leopard 14.02.02, 15:13 Wiecie jak erotyczne są życzenia walentynkowe od pań z biura, tych z trzydziestoparoletnim stażem pracy? Ale wszystkie gatunki koniaczków były pycha. Nie wiem jak wrócę do domu. Pa pa do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Straszne rzeczy 14.02.02, 15:34 hmmm moze ktoras moglaby Cie odwiezc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Straszne rzeczy 14.02.02, 15:36 Hi Hi żebyś tylko nie miał w nocy koszmarów. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Straszne rzeczy 14.02.02, 17:26 leopard napisał(a): > Wiecie jak erotyczne są życzenia walentynkowe od pań z biura, tych z > trzydziestoparoletnim stażem pracy? hej to masz na myśli panie po 50-tce? ja myślę tylko o 30-stakch, najbardziej apteczne, mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 13:33 Leo!!! czy dotarłeś? czy też nadal kręci Ci się koniczkowo w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:25 Wypiliśmy z kolegami po piwku i znów dobry humor zawitał. Tak to się jeszcze pracuje "na państwowym". Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:42 Leo, a mnie wczoraj przeszkolili, że piwo w pracy zabronione (KP-bhp), hm, też mi wymyślają z tym bhp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Straszne rzeczy IP: 194.162.84.* 15.02.02, 14:45 Leopard,uważal zwłaszcza na te panie z 30-letnim stażem pracy,one przy pomocy koniaczka potrafią jeszcze zamienić się w tygrysice i to bez względu na to,czy sobie akurat tego życzysz,czy nie. Dotarłeś w ogóle do domu,nie będąc seksualnie napastowany,czy niestety,stała się jakaś niemiła rzecz i czyjaś babcia jest teraz twoja dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Straszne rzeczy do lezioxa 15.02.02, 14:49 Na tyle kontroli nie straciłem, tylko chciałem wykazać niektóre zagrożenia w cięzkiej, biurowej harówie. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:45 Proponuję spić behapowca, oczywiście w pracy i narobić mu zdjęć, atmosfera rozluźni się napewno. Chyba że jesteś pilotem Boeinga - to nie pij. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:48 Leo, to dopiero teraz mi mówisz? ...a właściwie może i dobrze, po egzaminie-zaliczyłam, to będzie pretekst do nawiązania imprezy, a wygląda na lubiącego imprezować...a poza tym mam u niego fory, ściągałam na teście a on udawał , że nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:51 Jakbyś "sciągała" przy mnie też bym zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 14:55 z Tobą Leo poszłabym na kawę...zamiast na egzamin ...po co marnować czas na jakies tam testy... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 15:00 Przypomnę Ci te słowa przy pierwszej odmowie. Ale pomysł super. PA. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Straszne rzeczy 15.02.02, 15:03 wiedziałam, że podobałby Ci się ...wiesz, gdy będą wymieniać naszego bhp-owca - zasygnalizuję Ci... pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś