nianiaa 06.07.10, 13:21 Coś się tej pogodzie pokitrasiło:)).Wczoraj grzmiało i lało jak z cebra ,a dziś ,jeszcze ciut i będzie to samo:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianiaa Re: Lipcowe burze:)) 10.07.10, 20:04 A ja jak zwykle o pogodzie:)).Ale gorąco......ufff:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Lipcowe burze:)) 20.07.10, 22:48 Dzisiaj na szczęście pogoda bardziej łaskawa, niebo zachowuje się umiarkowanie spokojnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Lipcowe burze:)) 27.07.10, 20:06 na lipcowe upały deszcz okazał się doskonały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma burze... 08.08.10, 11:04 na upały może i deszcz doskonały... ale właśnie, mam nadzieję, że żadne burze Was nie dopadły? Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: burze... 08.08.10, 19:58 Jakżeby nie:))Wczoraj świata nie było u nas widać ,a gromy i pioruny były takie ,że ho hoooooo..Ale Bogu dziękować nic się złego nie stało . I płakać mi się chce nad losem tych poszkodowanych ludzi w Bogatyni.Czy w Polsce deszcz będzie tak często niszczycielski?.To teraz strach się budować ,bo nie zna się dobrego miejsca ,gdzie nawałnica i w konsekwencji powódź człowieka nie dopadną. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: burze... 09.08.10, 08:27 cieszę się nianiu, że nic złego w waszej okolicy się nie stało:) zdjęcia z Bogatyni są bardzo niepokojące... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma za oknem 16.08.10, 22:42 nadchodzi mokry muzyk na parapetach stuka deszczową melodię Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: za oknem 18.08.10, 09:22 Ha ,u mnie odkąd mam nowy daszek na balkonie ,to mam chyba jakiegoś afrykańskiego muzyka z "tamtamem",bo w czasie deszczu bębni ,ile może:)) Odpowiedz Link Zgłoś