pendzacy_krolik 11.02.10, 20:25 a u gory wyraznie napisane jest,gdzie zamieszcza sie takie oferty. to jest forum czy burdel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: pelno tu ofert 11.02.10, 20:36 Burdel nie ale moze ktos kojarzyc to forum z Agencja Towarzyska i wtedy mamy juz wspolen slowo "Towarzyskie" i latwo sie pogubic. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: pelno tu ofert 13.02.10, 10:37 Pamietaj,ze nie kazdy umie czytac ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: pelno tu ofert 13.02.10, 16:42 postaram sie,ale w moim wieku z pamiecia coraz gorzej kingusia711 napisała: > Pamietaj,ze nie kazdy umie czytac ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio bzdury. 16.02.10, 11:05 forum towarzyskie, to jedyne forum, ktore nie ma swojego profilu z zalozenia - jak to w rozmowie towarzyskiej i kazdy moze pisac i mowic o czym chce. Nie pasuje Ci , to lec na fora tematyczne, gdzie mowi sie o tym, co Cie aktualnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: bzdury. 16.02.10, 18:12 towarzystwo kojarzy mi sie z rozmowa , zabawa , a juz na pewno nie z seksem maly.jasio napisał: > forum towarzyskie, to jedyne forum, ktore nie ma swojego profilu z zalozenia - > jak to w rozmowie towarzyskiej i kazdy moze pisac i mowic o czym chce. > Nie pasuje Ci , to lec na fora tematyczne, gdzie mowi sie o tym, co Cie aktualn > ie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: bzdury. 17.02.10, 09:25 pendzacy_krolik napisała: > towarzystwo kojarzy mi sie z rozmowa , zabawa , a juz na pewno nie z > seksem dlaczego ? seks towarzyski - to bardzo towarzyska forma spedzania czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik maly jasio-duzy wacek? nt 17.02.10, 19:31 maly.jasio napisał: > pendzacy_krolik napisała: > > > towarzystwo kojarzy mi sie z rozmowa , zabawa , a juz na pewno nie z > > seksem > > dlaczego ? seks towarzyski - to bardzo towarzyska forma spedzania czasu. Odpowiedz Link Zgłoś