Dodaj do ulubionych

Jeszcze śpicie?

22.02.04, 08:16
Ja już nastawiłam na niedzielny rosół :)
Obserwuj wątek
    • Gość: janku Re: Jeszcze śpicie? IP: *.szeptel.net.pl 22.02.04, 08:33
      rosół z kurczaka??
      • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 08:45
        Z niewielką domieszka wołowiny.
        • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:11
          fuj, ze wściekłą wołowinką ten rosół ?

A babcia dla wnusia ten tego rosołek ?:)
          • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:13
            Może być i dla wnusia, ale tylko takiego jak Ty :)
            • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:21
              a na deser będzie udko i piersi ?:)
              • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:23
                tfu, na drugie danie - a na deser coś słodkiego ?:)
                • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:25
                  Patrz niżej ....
              • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:24
                To na obiad, a na deser będą lody z bitą śmietaną...

Kurdesz, co za poświntuszone menu! ;)
                • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:27
                  Dla mnie poproszę truskaweczki polane Prawdziwą bitą śmietaną.

Apetyt Ciebie złapał ?:)
                  • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:30
                    Niestety, nie mnie, chociaż truskawkom bym nie przepuściła :)
                    • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:34
                      Truskawki to dla mnie, dla siebie wybrałaś lody z bitą śmietaną, nie odkręcaj
                      kotka ogonem :)

A temacie kotka, co tam słychać u grubego kota ?
                      • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:41
                        Nie wiem. A co słychać u Twojej koteczki?
                        • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:43
                          Nie wiem :)
                          • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:45
                            He, he, to widzę, że jesteśmy na równi niedoinformowani :)
                            • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:49
                              Chyba coś kręcisz, ten wielki chudy mówił ostatnio cos innego :)
                              • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:53
                                Ale masz krótką pamięć! Od kręcenia to ja nigdy nie byłam, z powodu zaburzeń
                                błędnika :)
                                • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:56
                                  To ten gruby czy chudy zawsze kręcił, bo już nic nie rozumiem ?:)
                                  • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:00
                                    Zapytaj chudego, on ma gadane w temacie pokręteł :)
                                    • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:03
                                      Zapytam jak wróci, pojechał testować krakowianki.

Może chudy tylko tak się broni przed zakusami licznych foremek ?:)
                                      • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:08
                                        To aż taką ma rzeszę wielbicielek? No, no...to ma pełne ręce roboty :)
                                        • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:12
                                          Tak się chwali, myslisz, że jest prawdomówny ?:)

p.s.: ostatnio rozsyął swoją fotkę i przez pomyłkę wysłał do mnie:

extrafotka.pl/index.php?Site=foto&FotoID=180
                                          • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:16
                                            Przynajmniej nie oszukuje babolinek, i pewnie dlatego ma takie powodzenie :)
                                            • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:19
                                              To fakt, zrobił się jakiś taki babolinkowy, koniec świata :)
                                              • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:26
                                                Najwyraźniej wraz z upływem czasu mięknie mu...natura :) Zauważ, że najczęściej
                                                to młodzi są gniewni.
                                                • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:37
                                                  Nie wiem, czy mięknie.., ale pęka z pewnością :)

podpisał:
                                                  młody i gniewny
                                                  • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:44
                                                    Pęka? Nie wierzę, on tylko udaje- to jego popisowa sztuczka :)
                                                    A u Ciebie bez zmian, jak widzę - zawsze gotów do boju, zwarty, prężny i
                                                    ochotny!
                                                  • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:54
                                                    Skąd wiesz, że popisowa - wypróbował .., też ?:)

p.s.: jak zwykle, standardowo.
                                                  • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 10:59
                                                    No coś Ty, na mnie by przecież nie próbował!

p.s. rowerek też stale w gotowości spacerowej?
                                                  • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:11
                                                    Może już wypróbował - zainteresowane dowiadują się na samym końcu :)

p.s.: nooo, a zaraz idę na motorki popatrzeć.
              • Gość: only Re: Jeszcze śpicie? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 22.02.04, 09:43
                a na deser beda lydki z kurczaka, hehe
                • Gość: wnusio Re: Jeszcze śpicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 09:44
                  szprotki w oleju już sie przejadły ?
                  • Gość: only Re: Jeszcze śpicie? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 22.02.04, 10:23
                    a tobie menik paprykarzyk sie nie przejadl???
                • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie? 22.02.04, 09:46
                  Only, to się teraz nazywa "udka kulinarne" ;)
                  • Gość: lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu IP: *.espol.com.pl 22.02.04, 10:09
                    Już nie macie o czym klikać ? ,,,,tragedia i to w niedzielny
                    ranek,,,szkoda ,że bez słoneczka
                    • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:11
                      Rzeczywiście, pochmurno dzisiaj.
                      • Gość: only Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 22.02.04, 10:20
                        pochmurno, bo pochmurno, ale jak zimno.....nawet papugi juz nie przylatuja i
                        dwa kfiatki co mi urosly w ogrodku jeszcze zamarzna....:(((
                        • Gość: lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu IP: *.espol.com.pl 22.02.04, 10:25
                          Sikorek też już nie widać
                          mrozik jeszcze da nam się we znaki
                          a zimno faktycznie jest,,,,, i jak mam wynieść pieska na spacerek?
                          • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:27
                            Za pazuchą!
                            • Gość: lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu IP: *.espol.com.pl 22.02.04, 10:36
                              robie tak od miesiąca,,to nic ze zimno, sunia dostała paraliżu tylnych kończyn ,
                              • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:40
                                Z zimna, z braku ruchu, czy może z powodu choroby albo podeszłego wieku?
                                • Gość: lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu IP: *.espol.com.pl 22.02.04, 10:43
                                  jamniczka -13 lat chyba już wiek ,ale troszke za wcześnie ....
                                  • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:47
                                    13 lat to dostojny wiek, jak na sunię, ma prawo już ją w kościach łamać,
                                    zwłaszcza w zimie. O diagnozę weterynarza nie pytam, bo pewnie już ją znasz?
                                    • lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:48
                                      znam i to jest przygnębiające
                                      • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 10:57
                                        Nie bardzo potrafię Cię pocieszyć. Przed niektórymi sprawami niestety nie ma
                                        ucieczki i chyba najlepsze, co można wtedy zrobić, to zaakceptować ich
                                        nieuchronność.
                                        • lesio958 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 11:02
                                          Wiem ,że masz rację ,,,,zdaje sobie z tego doskonale sprawę ,,,ale nie moge się
                                          pogodzic gdzieś tam w srodku,,,,,, idę ja wynieśc miłego dnia
                                          • maryjo2 Re: Jeszcze śpicie?-to widać po klikaniu 22.02.04, 11:04
                                            Wzajemnie :)
    • Gość: DAm Re: Jeszcze śpicie? IP: *.zsms.poznan.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 15:32
      Chciałbym bym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka