kitek1 19.02.02, 19:26 ide wiadomosci ogladac:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: a kłoćcta sie debilki kochane.......... 19.02.02, 19:28 nic nie stracisz- nowego juz nic nie wymysla. Nudno im na forum :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a kłoćcta sie debilki kochane.......... 19.02.02, 19:32 mi w realu tez nudno..... klotnie mam przeznaczona na jutro, chociaz prawde mowiac chcialabym juz ja miec za soba.....bedzie goraca, ale coz, a niech tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: juz babiszony skonczyly........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:08 kurde cos mnie ominelo? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:10 e nic ciekawego, w siemce i samancince niedobory jodowe sie odezwaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: juz babiszony skonczyly........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:12 Kitus ,oj bo Cie obleci zarozki za obgadywanko!!!!:)))))))) Jodu Ci u mnie dostatek.Toz ja nadmorska prawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:13 no to jak sie chlastac, to naprawde, a nie po zmowie telefonicznej, stare dziwaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: juz babiszony skonczyly........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:15 Kurde!!!!!Moze i dziwaczki ale nie stare do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:18 kitek znajdz se kogos starego w dowodzie :))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Kurde!!!!!Moze i dziwaczki ale nie stare do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))) > )) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:19 wy mentalnie juz jakies zuzyte, ze takie prymitywne rozrywki wymyslacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:21 nie wiesz o co chodzi to nie komentuj :)))) kitek1 napisał(a): > wy mentalnie juz jakies zuzyte, > ze takie prymitywne rozrywki wymyslacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: juz babiszony skonczyly........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:22 Ty widzialas .teraz wyjdzie na to ze my zajoba mamy!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: juz babiszony skonczyly........ 19.02.02, 20:23 ja sobie tu moge wszystko komentowac, a tym bardziej czyjas glupote:) Odpowiedz Link Zgłoś