie byłoby zimowych spotkań MiDu! Szkoda, że trochę byłam nie w stanie na ciągłe taneczne szaleństwa, ale cieszę się, że dotarłam do Was :) Dzięki zimówce już wiem, że Jadze należą się spóźnione gratulacje :) I że ulica Warszawska w Łodzi niekoniecznie prowadzi na Warszawę ;-) Thx ekipie samochodzowej za wspólny powrót i drugie śniadanie u Błażeja w Łowiczu :) PS Łukasz Kawasaki, mam Twoją tabliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 07:29 proszę czy ktoś jeszcze tak cierpi jak ja.... siedząc od 6,45 w pracy:( ja ja nienawidze poniedziałów!!!! szczególnie po zimówce Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 08:05 A ty przypadkiem nie zaczynasz od 7:00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 08:34 zaczynam ,ale w pracy jestem za 15 :( Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 09:15 > zaczynam ,ale w pracy jestem za 15 :( Toż to samobójstwo albo morderstwo. Niechże Ci chociaż płacą za to solidne nadgodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 09:08 Gosia pocieszę Cię, ja zazwyczaj pracuję od 6:30 Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 09:53 > Gosia pocieszę Cię, ja zazwyczaj pracuję od 6:30 Na samą myśl robi mi się słabo. Ja o tej porze usiłuję wstać z łóżka marudząc, że JAA CHCEEEE SPAAAAĆ. To Ty pewnie wstajesz o 5? To chyba trzeba chodzić wcześnie spać? MASAKRA :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 10:54 Wczoraj jeszcze na fali świetnej zabawy jakoś zapomniałam zdjąć berecik z antenką przed teamem Uć - kochani, zorganizowaliście wszystko do doopy i takiż też był ten zlot. W maju pewnie też będzie beznadziejnie. Ale jak ma być, skoro w Waszym towarzystwie czuję się fatalnie. To zresztą chyba było widać... Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 18:12 Gosia, Na 10 też cięzko czasem dotrzeć ;) Team Uć i reszta, wielki dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 21:28 My z Jerzym dotarliśmy do domu o 3,30 w niedzielę, ale u nas na wsi nie zawsze jest internet, więc dopiero teraz się odmeldowujemy. BYŁO SUUUUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: proszę się odmeldować... 18.01.10, 22:05 Jako ostatnia się odmeldowuje :) Wszystkim dziękuje ze przednią zabawę i czekam na letni co by było jak zwykle do dooopy Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: proszę się odmeldować... 20.01.10, 11:05 Ja już nie muszę się odmwldować, bo wyręczyła mnie Porzeczka, ale kcem osobiście podziękować za wspaniałe towarzystwo i organizację::)) jestem pod duuuużżżżżyyyymmm wrażeniem, tym bardziej że to był mój debiut:::)))następną razą melduję się na bank!!!! ale bez "Ogona".... Odpowiedz Link Zgłoś