the_dzidka 25.02.04, 19:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12244&w=10952039 Wszyscy - to jest lahliq. Lahliq - to są wszyscy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Dzień dobry The_Kami :) 25.02.04, 20:16 A Ty jesteś Lahliq czy lahliq? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Dzień dobry The_Kami :) 01.03.04, 20:23 jak to w necie bywa jesem bezpretensjonalie lahliq. ;) Od malej literki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 25.02.04, 20:10 Dzień dobry Wszystkim. :) To ja jutro powiem wiersz. :) Lahliq Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 25.02.04, 20:11 > To ja jutro powiem wiersz. :) Powiesz :-> Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 25.02.04, 20:19 Ja powiem a Wy przeczytacie. ;) Bo mi się już miesza wszystko, co w reality, co w tv, co w necie a co w życiu poza tym wszystkim... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 25.02.04, 22:32 the_dzidka napisała: > Wszyscy - to jest lahliq. Lahliq - to są wszyscy ;))) To ja. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 25.02.04, 23:04 A to ja. :) Jutro powiem wiersz. :) Może... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 07:45 lahliq napisała: > A to ja. :) Co za zbieg okoliczności. :P LOL! > Jutro powiem wiersz. :) Grozisz nam? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 09:37 the_dzidka napisała: > Wszyscy - to jest lahliq. Lahliq - to są wszyscy ;))) Powoli, powoli. Zanim się przywitam, powiedz mi, jak się to czyta. Nie chciałbym pierd&%#$ jakiegoś fopa na dzieńdobry. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 09:42 > Powoli, powoli. Zanim się przywitam, powiedz mi, jak się to czyta. Nie > chciałbym pierd&%#$ jakiegoś fopa na dzieńdobry. La-Lik ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 09:49 the_dzidka napisała: > La-Lik ;> I wszystko jasne. Dzień dobry. m. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Bain_de_sang 01.03.04, 20:29 I wszystko jasne. Nazwa prosta i nie pretensjonalna, nie bardziej niz Twoja. Hi hi. Znam jedną panią, która świetnie mówi po esperanto, jakby się tam urodziła. Krecia Pataczkówna Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Bain_de_sang 02.03.04, 12:00 lahliq napisała: > I wszystko jasne. Nazwa prosta i nie pretensjonalna, nie bardziej niz Twoja. > Hi hi. Najbardziej pretensjonalne są sygnaturki :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 13:19 Ja tez. Ja, prosze szanownych panstwa trwam w egzystencji, ale mnie troche wyglo i zeglo. Ale siem obiecam udzielic w przyszlosciu. (Nie zebym oczekiwal jakis okrzykow zachecajcych do wiekszej aktywnosci i ze wam brak, ale gdyby tak jakis maly, to i owszem.) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 26.02.04, 15:03 > (Nie zebym oczekiwal jakis okrzykow zachecajcych do wiekszej aktywnosci i ze wa > m > brak, ale gdyby tak jakis maly, to i owszem.) O, brak, brak! To krzyczałam ja, Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 27.02.04, 06:19 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Niania w ekspresowym przelocie. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 27.02.04, 08:10 the_dzidka napisała: > Wszyscy - to jest lahliq. Lahliq - to są wszyscy ;))) Dzień dobry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Ludziki, powitajcie lahliq :) 27.02.04, 09:01 Witamy serdecznie ... Agorz Odpowiedz Link Zgłoś