malinka48 29.02.04, 13:10 Jak zwykle rozklekotane towarzystwo,i nic z tego nie wynika tylko jedno,dokopać sobie.Żałosne to ,ale niestety prawdziwe.Jacy z was faceci????? kurcze czyżby aż tak niedowartościowani?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: Wnioski żaby 01.03.04, 10:26 Żabciu, a który tym razem ci dokopał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 01.03.04, 18:23 crimen napisał: > Żabciu, a który tym razem ci dokopał? :) Mnie nikt nie dokopał,poprostu nie wiesz o co chodzi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Wnioski żaby 02.03.04, 10:46 Żabciu, faktycznie nie wiem.Mogę tylko zgadywać.To ZNP, czy klimakterium? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_bajok Re: Wnioski żaby 02.03.04, 10:54 Niech Cię nie mylą te podbijane oczka, to jest wynikiem nie trafienia w czoło przy pukaniu porannym ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek do Malinki.... 01.03.04, 10:40 to dosyć częste stwierdzenia " z sufitu"..o tak zwanym "dokopaniu" ....czy żadnej czarownicy wyjącej za kawałkiem spodni...a raczej za tym żeby "ktoś pokochał".....nie stać na bardziej oryginalną interpretację słów pisanych przez facetów...niekoniecznie uwagi o posmaku krytycznym muszą płynąć z goryczy doświadczeń własnych...droga koleżanko...Malinko.... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: do Malinki.... 01.03.04, 18:25 wejsunek napisał: Daj adres to wyślę ci ambonę,jak nie znasz tematu to bużka w kubeł i zabulgocz. > to dosyć częste stwierdzenia " z sufitu"..o tak zwanym "dokopaniu" ....czy > żadnej czarownicy wyjącej za kawałkiem spodni...a raczej za tym żeby "ktoś > pokochał".....nie stać na bardziej oryginalną interpretację słów pisanych przez > > facetów...niekoniecznie uwagi o posmaku krytycznym muszą płynąć z goryczy > doświadczeń własnych...droga koleżanko...Malinko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabol Re: Wnioski żaby IP: 10.30.133.* 01.03.04, 10:53 Malina znowu prowokuje . Co za kobieta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch Re: Malinko skarbie, może wysil się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 11:08 tym razem na jakąś bardziej oryginalną prowokację, a nie w kólko pierniczysz te same farmazony :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_bajok Re: Malinki rozdane 01.03.04, 11:23 Prawie wszystkie malinki zostałe rozdane, pozostałe tylko jedna na FT, dla malinki48 :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Malinki rozdane 01.03.04, 18:26 e_bajok napisał: > Prawie wszystkie malinki zostałe rozdane, pozostałe tylko jedna na FT, dla > malinki48 :((((( A ty żadnej nie dostaniesz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinek24 ty masz malinko, jakies dewiacje.............. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.04, 18:47 Pani pyta dzieci kim chciałyby być jak dorosną. Zgłasza się Jasiu i mówi, że chciałby zostać lekarzem od dewiacji seksualnych. - Jasiu, czy ty masz pojęcie co to są dewiacje seksualne? - Mam i mogę to Pani wytłumaczyć na przykładzie zagadki. Idą trzy kobiety i jedzą lody, ale jedna tego loda ssie, druga go liże, a trzecia gryzie. Czy może mi Pani powiedzieć, która z tych kobiet jest mężatką? - Wydaje mi się, że ta która ssie - mówi nauczycielka. - Niestety - mówi Jasiu - mężatką jest ta, która ma obrączke na palcu, a to co Pani mówi to są właśnie dewiacje seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Malinki rozdane 01.03.04, 22:12 gdy byś Ty wiedziała za co są rozdawane malinki ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Malinki rozdane 01.03.04, 22:28 Malinka to taki krwiak po całusie! Wszędzie je można robić! No prawie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Malinki rozdane 01.03.04, 22:35 Malinki antyoskary są dawane za najgorsze role itp Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Malinki rozdane 02.03.04, 08:04 makary0 napisał: > Malinki antyoskary są dawane za najgorsze role itp A tak wogóle to jesteście wszyscy strasznie nudni i chyba macie nieciekawe życie.Zresztą co mi tam wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Malinki rozdane 02.03.04, 08:03 wiem za co ,a Ty nawet takiej nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wnioski żaby 02.03.04, 10:52 heh, no bejbi, wylooozuj, nie znasz wszystkich, jeszcze nie wiesz ze ja jestem bogiem:)) malinka48 napisała: > Jak zwykle rozklekotane towarzystwo,i nic z tego nie wynika tylko > jedno,dokopać sobie.Żałosne to ,ale niestety prawdziwe.Jacy z was faceci????? > kurcze czyżby aż tak niedowartościowani?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Wnioski żaby IP: 10.30.133.* 02.03.04, 12:00 Haha!Bronisz swoich racji Malinko jak niepodleglosci. Zastanawiam sie kiedy polegniesz na tym placu boju.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 02.03.04, 14:27 Gość portalu: wowa napisał(a): > Haha!Bronisz swoich racji Malinko jak niepodleglosci. Zastanawiam sie kiedy > polegniesz na tym placu boju.Pzdr. Nic nie bronię,bo niema czego,a legnę nie na placu boju tylko gdzie indziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wnioski żaby 02.03.04, 14:29 ejjj, malenka, a ja moge sobie legnac z toba?:) malinka48 napisała: > Nic nie bronię,bo niema czego,a legnę nie na placu boju tylko gdzie indziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 02.03.04, 14:34 emperor napisał: > ejjj, malenka, a ja moge sobie legnac z toba?:) > Jasne jak masz wodny materac to lecęęęęęęęęęęęęę > > malinka48 napisała: > > > Nic nie bronię,bo niema czego,a legnę nie na placu boju tylko gdzie indzie > j:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wnioski żaby 02.03.04, 14:47 wezme 10 materacow, mozesz zabrac ze soba jakies fajne kolezanki, bedzie przyjemniej:)) malinka48 napisała: > > Jasne jak masz wodny materac to lecęęęęęęęęęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 02.03.04, 14:52 emperor napisał: > wezme 10 materacow, mozesz zabrac ze soba jakies fajne kolezanki, bedzie > przyjemniej:)) > No cóż zbiorowo to ja lubię pić tylko piwko:))))))))))))))> > malinka48 napisała: > > > > > Jasne jak masz wodny materac to lecęęęęęęęęęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Wnioski żaby 02.03.04, 15:32 no prosze, jaka kolezanka slodka i dowcipna:))) heh, to mi chyba wystarczy jezeli ciebie poznam blizej:)) malinka48 napisała: > No cóż zbiorowo to ja lubię pić tylko piwko:))))))))))))))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Wnioski żaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:56 haha jestes dobra moj szacunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Wnioski żaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:23 to nie moje slowa ktos powiedzial za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 05.03.04, 22:07 Gość portalu: wowa napisał(a): > to nie moje slowa ktos powiedzial za mnie Oj wowka czy wszystko ktoś za Ciebie robi??????:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wnioski żaby IP: *.arcor-ip.net 07.03.04, 07:11 Z żabą na jednym materacu?Taką oślizłą,zimną i brzydką?Brrr,samo wyobrażenie mną zatrzęsło.Chętnych na żabie udka ostrzegam że bocian się w pobliżu kręcić może. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Wnioski żaby 07.03.04, 10:02 Gość portalu: leziox napisał(a): > Z żabą na jednym materacu?Taką oślizłą,zimną i brzydką?Brrr,samo wyobrażenie > mną zatrzęsło.Chętnych na żabie udka ostrzegam że bocian się w pobliżu kręcić > może. Leziox wiesz co daruj sobie i odwal się odemnie ,widzę,że bardzo cie intryguję,ale nic z tego jesteś za stary dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wnioski żaby IP: *.arcor-ip.net 07.03.04, 14:11 Nie tobą jestem zaintrygowany,tylko żabą.To zwierzątko jest w przeciwieństwie do ciebie o wiele ciekawsze.Ah i nie pomyśl sobie tylko,że marzę o poleżeniu z tobą na jednym materacyku.Nie mam problemów z wygrzmoceniem się,jeśli tylko mam na to ochotę.U ciebie chyba jest inaczej,co?Biednaś... Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Wnioski żaby 07.03.04, 19:47 To fakt,zawsze mówiłem ,że faceci to cieniasy.Napompowane snoby.Chyba pójde na forum kobieta,z babami zdecydownie lepiej sie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wnioski żaby IP: *.arcor-ip.net 07.03.04, 22:28 Każdy najlepiej się czuje w swoim własnym bagienku. Odpowiedz Link Zgłoś