men_ 19.02.02, 22:03 Co Cie jakas nowa laska podrywa, to Ty uciekasz,, O !:)) Cos nie tak z twoim kabelkiem, hę ?:))tym internetowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:06 men_ napisał(a): > Co Cie jakas nowa laska podrywa, to Ty uciekasz,, O !:)) > Cos nie tak z twoim kabelkiem, hę ?:))tym internetowym miałam już iść , ale siem wróciłam , no a on gdzieś polazł!! a ja Go kkkoooochhoooommmm!!! ;-**** . mmmm... auch!!! ;-*** aaa no ale nie rozmawielimy jeszcze o sexie !! ;-*** KITEK!!!! gdzieś Ty jest kochany !!!??? pojdz no haw!! mmmm ;-**** oooouuuuhhhhh!!! ;-*** koooochem Cięęęę!!!;-***** oh! ooooH!!!OOOOHHHH!!! ;-*** Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituś, co sie dzieje ???????? 19.02.02, 22:08 wandziu ja tez cie miluje, ale o milosci, sie tak nie wreszczy, tys chyba przekupa w tym krakowku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:11 kitek1 napisał(a): > wandziu ja tez cie miluje, > ale o milosci, sie tak nie wreszczy, > tys chyba przekupa w tym krakowku:) Kitek! Słodyczy tTy moja!!! o Booooski!! toż ja szepcem przecie i wzdycham z rozkoszy bo o Tobie myślem i myślem i myślem... oooouuuuchhhh!!! aaaachhhh. ;-***** ooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kituś, co sie dzieje ???????? 19.02.02, 22:12 No co Ty Kitek, ja tam sie ze swoim uczuciem do Uneczki nie ukrywam, a czasami nawet wręcz przeciwnie, wale na całe forum, O!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kituś, co sie dzieje ???????? 19.02.02, 22:14 walisz do znudzenia, a ja z wandeczka subtelniej, rozumiesz, to taka pojebka krakowska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:15 w krakowie inaczej umia? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:16 Gość portalu: yess napisał(a): > w krakowie inaczej umia? hahaha znowu tu jakaś baba?? sio!! Kituś kooooochammm Cieeee!!! ;-***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:18 tu jest pelno bab :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:19 Gość portalu: yess napisał(a): > tu jest pelno bab :))) no ale ja mam na Kitusia rezerwacje!!! kocham Cie ;-***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:20 mnie kochasz? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:22 Gość portalu: yess napisał(a): > mnie kochasz? hahahaha to Ty teZ Kitek??? nie piernicz... JA KOCHAM KIIITTTUUUUSIAAAA AAAAA;-****** Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kituś, co sie dzieje ???????? Wandziu 19.02.02, 22:35 tylko nie rzucaj kitka zaraz, bo potem bedzie nam sie smutny szwendał po forum i wszystkim przygryzał :)) p.s.: chyba, że on cie wcześniej zostawi dla innej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Wandziu 19.02.02, 22:36 nie sluchaj menika, to najwiekszy podrywacz w pcimiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kituś !!!! 19.02.02, 22:38 Moje serce juz zapełnione, tfu, zajęte przez Uneczke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wandziu IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:41 kitek1 napisał(a): > nie sluchaj menika, > to najwiekszy podrywacz w pcimiu:) o mój luby!!! wiedziałam ze i Ty mnie kochos!! ooo!!! jakis Ty troskliwy ! o Słodyczy moja !! o!!o!!! moooore!!! ach! kkkoooochhhaaammmm!!! Cięęęęę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kituś, co sie dzieje ???????? 19.02.02, 22:18 A fe Kitus, dziewczyna Ci miłośc od pierwszego wejrzenia 9czytania) wyznaje, a Ty ja tak nazywasz, fe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:19 widac wstydzi sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Yessika !!!! 19.02.02, 22:24 Cos musiałaś (nie)zrobić Kitkowi, że Ciebie Złotowłosa zostawił dla Wandzi, hę ?:) Ja tam jak się wstydzę, to się chowam pod kołderkę, Yessika pod biureczko z komputerkiem - a Kituś, kurde wali taki eksperymentalne komplementa ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:26 kitek jest w rozpaczy po łunie i wiesz jak wtedy jest...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:32 Ale ja myslałem wczoraj, że juz pocieszył sie w ramionach pewnej Warszawianki, hę ?:)) Kitek chyba idzie na ilość, ja tylko na Jakość uczuć :)też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:34 ty men jestes inny :)))) dla ciebie wazna jakosc :))))) tylko pozazdrosc łunie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:37 Skromność pozwola mi powiedzieć tylko "tak" :)) A widzisz, nie żałujesz ? hi,hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:38 ale ja bylam glupia buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:41 No nie bucz Złotowłosa :)) Znajdziesz sobie innego miast .., Kitka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:41 nie bucz plis, bo mi serduszko peknie, nie sluchaj menowego pitolenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:43 bede buczec cala noc buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:46 ale chyba nie przez ze mnie, my sie z wandzia tylko tak wyglupiamy, zdzwonilismy sie jak samancina ze smina i jaja sobie robimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:47 kitek powaznie??????????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:49 no pewnie, tylko tak co by menika podjarac:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kitek !!!!!! 19.02.02, 22:51 Obaj wiemy, za kim z nas Yessika buczy :)) Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:52 juz myslalam ze masz nowa misie ajjjjjjjjjjjjjjj bylam bliska rozpaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Yessika !!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:53 Gość portalu: yess napisał(a): > juz myslalam ze masz nowa misie ajjjjjjjjjjjjjjj bylam bliska rozpaczy :) yess , a nie macie tu więcej facetów?? straszne pustki ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:55 prawda to !!! tylko dwoch na stanie. moze masz tam jakies mlode cialka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 22:58 no tak wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Yessika !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 23:01 no...nie dam sie pociagnac za jezyk hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Yessika !!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:50 kitek1 napisał(a): > ale chyba nie przez ze mnie, > my sie z wandzia tylko tak wyglupiamy, > zdzwonilismy sie jak samancina ze smina i jaja sobie robimy:) e! Kitek! Ty wiesz co! JA Cie kocham! i już !! Ty mi tu fałszywych opinii nie rozsiewaj! Bo sie ta... dee..wwiiiaaa..ccc.....j.... ... u mnie pogłębi ;-)) mmm....chcesz?? o boski?? oooo ;-****** Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Yessika !!!! 19.02.02, 22:52 a dewiatuj sie wandziu do konca:) tez cie bardzo lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Yessika !!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:55 kitek1 napisał(a): > a dewiatuj sie wandziu do konca:) > tez cie bardzo lubie:) o słodyczy!! razem będziemy dewiatować i lewitowac i jeszcze pare innych rzeczy !! ooo!!! nie mogem sie doczekać !! ooo!!! kooochammmm Cięęę!! ;-**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Yessika !!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:38 men_ napisał(a): > Skromność pozwola mi powiedzieć tylko "tak" :)) > A widzisz, nie żałujesz ? hi,hi :)) te , men, przynudzasz Ty mi tu o Kituśiu ani słowa złego , bo ubije ciem jak psa ! jakem zakochana kobieta ! o! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Wandziu 19.02.02, 22:43 Tys wredna kobita, O !:)) Przeciez juz od pewnego czasu mecze się, zeby ci ten kitek nie zwiał, a ty taka ?:)) Gość portalu: Wandzia napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Skromność pozwola mi powiedzieć tylko "tak" :)) > > A widzisz, nie żałujesz ? hi,hi :)) > > te , men, przynudzasz > Ty mi tu o Kituśiu ani słowa złego , bo ubije ciem jak psa ! > jakem zakochana kobieta ! o! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Kituś, co sie dzieje ???????? IP: 213.77.44.* 19.02.02, 22:25 men_ napisał(a): > A fe Kitus, dziewczyna Ci miłośc od pierwszego wejrzenia 9czytania) wyznaje, a > Ty ja tak nazywasz, fe :)) ach....Kituś jest takim rozkosznym pieszczoszkiemmmmm.... aaa ... uwielbiam Go!! aaaa... Słodyczy moja ... Kituś !! ooo!!! aaaa!!! Kituś!! mów jeszcze do mnie!! rozkoszy!! ;-***** aaa!! Odpowiedz Link Zgłoś