servus_lca 22.03.04, 14:27 Dziękuję bardzo za zaproszenie do galerii, ale jednak wolę zostać w miłej nieświadomości nt. tego jak wyglądacie :-) . Może kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:07 Jestem pod wrażeniem ;-) Cóż za niespotykana siła woli :-D Tylko że wynikało to raczej z chęci zaspokojenia naszej ciekawości, hahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:08 A ja i tak mysle, ze zajrzysz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:13 kasienka80 napisała: > A ja i tak mysle, ze zajrzysz hihi Spokojnie, nie zajrzę:) Nie mam juz nawet tego e-maila z zaproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:17 naprawde Cie to nie interesuje ????? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:22 kasienka80 napisała: > naprawde Cie to nie interesuje ????? Nie tyle nie interesuje, po prostu nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:22 pireneje napisała: > Tylko że wynikało to raczej z chęci zaspokojenia naszej ciekawości, hahahaha... > . no wlansie, nie musisz zagladac, daj tylko zdjecie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:28 malen_a napisała: > no wlansie, nie musisz zagladac, daj tylko zdjecie :DD A to o to chodzi, żebym dał zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:36 No bo chyba nie chcesz nas posądzić o absolutną bezinteresowność ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:46 pireneje napisała: > Jestem pod wrażeniem ;-) > Cóż za niespotykana siła woli :-D Tez podziwiam :) Ale tez rozumiem, ze skoro on sam nie chce sie odtajniac to nie chce tez nas ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:50 aariel napisała: > pireneje napisała: > > Ale tez rozumiem, ze skoro on sam nie chce sie odtajniac to nie chce tez nas > ogladac :) Ale dlaczego, jeżeli bardzo Wam na tym zalezy i nie możecie wytrzymać to mogę podesłać zdjecie, robiłem ostatnio takie małe jak do wizy, ale nie chcę żeby było w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:52 servus_lca napisał: > Ale dlaczego, jeżeli bardzo Wam na tym zalezy i nie możecie wytrzymać to mogę > podesłać zdjecie, robiłem ostatnio takie małe jak do wizy, ale nie chcę żeby > było w galerii. No ale w takim razie czemu nie chcesz nas obejrzec? (pytam z czystej ciekawosci, nie namawiam :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 16:03 aariel napisała: > > No ale w takim razie czemu nie chcesz nas obejrzec? (pytam z czystej > ciekawosci, nie namawiam :) ) Pewnie kiedys przyjdzie czas kiedy będę chciał Was zobaczyć. Jestem tutaj (n a forum) tak gdzieś od miesiąca, więc nawet nie zdążyłem Was jeszcze dobrze poznać i wyrobic sobie Waszego obrazu w wyobraźni i tak czuję ,że jak Was zobaczę to forum straci taką nutkę tajemniczości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 15:50 Mam nadzieję, że nie czujesz presji z naszej strony. Tak sobie tylko żartujemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 16:06 kto zartuje, ten zartuje dla mnie to sprawa zycia i smierci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 17:27 Fajne podejście :) Wiem jedno ja oczywiście bym nie wytrzymała, nie żebym była aż tak szlenie ciekawska ale wydaje mi się ,że to bardzo fajne zobaczyć ludzi z którymi można śmiało powiedzieć gada się całymi dniami :) Tak mi się wydaje :) Ps. Mimo to polecam zajrzyj do galerii jest szansa ,że sie zakochasz takie dziewczyny fiuu fiuu fiuu !!!!!! ihihihih :))) Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 17:38 Nie chcialem tego mowic wczesniej, ale mialem takie mysli i miedzy innymi nie wzialem udzialu w glosowaniu, wstrzymalem sie! Moze nie do konca spodziewalem sie takiej odpowiedzi, ale nie robmy nic na sile. Bardzo fajna decyzja i starsznie ja szanuje. Kochane dzieczyny, teraz do WAS! Jak ktos bedzie chcial dolaczyc, to poprosi i jak podejmiemy decyzje o przyjeciu to dolaczy do nas. Nie pisalem tego na yahoo, bo ja otrzymuje cala mase "sluzbowych maili" i przerazilo mnie 30 maili jednego dnia, z czego 80 procent bylo mailami forumowymi i chyba wiekszosc z nich wykasowalem w przyplywe "zlosci" :) (rzucilem na nie jednak okiem) Dziewczyny badzcie cierpliwe i zachowujmy porzadek, chyba dostalyscie mala nauczke od Marcina, hahahah 1:0 dla facetow, a raczej dla Marcina:) Pozdrawiam P.S Na wszelki wypadek, gdyby ktos sie mial obrazic, to jest post w moim stylu, z przymruzeniem oka, nie bierzecie wszystkeigo zbyt powaznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 17:58 Ja również szanuję Marcina decyzję , wogóle nie ma o czym debatować :))) Ale wiesz Wakarpolku czasami trzeba kogoś zaprosić wyjść do niego z inicjatywą żeby nie czuł ,że się poprostu wprasza. Dlatego wszystko jest ok Serviusik został zaproszony ponieważ jakimś tam wirtualnym zaufaniem Go poprostu obdarzyłyśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Dziękuję za zaproszenie 22.03.04, 18:04 > P.S > Na wszelki wypadek, gdyby ktos sie mial obrazic, to jest post w moim stylu, z > przymruzeniem oka, nie bierzecie wszystkeigo zbyt powaznie!!! No tak teraz nawet z przymrużeniem oka wyszło na to ,że ja komus chciałem dac nauczkę, a wcale tak nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Karol... 23.03.04, 09:55 A ja Cie Karol nie rozumiem !! Z czego ty sie tak cieszysz, ze "dziewczyny dostaly nauczke"? To nie byla taka czysta wscibskosc, tylko stwierdzilysmy, ze Servus sporo pisze, milo sie rozmawia i ze moze by chcial nas zobaczyc... to bylo "obdarzenie go wirtualnym zaufaniem" tak to bylo Ariel? :-) Nie wiedzialysmy czy Servus chce czy nie, stwierdzilysmy, ze moze chce (bo sporo widzimy osob, ktore chca) tylko albo nie wie gdzie znalezc galerie, albo sie krepuje poprosic. Ja sie nie obrazam na twoj post, bo jestem przyzwyczajona do naszych forumowych sprzeczek, ale ja go po prostu nie rozumiem...nawet jak zmruze oczy :-))) Buzki Karolku Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl KAsiu... 23.03.04, 10:31 Ja sie nie ciesze z tego, zreszta z czego mialbym sie cieszyc, moze sie to ubralem w slowa, wytknalem tylko mala nadgorliowsc, ale nie bierzcie tego tak do siebie, zgadzam sie, z tym, ze dobrze wyjsc z inicjatywa:) PEACE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: KAsiu... 23.03.04, 10:33 Peace, pax co tylko chcesz.... ale nie bardzo wiedzialam o co Ci chodzilo i dlatego Ci odpisalam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Karol... 23.03.04, 10:46 kasienka80 napisała: > to bylo "obdarzenie go wirtualnym zaufaniem" tak to bylo Ariel? :-) To byla chyba Aiwa, ale ja sie z tym bardzo zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca ... 23.03.04, 15:44 Tak więc podsumowując dziękuje za obdarzenie mnie "wirtualnym zaufaniem" i zaproszeniem do galerii, odmawiając nie chciałem nikogo obrazić/zawieść/dać nauczkę (niepotrzebne skreślić lub nie), motywy mojej odmowy wyjaśniłem wcześniej, więc może zakończmy juz ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś