pejsaty 02.03.04, 13:52 gdy aby zobaczyc co jest na gorze trzeba schodzic na dol. (edi skroc opis forum tak zeby choc ze 3 watki bylo widac od razu.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: zle jest 02.03.04, 14:01 schodzic z dolu na gore byloby znacznie trudniej. ale jest zle, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: zle jest 02.03.04, 14:03 teraz lepiej? zauważyłeś, iż FT jest reklamowane na stronie głównej forum? cóż za wyróżnienie.. mało tego - wywalczyłam banner reklamowy, hasło "zapraszamy fanatyków tolkienowskich"! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: zle jest 02.03.04, 14:39 no widze juz 3 posty (po wylogowaniu nawet 5). banner ft to musztarda po obiedzie, akurat teraz kiedy wszystkim temat obrzydl zaczynaja to forum promowac? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka przestać marudzić ale zaraz! 02.03.04, 14:51 a niejakiemu Tomiemu, który mnie w tenż proceder wrobił, uszczęśliwiając przedświątecznie - podaję łapkę do ucałowania! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: przestać marudzić ale zaraz! 02.03.04, 14:56 trzeba przyznac, ze troskliwie zajelas sie podrzuconym forum. teraz uwazaj na kukulki! :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka na szczęście 02.03.04, 15:01 hyhy, nastąpiła zmiana, nie hołdująca wszelako anarchii.. w tej chwili, aby przekazać komukolwiek forum - trza uzyskać jego zgodę i potwierdzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty skad wiesz? 02.03.04, 15:03 probowalas sie pozbyc tolkienowskiego jaja i nikt go nie chcial? :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka jestem jasnowidzką! 02.03.04, 15:04 poza tym - sama na sobie przećwiczałam, przekazując OSDS na innego nicka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: jestem jasnowidzką! 02.03.04, 15:07 aha sama do siebie pisalas podania a potem je wnikliwie rozpatrywalas? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: na szczęście 02.03.04, 15:05 Jeszcze nigdy nie przeczytalam opisu edowego forum, jak i innych, dluzszych niz dwa zdania. Podobnie nie czytam umow, ktore podpisuje i czesto marnie na tym wychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: na szczęście 02.03.04, 15:11 jesli chodzi o posty to czytam tylko takie co maja najwyzej 3 linijki, a w umowach swoje dane osobowe, wszystkie liczby i przede wszystkim to co jest napisane malymi literkami na dole i jak na razie zle na tym nie wyszedlem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Droga Przedstawicielko Kultury 02.03.04, 15:13 hyhy, przyznaj się, ino szczyro: kiedy ostatnio obcowałaś z ubogacającą intelektualnie lekturą? forum nie uwzględniłam w zapytaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Droga Przedstawicielko Kultury 02.03.04, 15:17 Jak przychodzi do niego wyciag z banku, to czyta i patrzy, jak sie ubogacil gdy nie tracil czsu na pisnie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: zle jest 31.08.04, 11:55 i znowu to samo! po co reklamy do innych forow? przez to sie wszyscy gdzies rozlaza zamiast pisac tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zle jest 31.08.04, 12:03 hyhy, Pejsiu, a sam łazisz czortjedenznajet dokąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zle jest 31.08.04, 12:33 Bo on taki jest. Innych by chcial miec pod kontrola a sam..., lepiej nie gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: zle jest 31.08.04, 13:05 taaaaa... ale te linki zaciemniają sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: zle jest 31.08.04, 16:56 tu nie chodzi o moje sprawki, ale o niepotrzebne linki do forow, ktore kazdy jak chce i tak moze dodac do ulubionych. a podanie linka do forum dla aesow to prawdziwa perfidia ze strony edysi, przeciez i tak nikt bez przepustki tam nie wejdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zle jest 31.08.04, 17:04 takoż i pozostawiłam wybrane, by mieć je pod należytą kuratelą :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zle jest 31.08.04, 19:30 hmmm... nie podejrzewałam, że kiedyś to powiem, ale powiem: zgadzam się z Pejsem - lubię wchodząc na forum od razu widzieć czy się coś nie zmieniło od czasu mojej ostatniej wizyty... idei długich opisów forum nie rozumiem (i nie usiłuję - jak nie widzę na co wchodzę, to na ogół wychodzę od razu) Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_wielki Re: dobrze było 31.08.04, 20:51 Ja tam zawsze patrzę, czy nie zmienił się opis forum i linki. Teraz widzę, że zniknął link do co najmniej jednego forum, które zwykłem odwiedzać właśnie zachęcony linkiem tamże. I bardzo mnie to zastanawia, dlaczego już go nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka krótkie wyjaśnienie: 31.08.04, 21:29 jeśli ktoś ma pomysł na nową opisówkę - bardzo proszę o kontakt mailowy.. pozostawiłam jedynie linki do forów, którymi się z Pejsem opiekujemy :) PS. dla Landryna załączam linczka do Zero powodów by.... Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_wielki Re: krótkie wyjaśnienie: 01.09.04, 07:11 Sporo macie tego wirtualnego przychówku ;). Dzięki za Zero.. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: zle jest 01.09.04, 10:48 zem siem wzruszyl normalnie - jagoda czarna we wlasnej osobie sie zgodzila ze mna! wiec i ja sie zgodze z jagoda czarna - dlugie opisy forum sa niepotrzebne, bo o jego atrakcyjnosci lub nieatrakcyjnosci decydujue jego zawartosc, a nie opis. aha ale ja jak nie widze na co wchodze, to nie wchodze na to (chyba, ze nie myslelismy o tym samym ;). Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zle jest 01.09.04, 10:52 pejsaty napisał: aha ale ja jak nie widze na co wchodze, to nie wchodze na to Zbytek ostroznosci Pejs. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zle jest 01.09.04, 10:55 a zdarza Ci się nienormalnie wzruszać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zle jest 01.09.04, 14:43 Pejsowi czy mnie? Bo jak Pejs sie wzruszy, to sama wiesz, ze najwyzej niemoralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka nie no 01.09.04, 15:11 powyższe było do Pejsa, który w tej chwili przeprowadza wnikliwe badania terenowe, jedynie dobro nauki mając na względzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: nie no 01.09.04, 17:08 u nas w spartiwnom krużkie mawiano, iż trening :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: nie no 01.09.04, 17:21 nazwa "alkohol" pochodzi z arabskiego "al-kuhl" bądź "al-kahul" i oznacza delikatny puder, proszek do malowania powiek albo wysublimowaną, delikatną wybstancję do upiększania.. czyżbyś faktycznie pragnął coś zatuszować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edwarda_nozycoreka correcta 01.09.04, 17:42 hyhy, oczywiście "substancję", ciekawe czy to z wrażenia tak się mylę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka a za co? 04.09.04, 09:58 hehe, no cóż, wskazówki znajdziecie w opisówce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: a za co? 15.09.04, 10:21 natchnienie mnie z nagła dopadło (a właściwie sięgnęłam do czeluści pamięci).. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a za co? 15.09.04, 10:55 aha, ja tak tylko wdepłam, przeczytałam opisówkę, i uznałam, że już za dużo się naczytałam, i uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda już jest dobrze... 16.09.04, 11:12 ...tylko ciekawe na jak długo??? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: już jest dobrze... 26.09.04, 14:39 ... na razie przybyl jakis niewinny szlaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: już jest dobrze... 27.09.04, 11:25 ...i znów nawet pierwszego posta niw widać :(( Odpowiedz Link Zgłoś