servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:13 Ja jestem dzisiaj na dyżurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:18 hej:) u mnie w firmir głucho i ciemno. Są jeszce może 2 osoby...Właściwie to juz skonczyłam, ale chce jeszcze poodpisywać na maile, itp. Mam nadzieję, że dyżur jest spokojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:23 Dyzur taki jak widac nikogo nie ma (poza Tobą). chodziło mi o dyzur na forum (troche namieszałem). Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:27 nieźle:) a już wyobraziłam sobie Ciebie w szpitalu na ostrym dyżurze... Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:34 hhehehe:) ja tez dopisuje sie do dyzurowania-własnie na forum weszłam-ide zaraz gotowac obiadek mamusi:)a co wy dzis porabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:37 mam 2 opcje: kino , albo domek - gdzie należy posprzątać solidnie i ewentualnie potem odpoczynek z najnowszymi "Charakterami" - chyba już są. Wersja nr 1 jest bardziej prawdopodobna:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:41 _waterfall_ napisała: >[...]a co wy dzis porabiacie? No właśnie za bardzo nie mam co robic,wiec sobie fora przegladam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:37 tsun_am napisała: > nieźle:) a już wyobraziłam sobie Ciebie w szpitalu na ostrym dyżurze... :DDDD Ja siebie tam nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: ja się zgłaszam z domciu:) n/t 26.03.04, 17:43 ja bede zaraz gotowac bo mama moze lada chiwla przyjsc!a potem chyba sobi polezebo mam gastric flu i nie czuje sie najlepiej :(a co do sprzatania to moze dzis umyje kafeleczki w lazience;)))) jest cos dzios ciekawego w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: ja się zgłaszam z domciu:) n/t 26.03.04, 17:46 _waterfall_ napisała: > jest cos dzios ciekawego w tv? Nie sprawdzałem, ale ja się szykuję dziś wieczorem na "Pianistę" i jeżeli starczy czasu "underworld". Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca karta klubowa 26.03.04, 17:44 W nagrodę dostajemy kartę klubową "forumowicza piątkowego wieczoru":-) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: karta klubowa!super!!!!!!!!!! 26.03.04, 17:45 hehehe super pomysl:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:23 po ciezkim dniu (cale szczescie, ze juz w domu). Mialam lekki odwyk od forum, ale juz jestem :) Chyba sie poloze i poczytam, albo pospie. A pozniej moze gdzies wyjde, np do kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:26 aariel ja tez chce do kina!!!!!!!!!!:((((((buuuuuuuuu a nie moge:( Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:29 _waterfall_ napisała: > aariel ja tez chce do kina!!!!!!!!!!:((((((buuuuuuuuu a nie moge:( A moze w tv bedzie cos fajnego do obejrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:27 planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z Was) wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:30 tsun_am napisała: > planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed > komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z > Was) wygląda A na co sie wybierasz w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:31 tsun_am napisała: > planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed > komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z > Was) wygląda To aluzja do mnie chyba była? Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 18:38 do Ariel: właściwie jeszcze nie wybrałam, i jest to dość obojętne ponieważ mam zaległości, a wkinach leci mnóstwo dobrych filmów, o np teraz wyczytałam "Powrót" - ale to smutne...Poza tym w grę wchodzi: Dróżnik, ?Między słowami, a nawet ta "ława przysięgłych", choć nie jest to zbyt ambitne:) Do Servus_Ica: jaka aluzja? do tego że się miło rozmawia, czy do tego, że nie ma Cię w galerii?:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 18:41 tsun_am napisała: > Do Servus_Ica: jaka aluzja? do tego że się miło rozmawia, czy do tego, że nie > ma Cię w galerii?:) Nie nie przejmuj się tak mi sie tylko skojarzyło po jednej z dyskusji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:02 Tez dyzuruje i bede, bo czekam na Moje Kochanie, zeby sobie porozmawiac, a poki co obejrze sobie moich ukochanych Simpsonow:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:02 aariel pytalam o tv i nikt nic nie odpowiedzial a ja tv nie ogladalam z wieki cale-no moze czasem na raty ogladam M jak Love ! a programu nie mam chyba,ze jest jakis servis tvp z programem? Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:11 ok, to ide do tegop kina. miłego weekendu, do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:17 tsun_am napisała: > ok, to ide do tegop kina. miłego weekendu, do poniedziałku. miłego seansu, a potem oczywiście weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:46 ogladacie teraz cos?w tv?wlasnie leci wideoteka dorslego czlowieka-jakis czlowiek spiew a caplella:)hih"'za to własnie zamykano mnie" hehe to chyba miało byc whiskey(czy whisky) moja żono:))))) ja skonczylam mycie łazienki-generalne, znaczy polowicznie bo sie fatalnie skaleczylam w palec:(i jutro musze dokonczyc mycie reszty kafelek:((((((zreszta padam:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:48 No ja jestem ,sumiennnie na dyżurze:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:51 Ja tez, ale zaraz ide cos poogladac w Tv albo na video! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:54 wakarpl napisał: > Ja tez, ale zaraz ide cos poogladac w Tv albo na video! Taaak też miałem oglądać film, zajrzałem na inne forum ,wciagneło mnie i juz po filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:52 Ja tez jestem - nadrabiam zaleglosci forumowe i czytam co sie tu dzialo jak mnie nie bylo. Mam ostatnio tyle pracy, ze nie jestem w stanie zajrzec tu w ciagu dnia, a wieczorami po prostu nie mam sily. Teraz jest wreszcie czas aby to zmienic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: servus ica -odpowiedzialam o heyah;)n/txt 26.03.04, 22:59 to nie jest servus ica tylko servus lca:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:03 Sorkaski ale jak ja szybko pisze...to... wtedy pisze malymi literkami- aczkolwiek wiem ,ze nieladnie jest pisac takie rzeczy (nazyw ,pseudonimy, imiona, nazwiska itp.)mylac sie , blednie przepisujac lub zmieniac wielkosc liter! Czerwieniac sie ze wstydu mówie jeszcze raz -przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:05 _waterfall_ napisała: > Sorkaski ale jak ja szybko pisze...to... wtedy pisze malymi literkami- > aczkolwiek wiem ,ze nieladnie jest pisac takie rzeczy (nazyw ,pseudonimy, > imiona, nazwiska itp.)mylac sie , blednie przepisujac lub zmieniac wielkosc > liter! > > Czerwieniac sie ze wstydu mówie jeszcze raz -przepraszam... Nie musisz przepraszać ja się nie gniewam, tylko servusica tak jakos głupio się kojarzy, a w dodatku to rodzaj żeński.A wielkość liter mnie nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:08 no fakt!a teraz ja na chwile oddaje dyzur w Twoje rece Panie Marcinie!ide ogladac "seks w wielkim miescie"na dwojce-pewno cos powtorza ale coz na to mozna-co innego robic?egh... bede za 30 minutek jakby cos;) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:13 _waterfall_ napisała: > no fakt!a teraz ja na chwile oddaje dyzur w Twoje rece Panie Marcinie!ide > ogladac "seks w wielkim miescie"na dwojce-pewno cos powtorza ale coz na to > mozna-co innego robic?egh... > > bede za 30 minutek jakby cos;) Dyzur przejety:). Ja lewym okiem spogladam na bbc prime, a prawym na forum. czekam na "Fawlty towers". Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:14 A Wam się ludzie spać nie chce:))))))? Ja też tu dziś jestem ! Nadrabiam zaległości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca w piatek wieczór spać? 26.03.04, 23:21 kasia721 napisała: > A Wam się ludzie spać nie chce:))))))? Ja też tu dziś jestem ! Nadrabiam > zaległości!!! w piatek wieczór spać?, to najlepszy czas na pogawędki tylko zazwyczaj głośniej jest w moim otoczeniu, a nie tak miło i kameralnie jak dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: w piatek wieczór spać? 26.03.04, 23:25 kasia721 napisała: > a z kim tak gawędzisz? m.in. z Wami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ... 26.03.04, 23:24 a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam kiepską... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: ... 26.03.04, 23:27 chiara76 napisała: > a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam > kiepską... uuu to musiało być naprawdę kiepsko, że az musisz sie z tego powodu upić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: ... 26.03.04, 23:37 chiara76 napisała: > a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam > kiepską... nie radzę po takim upiciu jutrzejszy początek też może być bardzo kiepski!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ... 27.03.04, 00:10 kontrolnie się poszłam upić, ale fakt faktem, że mi się końcówka dnia spieprzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:41 servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:46 kasia721 napisała: > servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!! Nie wiem nie ma jeszcze planów na dalszą częśc wieczoru:) Moze tak po północy się odmelduję. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:49 a ja chyba pojde spac...bo co tu robic...pic nie bede bo nie pije genralnie a padnieta jestm po corobie i walczeniu z łazienka:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:50 servus_lca napisał: > kasia721 napisała: > > > servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!! > > Nie wiem nie ma jeszcze planów na dalszą częśc wieczoru:) Moze tak po północy s > ię odmelduję. Raczej nocy!!! Ja chyba jednak wkrótce powiem dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:10 jeszcze ja jestem hehehe, ciekawe, kto jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:12 chiara76 napisała: > > jeszcze ja jestem hehehe, ciekawe, kto jeszcze. ale juz jestes upita? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:16 tak kontrolnie jak ja to mówię, czyli chyba jeszcze nie, skoro nie ma za dużo literówek, jeszcze, bo nie mówię, że sobie nie doleję:) ech wiosny mi trzeba................. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:11 siedzicie jeszcze czy tez juz do lozeczka lulu? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:16 _mnie się nic nie chce, nawet lulu, ale pewnie przez rozum się położę bo jutro sprzątać muszę...to nie chcę padać na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:18 a ja powtorze pytanie kolegi: jestes juz upita???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:18 _waterfall_ napisała: > a ja powtorze pytanie kolegi: jestes juz upita???:))))))) hihi, przeczytaj sobie moją odpowiedź do Kolegi:) to się Dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:22 No to kto gasi swiatło? Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ ok to ja jestem off! see ya! 27.03.04, 00:23 dobrołnoc wszystkim:)samych kololowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: ok to ja jestem off! see ya! 27.03.04, 00:24 No i wyszło na to,że ja gaszę swiatło:) Dobranoc pstryk Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: kolego M! prosze wylaczyc swiatełko:)n/txt:) 27.03.04, 00:26 i wyłaczył a ja po ciemku pisałam... ...a to echo grało:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś