the_dzidka 26.02.04, 15:31 Jedziesz do Niani Ogg? Coś mnie się majaczy, że jakis koncert miał być czy cuś... Czy to nie o ten koncert się kłóciliśmy - a raczej o Jamesa tego-tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: Marcyś? 26.02.04, 15:40 the_dzidka napisała: > Jedziesz do Niani Ogg? Coś mnie się majaczy, że jakis koncert miał być czy > cuś... Na koncert jadę z przyjaciółmi. Jeśli Oggg nie będzie miała nic przeciwko tłocznej imprezce u niej na chacie, to z przyjemnością. Ze swojej strony mogę obiecać, że nie weźmiemy żadnego ciasta. Poza tym dorosłem i jestem poważnym, odpowiedzialnym człowiekiem :-P > Czy to nie o ten koncert się kłóciliśmy - a raczej o Jamesa tego-tam? Troszkę, głównie chodziło o to, że Konrad nie uznaje ich za bogów. Ale wybaczyłem ten ateizm, trza być tolerancyjnym pasterzem, nie? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Marcyś? 26.02.04, 15:41 > Na koncert jadę z przyjaciółmi. Jeśli Oggg nie będzie miała nic przeciwko > tłocznej imprezce u niej na chacie, to z przyjemnością. Ze swojej strony mogę > obiecać, że nie weźmiemy żadnego ciasta. Poza tym dorosłem i jestem poważnym, > odpowiedzialnym człowiekiem :-P O kurde, a od kiedy? W grudniu jeszcze byłes normalny :P > > Troszkę, głównie chodziło o to, że Konrad nie uznaje ich za bogów. Ale > wybaczyłem ten ateizm, trza być tolerancyjnym pasterzem, nie? A to zalezy od ilości i rodzaju baranów ;) Odpowiedz Link Zgłoś