Dodaj do ulubionych

poranne objęcia

IP: *.waw.cdp.pl 13.02.02, 14:03
Bardzo często można usłyszec, że mało jest dla kobiety piekniejszych chwil niż
zasypiać w ramionach ukochanego mężczyzny - no to ja jako mężczyzna twierdzę,
że mało jest piękniejszych chwil dla faceta niż obudzić się zobaczyć obok
śpiącą i przytuloną ukochaną kobietę - ja moge tak leżeć cały dzień, tyle że z
reguły chce mi się rano siusiu, więc musze wstać, a potem to już nie to samo...
Obserwuj wątek
    • laelia Re: poranne objęcia 13.02.02, 14:08
      Cóż za cudownie romantyczno-prozaiczne zapętlenie. Pewnie dlatego zasypianie
      wygrywa.
      • Gość: Lisky Re: poranne objęcia IP: 62.29.133.* 13.02.02, 14:14
        Czy Laelia to Laura?
        • laelia Re: poranne objęcia 13.02.02, 14:19
          Przykro mi ale nie. Chyba że w znaczeniu metaforycznym.
    • mario2 a wzwodu porannego nie masz? 13.02.02, 14:27
      to jest mocno powiazane z fizjologiczne potrzeba oddania moczu!
      • Gość: ryjek Re: a wzwodu porannego nie masz? IP: *.waw.cdp.pl 13.02.02, 14:39
        Owszem mam - ale mimo to siusiu też udaje mi sie zrobić :)))
        • mario2 Re: a wzwodu porannego nie masz? 13.02.02, 15:01
          przed po czy w czasie? :o)))
    • Gość: =miraz= Re: poranne objęcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.02, 14:53
      TAAAK....nie ma nic piękniejszego ...budzisz się...przytulasz jest tak
      tozkosznie...;)),ale może być też tak...budzisz się i (!?).. próbujesz sobie
      odgryść ręke.....
      • Gość: ryjek Re: poranne objęcia IP: *.waw.cdp.pl 13.02.02, 14:58
        ????? Czemu mam sobie odgryzać rękę??????!!!! Jak jestem głodny to wędruję do
        lodówki... z tym że najpierw siusiu of course :)
        • Gość: samanta Re: poranne objęcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:00
          dlaczego?Bo dopiero w dziennym swietle stwierdzasz ze wczorajszej nocy za duzo wypiles;)))))))
          • Gość: Ronja Re: poranne objęcia IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:02
            I zastanawiasz się śpiewnie: I co on/ona robi tu? Uuuuuuu... Co on/ona tutaj
            robi?
            • Gość: samanta Re: poranne objęcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:03
              po czym obiecujesz sobie abstynencje do konca swoich dni;)))))))))))))
              • Gość: Ronja Re: poranne objęcia IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:05
                Jednak po jakimś czasie owa stanowczosć mija ci znów wprost proporcjonalnie do
                wypitego alkoholu...
                • Gość: samanta Re: poranne objęcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:08
                  pijesz,ale tym razem siadasz naprzeciw najbrzydszej dziewuchy.W momencie jak zaczyna Ci sie
                  podobac...odstawiasz kieliszek!
                  • Gość: Ronja Re: poranne objęcia IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:17
                    Ale jeżeli jesteś już w stanie, kiedy to zakrętka od butelki, którą się bawisz,
                    wydaje ci sie kieliszkiem (tym odstawionym), a ów odruchowo wciąż wędruje do
                    ust...
                    • Gość: samanta Re: poranne objęcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:19
                      to sygnal ze nalezy zapisac sie do AA
                      • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:20
                        Ars Amadi?
                        • Gość: ronja Eee, Samanta - mi chodziło... IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:22
                          ...o to, że lepiej w takim przypadku się jednak odwrócić w kierunku płci
                          przeciwnej..:)))
                          • Gość: samanta Re: Eee, Samanta - mi chodziło... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:25
                            to instynkt samozachowawczy zadzialal! Nie wiesz ze wszystkie chlopy to ch...?:)))))))))
                            • Gość: Ronja Re: Eee, Samanta - mi chodziło... IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:26
                              O, wypraszam sobie - moi bracia nie!!! Cała reszta tak:)))
                              • mario2 Re: Eee, Samanta - mi chodziło... 13.02.02, 15:28
                                Jej brat tez NIE!!! :o)))
                                • Gość: Ronja Re: Eee, Samanta - mi chodziło... IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:32
                                  He,he ;)
                                  • mario2 Re: Eee, Samanta - mi chodziło... 13.02.02, 15:35
                                    to nie smieszne- to prawdziwe :o))
        • Gość: =miraz= Re: poranne objęcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.02, 15:03
          Czasem poranne przebudzenie może być szokujące....,a gdy na twoim ramieniu lezy
          ktoś...kogo bardzo nie chcesz obudzić.....
          OK. to był tylko żart.....Też lubię budzić się w pewnych ramionach...
          • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:08
            ja tez- szczegolnie na Danielce czy Rogaczu :o))
            • Gość: Pom Re: poranne objęcia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:31
              Budze sie... bo już nie moge oddychac - kot (7 kilo) lezy mi na płucach.
              • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:34
                a kto Ci sie kazal z Kocurem zadawac?- / kg?- to moze tylko jego Kitka? :o))
                • Gość: Pom Re: poranne objęcia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:36
                  Jakby kitka Kocura 7 kilo wazyła to ja nie chce mniec go na sumieniu, jak mnie
                  w akcie miłosnym zejdzie z tego świata z powodu odpływu krwi z mózgu...:)
                  • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:39
                    a przy powtorce aktu bialka mu z oczu wyciekna :o))
                    • Gość: Pom Re: poranne objęcia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:40
                      Wyobraziłeś sobie jeszcze powtórke?:))) Jesteś lepszy ode mnie:)))
                      • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:41
                        taki moj charakter- wszystkich swoja miarka mierze :o))
                        • Gość: samanta Re: posprostowanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 15:46
                          Moj brat NIE JEST ch........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))
                          • mario2 Re: posprostowanie 13.02.02, 15:48
                            wytlumacz to innym- tak mnie nazywaja! Zreszta sama powiedzialas, ze wszyscy
                            faceci to ch... To moze nie jestem facet Co????????????????????????????????
                        • Gość: Pom Re: poranne objęcia IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:48
                          No nie bardzo moge sobie wyobrazic jak po zejsciu mozna jeszcze ten tego. :)
                          A co do miarki to mnie nie mierz teraz za dokladnie:)

Samcia, my tylko teoretycznie! :)
                          • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:55
                            zawsze mierzy krawiec jak mu (materialu) STAJE :o)) O mnie sie nie martw- na
                            razie Maryjka nie narzeka :o)) Ale metryka i tak robi swoje- szkoda, ze mnie 20
                            lat temu nie poznala :o(((
              • Gość: =miraz= Re: poranne objęcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.02, 15:51
                Ale za to gdy się obudzisz...i spojrzysz w te rozkoszne ślepia....oddech ci
                wtedy nie potrzebny.....
                • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:53
                  chlopok z bielska a nie wie co Rogacz i Danielka :o(((
                • ja_nek Re: poranne objęcia 13.02.02, 15:58
                  Kiedy budzisz się obok Niej, aż dech zapiera. Nie chce się Jej budzić. Gdzie Taka
                  kobieta jest teraz?

Pozdrawiam
                  Janek
                  • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 16:01
                    Janku- dech moze ze strachu zapierac- nie kazdy lubi widok papilotow i resztek
                    po masce kosmetycznej na twarzy tej, z ktora przed kilkoma godzinami plyny
                    fizjologiczne wymienial :o))
                  • yh Re: poranne objęcia 13.02.02, 16:02
                    ja_nek napisał(a):

> Kiedy budzisz się obok Niej, aż dech zapiera. Nie chce się Jej budzić. Gdzie Ta
                    > ka > kobieta jest teraz?
                    >

zapewne w pracy.

• mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 16:06
                      hihi- albo u meza :o))
    • Gość: =miraz= Re: poranne objęcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.02, 16:09
      Mój tekst był do "POM"......trochę uważniej czytajcie...:))))))))))
      • mario2 Re: poranne objęcia 13.02.02, 16:11
        a ja 3 raz pytam o Rogacz i Danielke:o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka