Dodaj do ulubionych

Warszawiacy

30.03.04, 09:55
kiosk.onet.pl/0,0,885004,6494,przeglad.html
nie wiem czy sie na ten okres z W-wy nie wyniose :)
Obserwuj wątek
    • pireneje Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:03
      Nie zazdroszczę...
      I zapraszam na "Południe" :-)
    • aariel Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:08
      No ja sie bardzo obawiam tego szczytu. Cale szczescie, ze centrum lezy poza
      moim zasiegiem- tzn nie musze przez nie przejezdzac jadac do pracy.
      Ale najbardziej sie boje tego, ze i tak sparalizuja cale miasto.
      No mogli gdzies pod Warszawa zrobic to latwiej by bylo to wszystko ogarnac no
      i w ogole.....
      • malen_a Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:16
        a ja mieszkam w centrum ;(((
        wiec juz teraz wiem, ze do domu nie bede miala szansy sie dostac, samochod
        trzeba usunac do znajomych, siebie tez gdzies....
        a nawet urlopu nie mam, zeby wyjechac
        • aariel Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:18
          malen_a napisała:

> a ja mieszkam w centrum ;(((
          > wiec juz teraz wiem, ze do domu nie bede miala szansy sie dostac, samochod
          > trzeba usunac do znajomych, siebie tez gdzies....
          > a nawet urlopu nie mam, zeby wyjechac

No to rzeczywiscie nie pomysleli organizatorzy. Czyli rozumiem, ze mieszkancy
          centrum maja sobie sami poradzic, tak?
          • chiara76 Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:21
            Ale w ogóle o co chodzi?? Co to za gadka, jak ktoś może, to niech jedzie?

Sorry, ale się na te nasze władze zagotowałam. Co oni sobie myślą, że ktoś
            zmarnuje swoje pare dni urlopu i pojedzie akurat w tym terminie, bo oni robią
            szczyt? To już szczyt <wszystkiego> :)

Tak, czy siak, my zawsze wyjeżdżaliśmy na długi weekend, ale w tym roku chyba
            się nie złoży, a poza tym, chyba można sobie pojechać, kiedy się chce, a nie
            kiedy trzeba, bo władze nie myślą.

W sumie i tak najbardziej współczuję właścicielom sklepów itd. z uwagi na
            protesty antyglobalistów.
            • m-gosia Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:29
              Dziewczyny, mogę Wam tylko wspołczuć, szczegolnie że jak myślę o korkach to mi
              się słabo robi..:( Pomysły to oni mają niezłe (hehehe) ale znając życie będzie
              chaos i zamieszanie. Cieszę się ze czegoś takiego w Kraku nie "załatwili" bo w
              majowy weekend znów pewnie i bez szczytu ciasno będzie:) Pan Kaczyński pewnie
              chciał zażartować, ale wiadomo - nasi politycy to mają "ciężki" humor...
            • k.mmilka Re: Warszawiacy 30.03.04, 12:08
              Właśnie, czegoś tu nie rozumiem. Mam się ewakuować z miasta, bo panowie
              zaprosili gości i nie potrafią sobie z tym poradzić? Jak nie potrafią, niech
              nie zapraszają.

Czy ktoś coś wie na temat ewentualnych dni rektorskich na UW? Pytałam w
              sekretariacie, ale oczywiście nic nie wiedzą...
              • miziek do K.mmilki- dni rektorskie na UW 31.03.04, 00:47
                Co do dni rektorskich- z tego co wiem, szanse są nikłe :((( Ponoć do strefy
                zero ;) mają być wpuszczani studenci za okazaniem legitymacji. Ja w każdym
                razie uciekam z Warszawy :)
                • k.mmilka Dzięki Miziek 31.03.04, 09:14
                  nie brzmi to optymistycznie :-(
          • malen_a Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:26
            ano,
            czuje sie olana przez nasze wladze :)))
            jeszcze antyglobalisci sie szykuja na demonstracje ...ech....
    • m-gosia Re: Warszawiacy 30.03.04, 10:10
      Kolejna okazja zeby z miasta więc wyjechać...szczególmie, że to przed majowym
      weekendem. Daję rękę uciąć ze nawet Kaczyński coś mowił, że kto może i ma gdzie,
      to niech wyjeżdża:)))
      • wakarpl Re: Warszawiacy 30.03.04, 19:26
        Jak beda problemy z komunikacja, to nie idzcie do pracy i na to zwalcie.
        Mnie nei bedzie w Wawie, ale raz na jakis czas takie zamesznaie jest potrzebne
        i jesli demonstranci nie narobia szkod w Wawie, to sporo kasy zosatje, a jeden
        dzien to nei tragedia, a jaka promocja, neich przyjezdzaja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka