Dodaj do ulubionych

czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek?

26.03.04, 17:10
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:13
      Ja jestem dzisiaj na dyżurze:)
      • tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:18
        hej:) u mnie w firmir głucho i ciemno. Są jeszce może 2 osoby...Właściwie to
        juz skonczyłam, ale chce jeszcze poodpisywać na maile, itp. Mam nadzieję, że
        dyżur jest spokojny:)
        • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:23
          Dyzur taki jak widac nikogo nie ma (poza Tobą). chodziło mi o dyzur na forum (troche namieszałem).
          • tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:27
            nieźle:) a już wyobraziłam sobie Ciebie w szpitalu na ostrym dyżurze...
            • _waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:34
              hhehehe:)

ja tez dopisuje sie do dyzurowania-własnie na forum weszłam-ide zaraz gotowac
              obiadek mamusi:)a co wy dzis porabiacie?
              • tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:37
                mam 2 opcje: kino , albo domek - gdzie należy posprzątać solidnie i ewentualnie
                potem odpoczynek z najnowszymi "Charakterami" - chyba już są. Wersja nr 1 jest
                bardziej prawdopodobna:)
              • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:41
                _waterfall_ napisała:

>[...]a co wy dzis porabiacie?

No właśnie za bardzo nie mam co robic,wiec sobie fora przegladam.
            • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 17:37
              tsun_am napisała:

> nieźle:) a już wyobraziłam sobie Ciebie w szpitalu na ostrym dyżurze...

:DDDD Ja siebie tam nie wyobrażam.
    • chiara76 ja się zgłaszam z domciu:) n/t 26.03.04, 17:41
      • _waterfall_ Re: ja się zgłaszam z domciu:) n/t 26.03.04, 17:43
        ja bede zaraz gotowac bo mama moze lada chiwla przyjsc!a potem chyba sobi
        polezebo mam gastric flu i nie czuje sie najlepiej :(a co do sprzatania to moze
        dzis umyje kafeleczki w lazience;))))

jest cos dzios ciekawego w tv?
        • servus_lca Re: ja się zgłaszam z domciu:) n/t 26.03.04, 17:46
          _waterfall_ napisała:

> jest cos dzios ciekawego w tv?

Nie sprawdzałem, ale ja się szykuję dziś wieczorem na "Pianistę" i jeżeli starczy czasu "underworld".
      • servus_lca karta klubowa 26.03.04, 17:44
        W nagrodę dostajemy kartę klubową "forumowicza piątkowego wieczoru":-)
        • _waterfall_ Re: karta klubowa!super!!!!!!!!!! 26.03.04, 17:45
          hehehe super pomysl:)))))))))))))))))))
          • aariel Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:23
            po ciezkim dniu (cale szczescie, ze juz w domu).
            Mialam lekki odwyk od forum, ale juz jestem :)
            Chyba sie poloze i poczytam, albo pospie. A pozniej moze gdzies wyjde, np do
            kina :)
            • _waterfall_ Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:26
              aariel ja tez chce do kina!!!!!!!!!!:((((((buuuuuuuuu a nie moge:(
              • aariel Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:29
                _waterfall_ napisała:

> aariel ja tez chce do kina!!!!!!!!!!:((((((buuuuuuuuu a nie moge:(

A moze w tv bedzie cos fajnego do obejrzenia?
            • tsun_am Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:27
              planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed
              komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z
              Was) wygląda
              • aariel Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:30
                tsun_am napisała:

> planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed
                > komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z
                > Was) wygląda

A na co sie wybierasz w koncu?
              • servus_lca Re: Ja tez sie zglaszam 26.03.04, 18:31
                tsun_am napisała:

> planuję to kino od 16.00 i ciągle przesuwam, bo mi się tak dobrze tu przed
                > komputerem siedzi:) jednak milej mi jest rozmawiać jak już wiem jak (część z
                > Was) wygląda

To aluzja do mnie chyba była?
    • tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 18:38
      do Ariel: właściwie jeszcze nie wybrałam, i jest to dość obojętne ponieważ mam
      zaległości, a wkinach leci mnóstwo dobrych filmów, o np teraz
      wyczytałam "Powrót" - ale to smutne...Poza tym w grę wchodzi: Dróżnik, ?Między
      słowami, a nawet ta "ława przysięgłych", choć nie jest to zbyt ambitne:)

Do Servus_Ica: jaka aluzja? do tego że się miło rozmawia, czy do tego, że nie
      ma Cię w galerii?:)
      • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 18:41
        tsun_am napisała:

> Do Servus_Ica: jaka aluzja? do tego że się miło rozmawia, czy do tego, że nie
        > ma Cię w galerii?:)

Nie nie przejmuj się tak mi sie tylko skojarzyło po jednej z dyskusji na forum.
        • wakarpl Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:02
          Tez dyzuruje i bede, bo czekam na Moje Kochanie, zeby sobie porozmawiac, a poki
          co obejrze sobie moich ukochanych Simpsonow:)
          • _waterfall_ ja chce Simpsonow!!!!!! n/txt 26.03.04, 19:03
        • _waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:02
          aariel pytalam o tv i nikt nic nie odpowiedzial a ja tv nie ogladalam z wieki
          cale-no moze czasem na raty ogladam M jak Love !

a programu nie mam chyba,ze jest jakis servis tvp z programem?
    • tsun_am Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:11
      ok, to ide do tegop kina. miłego weekendu, do poniedziałku.
      • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 19:17
        tsun_am napisała:

> ok, to ide do tegop kina. miłego weekendu, do poniedziałku.
        miłego seansu, a potem oczywiście weekendu:)
        • _waterfall_ a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:46
          ogladacie teraz cos?w tv?wlasnie leci wideoteka dorslego czlowieka-jakis
          czlowiek spiew a caplella:)hih"'za to własnie zamykano mnie" hehe to chyba
          miało byc whiskey(czy whisky) moja żono:)))))

ja skonczylam mycie łazienki-generalne, znaczy polowicznie bo sie fatalnie
          skaleczylam w palec:(i jutro musze dokonczyc mycie reszty kafelek:((((((zreszta
          padam:(

pozdrawiam
          • servus_lca Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:48
            No ja jestem ,sumiennnie na dyżurze:)
            • wakarpl Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:51
              Ja tez, ale zaraz ide cos poogladac w Tv albo na video!
              • servus_lca Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:54
                wakarpl napisał:

> Ja tez, ale zaraz ide cos poogladac w Tv albo na video!

Taaak też miałem oglądać film, zajrzałem na inne forum ,wciagneło mnie i juz po filmie.
            • monisb Re: a teraz ktos jest? 26.03.04, 22:52
              Ja tez jestem - nadrabiam zaleglosci forumowe i czytam co sie tu dzialo jak
              mnie nie bylo. Mam ostatnio tyle pracy, ze nie jestem w stanie zajrzec tu w
              ciagu dnia, a wieczorami po prostu nie mam sily. Teraz jest wreszcie czas aby
              to zmienic :-)
              • _waterfall_ servus ica -odpowiedzialam o heyah;)n/txt 26.03.04, 22:54
                • servus_lca Re: servus ica -odpowiedzialam o heyah;)n/txt 26.03.04, 22:59
                  to nie jest servus ica tylko servus lca:)
                  • _waterfall_ PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:03
                    Sorkaski ale jak ja szybko pisze...to... wtedy pisze malymi literkami-
                    aczkolwiek wiem ,ze nieladnie jest pisac takie rzeczy (nazyw ,pseudonimy,
                    imiona, nazwiska itp.)mylac sie , blednie przepisujac lub zmieniac wielkosc
                    liter!

Czerwieniac sie ze wstydu mówie jeszcze raz -przepraszam...
                    • servus_lca Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:05
                      _waterfall_ napisała:

> Sorkaski ale jak ja szybko pisze...to... wtedy pisze malymi literkami-
                      > aczkolwiek wiem ,ze nieladnie jest pisac takie rzeczy (nazyw ,pseudonimy,
                      > imiona, nazwiska itp.)mylac sie , blednie przepisujac lub zmieniac wielkosc
                      > liter!
                      >
                      > Czerwieniac sie ze wstydu mówie jeszcze raz -przepraszam...

Nie musisz przepraszać ja się nie gniewam, tylko servusica tak jakos głupio się kojarzy, a w dodatku to rodzaj żeński.A wielkość liter mnie nie rusza.
                      • _waterfall_ Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:08
                        no fakt!a teraz ja na chwile oddaje dyzur w Twoje rece Panie Marcinie!ide
                        ogladac "seks w wielkim miescie"na dwojce-pewno cos powtorza ale coz na to
                        mozna-co innego robic?egh...

bede za 30 minutek jakby cos;)
                        • servus_lca Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:13
                          _waterfall_ napisała:

> no fakt!a teraz ja na chwile oddaje dyzur w Twoje rece Panie Marcinie!ide
                          > ogladac "seks w wielkim miescie"na dwojce-pewno cos powtorza ale coz na to
                          > mozna-co innego robic?egh...
                          >
                          > bede za 30 minutek jakby cos;)

Dyzur przejety:). Ja lewym okiem spogladam na bbc prime, a prawym na forum. czekam na "Fawlty towers".
                        • kasia721 Re: PRZEPRASZAM!!!!!servus_lca!!!!!! 26.03.04, 23:14
                          A Wam się ludzie spać nie chce:))))))? Ja też tu dziś jestem ! Nadrabiam
                          zaległości!!!
                          • servus_lca w piatek wieczór spać? 26.03.04, 23:21
                            kasia721 napisała:

> A Wam się ludzie spać nie chce:))))))? Ja też tu dziś jestem ! Nadrabiam
                            > zaległości!!!
                            w piatek wieczór spać?, to najlepszy czas na pogawędki tylko zazwyczaj głośniej jest w moim otoczeniu, a nie tak miło i kameralnie jak dzisiaj:)
                            • kasia721 Re: w piatek wieczór spać? 26.03.04, 23:24
                              a z kim tak gawędzisz?
                              • servus_lca Re: w piatek wieczór spać? 26.03.04, 23:25
                                kasia721 napisała:

> a z kim tak gawędzisz?

m.in. z Wami:-)
                            • chiara76 ... 26.03.04, 23:24
                              a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam
                              kiepską...
                              • servus_lca Re: ... 26.03.04, 23:27
                                chiara76 napisała:

> a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam
                                > kiepską...

uuu to musiało być naprawdę kiepsko, że az musisz sie z tego powodu upić.
                              • kasia721 Re: ... 26.03.04, 23:37
                                chiara76 napisała:

> a ja się idę upić, nie pytajcie dlaczego...:) ale końcówkę dnia to miałam
                                > kiepską...

nie radzę po takim upiciu jutrzejszy początek też może być bardzo
                                kiepski!!! :))))
                                • chiara76 Re: ... 27.03.04, 00:10
                                  kontrolnie się poszłam upić, ale fakt faktem, że mi się końcówka dnia
                                  spieprzyła...

• kasia721 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:41
      servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!!
      • _waterfall_ melduje sie po filmie!!!!!!n/txt 26.03.04, 23:44
      • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:46
        kasia721 napisała:

> servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!!

Nie wiem nie ma jeszcze planów na dalszą częśc wieczoru:) Moze tak po północy się odmelduję.
        • _waterfall_ Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:49
          a ja chyba pojde spac...bo co tu robic...pic nie bede bo nie pije genralnie a
          padnieta jestm po corobie i walczeniu z łazienka:(
        • kasia721 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 26.03.04, 23:50
          servus_lca napisał:

> kasia721 napisała:
          >
          > > servus_lca d której zamierzasz tak dyżurować? może Cię podmienić?!!!
          >
          > Nie wiem nie ma jeszcze planów na dalszą częśc wieczoru:) Moze tak po północy
          s
          > ię odmelduję.

Raczej nocy!!! Ja chyba jednak wkrótce powiem dobranoc!
          • chiara76 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:10

jeszcze ja jestem hehehe, ciekawe, kto jeszcze.
            • servus_lca Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:12
              chiara76 napisała:

>
              > jeszcze ja jestem hehehe, ciekawe, kto jeszcze.
              ale juz jestes upita?
              • chiara76 Re: czy jest tu jeszcze ktoś o tej porze w piątek 27.03.04, 00:16
                tak kontrolnie jak ja to mówię, czyli chyba jeszcze nie, skoro nie ma za dużo
                literówek, jeszcze, bo nie mówię, że sobie nie doleję:) ech wiosny mi
                trzeba.................
          • _waterfall_ mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:11
            siedzicie jeszcze czy tez juz do lozeczka lulu?
            • chiara76 Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:16
              _mnie się nic nie chce, nawet lulu, ale pewnie przez rozum się położę bo jutro
              sprzątać muszę...to nie chcę padać na pysk.
              • _waterfall_ Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:18
                a ja powtorze pytanie kolegi: jestes juz upita???:)))))))
                • chiara76 Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:18
                  _waterfall_ napisała:

> a ja powtorze pytanie kolegi: jestes juz upita???:)))))))

hihi, przeczytaj sobie moją odpowiedź do Kolegi:) to się Dowiesz:)
                  • servus_lca Re: mówimy dobranoc???:)))))) 27.03.04, 00:22
                    No to kto gasi swiatło?
                  • _waterfall_ ok to ja jestem off! see ya! 27.03.04, 00:23
                    dobrołnoc wszystkim:)samych kololowych:)
                    • servus_lca Re: ok to ja jestem off! see ya! 27.03.04, 00:24
                      No i wyszło na to,że ja gaszę swiatło:)
                      Dobranoc
                      pstryk
    • chiara76 DOBRANOCKA 27.03.04, 00:22
      pa pa, i lepszego dnia życzę Wszystkim!!
    • _waterfall_ kolego M! prosze wylaczyc swiatełko:)n/txt:) 27.03.04, 00:25
      • _waterfall_ Re: kolego M! prosze wylaczyc swiatełko:)n/txt:) 27.03.04, 00:26
        i wyłaczył a ja po ciemku pisałam...

...a to echo grało:))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka