vika411 04.03.04, 02:40 ...myslalam, ze to ja zdycham a to oni wyzdychali?! Co sie tu wyprawia to jest skandal!.-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino tired and under-prepared 04.03.04, 11:29 bardzo sie pdobalo co napisalas z tym zdychaniem. milo wiedziec, ze zdychamy w kupie:) poza tym, jak tam warunki narciarskie? tak se tylko pytam bo i tak nie mam czasu wyrwac sie na dluzej niz na weekend ale pomarzyc zawsze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: tired and under-prepared 04.03.04, 18:34 Warunki dla Ciebie w sam raz! Przyjezdzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No ja nie wiem... 05.03.04, 10:57 vika411 napisała: > ...myslalam, ze to ja zdycham a to oni wyzdychali?! > Co sie tu wyprawia to jest skandal!.-( To nie jest skandal - oni po prostu położyli na to forum laskę. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: No ja nie wiem... 05.03.04, 19:43 sloggi napisał: > To nie jest skandal - oni po prostu położyli na to forum laskę. A laska to chociaż młoda i zgrabna? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: No ja nie wiem... 06.03.04, 22:04 Jakby była młoda i zgrabna to byłby tu tabun facetów, rozerotyzowana atmosfera - a nie zamarznięte błoto i szum uschniętego tataraku. Nie chcę być złym prorokiem, ale chyba nam się formuła forum wyczerpała i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: No ja nie wiem... 08.03.04, 09:48 droggi sloggi, obawiam sie, ze formula tego forum wyczerpala sie wieki temu, tyle, ze my tu jeszcze nieco leniwie i nieregularnie zajrzymy ze wzgledu na mile wspomnienia. zycie toczy sie dalej i ludzie nie maja juz tyle czasu na internetowe dyskusje, zwlaszcza o pierdolach;) podobno kwik wyszla za maz za przystojnego pilota szybowcowego klasy mistrzowskiej, ktory czesto ja zaskakuje spadaniem znienacka, suzume - jak wiesc niesie - zostala gwiazda bollywood gdyz zadna hinduska niewiasta nie umiala tak swietnie grac czarnych charakterow (www.geocities.com/Hollywood/Bungalow/4611/), a wasia skadinad urodzila czworaczki, co podobno bardzo ja zaskoczylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: No ja nie wiem... 08.03.04, 16:31 przepraszam panstwa bardzo - oto poprawny link do strony poswieconej naszej gwiedzie: www.geocities.com/Hollywood/Bungalow/4611/ Odpowiedz Link Zgłoś