azja.pl 02.03.04, 10:51 Zauroczyla mnie swoja piosenka "Tego chcialam". Czy ktos z Was kupil jej plyte i czy moze cos o niej powiedziec? Czy cala jest tak dobra jak ten kawalek (z naprawde fajnym teledyskiem)? Dzieki i pozdrawiam, azja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon.olsen Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 10:56 Płyta jest podobno naprawdę rewelacyjna. Coś w sam raz dla miłośników brzmień Smolika, czy Noviki. Zamierzam kupić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 10:56 Płyta jest podobno naprawdę rewelacyjna. Coś w sam raz dla miłośników brzmień Smolika, czy Noviki. Zamierzam kupić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 11:00 azja.pl napisała: > Zauroczyla mnie swoja piosenka "Tego chcialam". > Czy ktos z Was kupil jej plyte i czy moze cos o niej powiedziec? Czy cala > jest tak dobra jak ten kawalek (z naprawde fajnym teledyskiem)? > Dzieki i pozdrawiam, > azja. Mnie też bardzo podobała się ta piosenka i dlatego kupiłam płytę. Płyta moim zdaniem jest niezła tylko trochę nudnawa. Parę piosenek jest do siebie bardzo podobnych. Dla kogoś kto lubi te klimaty o których napisał Egon myślę że będzie ok. Jak na album debiutancki bardzo ok! Oby nastepne były już tylko lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 11:03 Piosenke znam, plyty nie. Ale widzialam watek na forum muzyka, gdzie o tym rozmawiali. I wiekszosc wypowiadala sie o niej bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 11:03 a czy mi sie wydaje, czy jest to dziewczyna z idola 1? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 11:04 malen_a napisała: > a czy mi sie wydaje, czy jest to dziewczyna z idola 1? Tak. Chociaz ja tego nie ogladalam, ale gdzies o tym czytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 11:06 no wlasie mi sie tak skojarzyla jej buzia, choc musze przyznac, ze w teledysku wyglada duuuzo lepiej niz jak ja stylisci idola zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Idol 03.03.04, 16:36 To jest ta dziewczyna, ktora w Idolu miala takie ciemne wlosy i grzywke po same brwi? Wlasnie wlaczylam Radio Zet, bo chce uslyszec piosenke, ktora sie tak zachwycanie. Jaki ona ma tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Idol 03.03.04, 16:40 Tytul "Tego chcialam", ale mozesz sobie wejsc na jej str www.aniade.pl i tam jej posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Idol 03.03.04, 16:42 ooo...dzieki, zaraz zobacze co tam slychac :-) a radio zmienilam na RMF, bo lepiej odbiera haha Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Idol 03.03.04, 16:43 kasienka80 napisała: > ooo...dzieki, zaraz zobacze co tam slychac :-) a radio zmienilam na RMF, bo > lepiej odbiera haha Uwaga, bo piosenka wciaga :) Czekam na opis wrazen i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Idol 03.03.04, 16:56 Wiec tak: piosenka wciaga, teledysk tez, obejrzalam i przesluchalam dwa razy. Piosenka jest niezla. Dziwczyna niestety mi sie jak nie podobala w Idolu, tak nie podoba nadal, choc fakt: wyglada lepiej. Jedno mnie nurtuje, czy ona sie przebije i utrzyma na rynku, bo po jednej piosence ciezko cos stwierdzic, ale wiele naszych piosenkarek tak spiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 nie umiem !! 03.03.04, 16:45 Nie da sie posluchac...nie ma linka do piosenki, albo ja slepa jestem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: nie umiem !! 03.03.04, 16:46 Spoko, nie przeciagnelam strony w bok hehehe ale talent ze mnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 12:02 klimat tej piosenki i barwa głosu Ani też mi się bardzo podobają i właśnie zamierzam kupić płytę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Ania Dabrowska 02.03.04, 17:31 Bardzo spodobała mi się jej pierwsza piosenka następna mnie tylko przekonała ,że musze nabyć te płytę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 polecam 03.03.04, 20:11 Już mam ta płytę od tygodnia .Szczerze mówiąc najbardziej mi sie podoba ta piosenka lansowana w radiu .Troche mi przypomina piosenki "Firebirds". Płyta "poprawna", chociaż jak dla mnie wszystkie piosenki brzmią podobnie.Nie zachwyca , ale na pewno jest warta przesłuchania . Odpowiedz Link Zgłoś
sandeman Re: Ania Dabrowska 06.03.04, 17:09 Pierwszy singiel jest fajny podobnie jak teledysk, choć jako całość płyta nie za bardzo mi odpowiada. Jak dla mnie jest trochę zbyt "dołująca". Ciekawy jestem jej następnych dokonań. Odpowiedz Link Zgłoś