Dodaj do ulubionych

Klub Smakosza

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 19:46
Oto wirtualny Klub Smakosza uważam za otwarty! Dla wszystkich, którzy kochają
życie i potrafią się nim delektować.
Dla romantyków kochających wieczory przy świecach, długie rozmowy połączone z
degustacją wspaniałych dań i dobrym alkoholem.
Dla kochających muzykę (uczta duchowa!..mniam), spacery z ukochaną osobą i
pisanie listów (pocztowych!).
Dla tych, którzy tęsknią za odrobiną czasu, w którym można tak sobie nic nie
robić - tylko cieszyć się czyjąś bliskością, albo życiem po prostu.
Już wiosna!
Obserwuj wątek
    • zorak Re: Klub Smakosza 17.02.02, 21:19
      dla mnie smakosz to ktos kto raczej lubi je�ć....
      Jak to mawial mistrz smakoszy Anzelm de Brillat- Savarin smakoszostwo jest
      najwspanialszym wyrazem rado�ci życia czy jakos tak....
      Dzisiaj zrobiłem sobie doskonałe krewetki w cie�cie francuskim....
      pyszno�ci - i do tego białe winko....
      Mmmmmmmm........
      • Gość: samanta Re: Klub Smakosza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:25
        Krewetki??????? Blllllllleeeeeeeeeeeee:((((((( Przeciez to obrzydliwe..... Takie robalowate:)
        • zorak Re: Klub Smakosza 17.02.02, 21:38
          wypraszam sobie!
          krewetki sa pyszne - tylko trzeba je odpowiednio przyrzadzic!
          ja osobiscie najbardziej lubie smazone na masle czosnkowym i z sosem
          majonezowym - do tego tosty
          niebo w gebie...
          • Gość: samanta Re: Klub Smakosza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:40
            trzeba by sie jeszcze przelamac i wziac to do dzioba a ja sie brzydze;)))))))))))
            • Gość: czort Re: Klub Smakosza IP: *.tkb.pl / 10.1.75.* 17.02.02, 21:45
              samcia, chorero jedna, a jadlas kiedykolwiek zupe miny z krewetek i muli???
              nie ?? to nie pierdol - to jezd pyszne!!!!!!!!!!!!!!!!!
              a mule w sosie czosnkowo-selwrowo-maslano-smietanowym?????
              niebo w gebie - jak dobrze pojdzie to w kwietniu zjesz, a co!!!!!!
              i przestaniesz gadac glupoty!!!
              • Gość: samanta Re: Klub Smakosza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 21:46
                jak mi nie powiecie co zrem to zjem a pozniej...wyrzygam!Slowo! Brzydliwa jezdem i juz!:)
                • zorak Re: Klub Smakosza 17.02.02, 21:49
                  Gość portalu: samanta napisał(a):

> jak mi nie powiecie co zrem to zjem a pozniej...wyrzygam!Slowo! Brzydliwa jezde
                  > m i juz!:)
                  wow, elitarnosc klubu smakosza bije od jego czlonkow na kilometr:)))))))))))
                  zjesz zjesz a jak sie dowiesz co to jest to bedziesz blagala o jeszcze....

• Gość: mina Re: Klub Smakosza IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 21:50
                  samcia ciebie popierdolilo??? krewetek nie lubisz??? o kurwa!
                  czort - a w zupie to byly krabiki, nie muliki, qle jeden chuj, grunt ze
                  smakowalo:)))
                  a w ogole co tu do chuja pana tak pusto?
                  • Gość: czort Re: Klub Smakosza IP: *.tkb.pl / 10.1.75.* 17.02.02, 21:52
                    minusia - w watku liga wita - poznaj kolegem zoraka!!! dobra - kraby, krewetki -
                    som suuuper!!!
                • Gość: czort Re: Klub Smakosza IP: *.tkb.pl / 10.1.75.* 17.02.02, 21:50
                  zjesz i juz, marys bydzie rolady warzyl z czornymi kluskami i z modrom kapustom
                  tyz!!!!
                  • samanta1 Re: Klub Smakosza 17.02.02, 21:52
                    to ja wole marysia kuchnie! Zawsze to kawal swiniaka lepszy od tych rozowawych robali;))))))))))))
                    Ty ciotka sie nie czepiaj! Kiedys probowalam zrec malze. Na wszelki wypadek robilam to kolo
                    kibelka...i dzieki Bogu ze tak blisko mialam!:)))))))))))
                    • zorak Re: Klub Smakosza 17.02.02, 21:55
                      a osmiorniczki?
                      tez niezle tylko ze mi zawsze gumowate wychodza...
                      albo malze?
                      gydby nie to wiezadelko co wlazi miedzy zeby to by tez byly swietne...
                      albo l`escargots?
                      czyli slimaczki?
                      mmmmmmm.....
                      to sa pysznosci....
                      • Gość: czort zorak - moja krew jezdes, wiesz, co dobre:))) IP: *.tkb.pl / 10.1.75.* 17.02.02, 21:59
                        • zorak a jak. 17.02.02, 22:16
                          ponato lubie egzotyczne owoce - gruszki chinskie tzw. nashi
                          mango, passiflore, persymone
                          grapefriuty - choc to juz raczej banalne

kiedys jak bylem maly to zarlem sok z cytryny z cukrem na lyzeczce - to byl moj
                          popisowy numer jak do rodzicow przychodzili gosci - zawsze sie dziwkli jak moi
                          starzy moga dziecku pozwalac tak jesc?

• samanta1 Re: a jak. 17.02.02, 22:36
                            a Ty co taki oryginalny?Owoce morza,owoce egzotyczne? A polskie jabluszka,gruszeczki nie laska?
                      • samanta1 Re: Klub Smakosza 17.02.02, 22:01
                        Kalmary jem!!!!!!!!!! Flaczki z kalmarow i smazone w buleczce.tego sie nie brzydze:)))))
                    • Gość: czort Re: Klub Smakosza ale jak mina to zrobi IP: *.tkb.pl / 10.1.75.* 17.02.02, 21:56
                      to ci mowiem - niebo w gebie, ja nigdy w zyciu tak dobrych nie jadlam - a marys
                      to byki lubi, o)
                      • Gość: mina Re: Klub Smakosza ale jak mina to zrobi IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 21:59
                        o jezu, taka roladke z kluseczkami... przyjade do katowic to pierwsze co
                        robie, idem do knajpy na roladkiem z kluseczkami:))))
                        I 200 ZYWCZYKOW!!!!
      • ona12 Re: Klub Smakosza 18.02.02, 15:18
        No to poproszę o krewetki, bo je uwielbiam i nie ważne jak zrobione, białe wino
        hm ... a może campari ? Pasuje. Mniam, mniam. Pyszota !
    • mag_nolia Re: Klub Smakosza 18.02.02, 13:42
      proszę o wpisanie Magnolii na listę...
      • laelia Re: Klub Smakosza 18.02.02, 15:32
        Smaczny wątek, uwielbiam owce morza, a proponuję orginalną hiszpańską paelę z
        białym winem. Nie jest to co prawda potrawa super wykwintna, ale za to super
        pyszna.
        • mag_nolia Re: Klub Smakosza 18.02.02, 15:35
          reflektuję Lailo na tę propozycję...
          Wyznaczmy kogoś do gotowania...
          Może Rej , albo Leo???
          • laelia Re: Klub Smakosza 18.02.02, 15:43
            Paela ma to do siebie, że gotuje się ją bardzo długo dodając kolejno różne
            dobrocie. Dlatego zwykle gotuje ją większa grupa osób, najlepiej w plenerze, i
            to chyba właśnie jest najlepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka