danway1 18.03.04, 12:13 Ci, ktorzy widzieli moja nowa fryzure niech sie o niej wypowiedza ;) Moim zdaniem jest ona zajebista. A co wy myslicie?? Pozdrawiam Daniel Z Nowa Fryzura!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nait Re: Moja Nowa Fryzura!! 18.03.04, 12:18 Krotko mowiac mniej niz zero :D Wyglada jakbys zaspal przy goleniu i przez przypadek przejechal maszynka po glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Moja Nowa Fryzura!! 18.03.04, 13:21 Yes yes we can say it's aerodynamic, or smooth like babys ass, in other words it's bold, but i like it a lot. John Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Moja Nowa Fryzura!! 18.03.04, 13:36 Bold like an egg, a na nasze lysy jak kolano :D Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Moja Nowa Fryzura!! 18.03.04, 13:42 You took it from my mouth. Or it is haircut a la Beckham. John Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Moja Nowa Fryzura!! 18.03.04, 14:35 Wiedzialem, ze sie wam spodoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
antydanway Sex Fryzura Danway'a 23.03.04, 10:18 Nie wiem jak wyglądasz , nigdy cie nie widziałem ale podejrzewam smyku , że jest podobna jak Twoje hasełka ...ŻENUJĄCA !!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Sex Fryzura Danway'a 23.03.04, 11:32 Daniel tez mam nowa fryzure!! wiesz tylko nie mozemy szalec ze zmnianami bo sie gadzety z nasza podobizna nie beda sprzedawac dobrze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Sex Fryzura Danway'a 28.03.04, 18:34 a ja kce zobaczyccc;((((((((((leeee ;(( :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Sex Fryzura Danway'a 28.03.04, 18:35 aaaa i zapomnialam sie pochfalic ze tesh mam nowa...niebieskie pasemka...ale chyba jush nedloogo sie ich pozbede;(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Nowa Stara Fryzura 20.09.04, 20:09 Ostatnio (tj. wczoraj) miałem Deja Vu!!, bo znowu widziałem w lustrze tą samą fryzurę. To już się robi nudne. A u was jak z fryzurami?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 20.09.04, 22:13 ja mam codziennie nowa fryzure :D. a tak na powaznie to teraz planuje wizyte u mojej kuzynki i mojej fryzjerki, ale zadnych drastycznych zmian nie bedzie, tylko poprawa koloru i sciecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nowa Stara Fryzura 20.09.04, 23:02 A ja zapuszczam włosy heheh Oczywiscie smieje bo nie mam cierpca do niej :) Daniel a moze i ty jak pewna gwiazda popfutbolu masz kontrakt z Gillete:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 21.09.04, 14:25 Ja na nieszczęście nie ma kontraktu z Gillete i tu jest pies pogrzebany ;( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 21.09.04, 14:24 I znowu Justyna ma zamiar ścinać włosy <sciana>. Czy choć raz mog łabyś się powstrzymać od tego kroku?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 21.09.04, 21:14 pewnie ze mam zamiar, jeszcze tylko nie wiem kiedy ;), ale juz niedlugo. Moglabym sie powstrzymac ale nie widze powodu dla ktorego mialabym to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 24.09.04, 20:05 Nawet dla nas tego nie zrobisz. Jeśli nie zmienisz fryzury to my obiecamy Cię częściej odwiedzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 24.09.04, 22:46 Ty wiesz ze to juz jest szantaz?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 27.09.04, 21:20 A skąd, to jest jeszcze prośba, może mniej grzeczna, ale wciąż prośba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 27.09.04, 22:04 heh obawiam sie jednak ze ta prosba nie zostanie wysluchana, przynajmniej nie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 29.09.04, 20:24 Jak zwykle nikt mnie nie chce słuchać :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 29.09.04, 20:50 pociesz sie tym ze ja praktycznie nikogo nie slucham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 14:11 Ale niesamowite pocieszeni, chyba sobie z wrażenia aż podskocze :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 23:29 i jak? rozwaliles sobie glowe o sufit?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 15:12 Nie. A co chciałaś, żebym sobie rozbił?? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 09:58 Ja Justyną nie jestem ;P (wprawdzie tak mam na drugie imię :P ), ale z tego miejsca ci napiszę Daniel, że ja włosy zapuszczam :P a nie obcinam, więc może chociać trochę Cię to pocieszy, że nie wszyscy je ścinają i są jeszcze tacy, któzy stęsknili się za długimi i nie mogą się doczekać aż trochę urosną :P Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 14:14 <jupi> Przynajmniej ktoś mnie rozumie. Dzięki Ci za to Gosiu, jesteś wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 18:00 Kolejna osoba, dzięki której pozbywam się kompleksu na tle niskiego wzrostu :P Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Noś długie włosy jak my 30.09.04, 20:52 :) Daniel braciszku powiem Ci w wielkim sekrecie, że ja też zapuszczam włosy ( przynajmniej narazie dopuki mi sie nie odwidzi). Juz jestem całkiem całkiem zarośnięta :-) kto nie widział niech mnie szuka w Jasełku zapraszam. P.S ogłaszam polowanie na długowłose moniki z Jasła :P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Noś długie włosy jak my 01.10.04, 11:54 To może być bardzo ciekawe zajęcie, zwłaszcza dla tych którzy narzekają na zbyt dużo wolnego czasu (choć nie twierdzę że sama zamierzam się zabrać do tego, bo co dla mnie za przyjemność z polowania na kobiety ??) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Noś długie włosy jak my 04.10.04, 15:14 <jupi><jupi><jupi><jupi><jupi> No i bardzo dobrze siostrzyczka. Ty to potrafisz mi poprawić humor (choć troszkę w mig). A na takie polowanko może się skusze, ale wcześniej wezmę kuszę, ale mi się rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 30.09.04, 23:34 hehe skoro juz dyskusja o mojej fryzurze, to... przez rok pozwalalam rosnac moim wlosom ale pewnego pieknego dnia (juz po sesji letniej) stwierdzilam, ze czas cos zmienic i poszlam do fryzjerki ;). Moze znowu pozwole im rosnac, ale jeszcze nie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Nowa Stara Fryzura 01.10.04, 22:08 Podobno na zime najlepiej zapuszczac włosy a na wiosne je obcinać :-) Moze sie do tego zastosuje a moze nie wytrzymam i mnie te kłaki wkurzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nowa Stara Fryzura 01.10.04, 23:24 Sam postanowiłem tez cos wiecej miec na głowie hehe ze by nie było ze tylko kobiety z forum. Moze nie dojde do długosci Twojej choc sam nie wiem:)bede jeszcze bardziej wkurzał i prowokował iloscia rudych kłaków do komentarzy <hahaha> -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 00:46 no mnie juz wkurzyly a nie sa dlugie...moze znowu pozwole im rosnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 00:52 Nie scinaj bo sie Daniel wkurzy:P -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 00:53 jakby to powiedziec...yyyy.ten tego no...... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 00:54 Zastanów się co ty mówisz. Miały być powody do nie ścinania, a nie do wizyty u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nowa Stara Fryzura 04.10.04, 00:55 My z Seba zapuszczamy na zime dla grzania:) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Nowa Stara Fryzura 05.10.04, 11:32 No to może do przyszłorocznej zimy uda się wam zapuścić na tyle długie żeby wam uszy ogrzały :P:P:P hihihi Odpowiedz Link Zgłoś