kasienka80 23.03.04, 10:03 info.onet.pl/890189,12,item.html Co o tym myslicie? Ja juz nie wiem co myslec. Rosjanie to oszusci wiec chyba im nie wierze, ze nic nie zginelo ! Boje sie....bedzie koniec swiata :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1976 Re: Bomby atomowe al-Kaidy 23.03.04, 10:24 Ja wole nawet nie czytac. Lepiej w takich sytuacjach zyc w nieswiadomosci:o( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Bomby atomowe al-Kaidy 23.03.04, 10:32 w tym momencie naprawdę zazdrpszczę Wam, że tu nie mieszkacie:( Co mam powiedzieć? wczoraj w metrze się zestresowałam, jak przypominali o tym, żeby powiadamiać o czymś podejrzanym, dziś znowu jadę. Najlepiej ma Kurczak, Szwajcu nikt nigdy nie uderzy, bo wszyscy trzymają tam kaskę... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Bomby atomowe al-Kaidy 23.03.04, 10:36 Na szwajcarie moze nie, na francje juz bardziej...nie za wojne w Iraku, ale jest tu duzo arabow, ktorzy sie buntuja...np za zakaz noszenia chust itd jedno jest pewne: na Metz nikt nie uderzy :-) jakby co to walna w paryz...mam tylko nadzieje, ze nie w Wielkanoc, bo ja tam bede jako przewodnik turystyczny dla mojej siostry i bedziemy sila rzeczy w najbardziej uczeszczanych miejscach tego miasta !! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Chiara 23.03.04, 11:19 Dobre spostrzezenie z ta kasa! Co jak co ale w banki to na pewno nie walna. Tyle ze Chiaro ja mam cala rodzine i przyjaciol w Polsce wiec wcale nie jest mi tak lekko. Jedyne pocieszenie ze nie w Warszawie, ktora jest chba najbardziej zagrozona:o( Odpowiedz Link Zgłoś