very_famous 13.03.04, 12:58 potraficie siedzieć w necie, na forach, komunikatorach i innych ustrojstwach netowych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-s Re: Jak długo 13.03.04, 17:22 w zasadzie, żeby nie to, że czasem trzeba siusiu, to caly dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak długo 13.03.04, 17:28 hyhy, Kasiu - to Twój stały punkt programu? podczas pogawędki ze mną tyż wychodziłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Jak długo 14.03.04, 08:47 O pampersach nie słyszała?A niby taka oczytana internetowo... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jak długo 14.03.04, 12:07 Pampersy trzeba czasami zmienac, a to tez trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Jak długo 14.03.04, 13:01 Na wszelki wypadek mozna sobie wyciac dziure w krzesle, zamontowac nocnik oraz rolke papieru i juz po problemie. Zarcie i picie mozna zamawiac przez internet w knajpie, zeby czasu nie tracic... Tak sobie mysle!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Jak długo 14.03.04, 15:08 ktoś mi dzisiaj radzil, żeby sieć podciągnąć do wc i lazienki ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Jak długo 17.03.04, 14:55 a mnie się wydaje, że aż do dyscyplinarnego zwolnienia z pracy potem nie będę miał na połączenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Jak długo 18.03.04, 10:33 za moich szkolnych czasów 'stalka' to był skrót od 'stalówka' ciekawe czy dzis dzieciaki wiedzą co znaczy to słowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: ;)))))))) 18.03.04, 15:13 tytułem wyjaśnienia : mnie na domowym komputerze literka "ł" się nie pisze, taki ma feler ten komputer więc miało być "stałka" teraz odpowiedż do kubajka: słusznie mnie przywołałeś do prządku, nie należy kalać ojczystej mowy, nawet w internetowych wypowiedziach, powinnam była napisać "łącze stałe" (ale wtedy musiałabym użyć aż dwukrotnie inkryminowaną literę) ad rem: niektóre dzieci mają jeszcze ten dziwny zwyczaj, że czytaja książki, a w książkach czasem stalówki występują, nawet namalowane (np. w "Plastusiowym pamiętniku", który chyba ciągle jest lekturą szkolną), ale większość pewnie nie wie co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ;)))))))) 18.03.04, 23:04 Hmmm, ci ktorzy rysuja, uzywaja jeszcze czaami piorka, ktore jest podobne do stalowki. Odpowiedz Link Zgłoś