very_famous 26.03.04, 16:48 przeniosę. Forumowo of korse. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Chyba się do Was 26.03.04, 18:27 Hmm ale przecież i tak juz jesteś, więc wcale nie musisz sie przenosić forumowo :). Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chyba się do Was 26.03.04, 19:53 Przenosić tzn. wynosić z innych miejsc. Ka-Pe-Wu? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chyba się do Was 26.03.04, 20:52 Ok ok wszystko zrozumiałe jak najbardziej. Jakby ktoś przyszedł i pytał się o Ciebie to spokojna głowa powiemy, że nie widzieliśmy a dla pewności pozwolimy nawet zrobić drobny ogląd "Mydło Powidłowego" majątku z wyłączeniem szafy w której będziemy ciebie ukrywać ;). Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Chyba się do Was 26.03.04, 19:55 Ktoś Ci gdzieś dokuczył??Czy Ty narozrabiawszy i się chcesz chować? Będziem Cie kryć:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Chyba się do Was 28.03.04, 12:08 Jak się panienka Wiera chciała spokojnie wyspać to trzeba było tak od razu - jamkę jakąś stosowną by się i znalazło i wyrychtowało . A jak niespokojnie - to też mam swoje sposoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chyba się do Was 28.03.04, 21:10 To Ty żyjesz po wybuchu głowic atomowych w lesie??? I uzbrojony w latarkę mnie wypatrzyłeś :/ Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Chyba się do Was 27.03.04, 10:00 Spac spokojnie? Mnie tu już za Tobą przyniosło, hehe To tylko kurtuazyjna wizyta, nie strzelać proszę. Papiery uwierzytelniające zamokły. Już znikam. (i znikł) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chyba się do Was 27.03.04, 13:21 Kurde - co tak za mną wszyscy łażą? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Chyba się do Was 27.03.04, 23:42 Aaaaaaaaaaa to tak?! U mnie masz przechlapane! A do Sloggiego juz lece na skarge! Ty Verko-zdradziecka ty!:-( Odpowiedz Link Zgłoś