alter50 06.04.04, 08:26 Kazdy z nas w kazdej chwili ma na coś ochotę z wyjatkiem tych ,którzy akurat w tym momencie nie maja na nic ochoty,ale to szybko mija i znów maja ochote.Kurcze panie i panowie ...na co macie ochotę ,bez skrępowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Mam ochotę na ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 09:47 Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:03 ...zatracenie, wtedy jest czas na zapomnienie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazomierz Re: Mam ochotę na ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:08 pomidorowa z makaronem ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Mam ochotę na ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 10:11 A ja bym tak bez skrępowania zjadł sobie peperoni z ostrym sosem z Telepizzy. It's my favorite. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:21 tak,wcale niełatwo jak widze ,peperoni tez zjadłbym sobie z chęcią,ale to proza.Zdecydowanie oscyluje w kierunku ochoty na nieziemskość,peperoni zawsze można. Najczęsciej mam ochote na to, co w danym momencie jest niemożliwe.Chociaz ...wszystko jest możliwe.A może nie.........cholera sam nie wiem........ Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:31 ...niemożliwe staje sie możliwe, niedoskonałe moze stac sie doskonałoscia, to tylko kwestia czasu i interpretacji. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:43 Dzieki,bo juz myslałem ,że to bedzie niemozliwe a ja juz na zawsze pozostane niedoskonałym. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:46 ...pozostaje nadzieja, a to podobno zawsze tylko kwestia czasu... :) LIbressa --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -ewa Re: Mam ochotę na ........ IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 11.04.04, 21:31 wszystko jest możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:16 spac mi sie chce :-) Pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 10:25 Nie można powiedziec ,żeby ta treśc była zbyt bogata,ale z mojego doświadczenia wiem,że od zadumy do zadymy jeden krok.Czasami warto zrobić miłą dymę,że by znowu można sie było zadumać..........a więc odwagi dymimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 13:03 ...indukcje wzajemna,tylko mam dylemat, jaka wybrac metode? Ustalic prawde na podstawie uzgadniania cech ogólnych w różnorodności i rozbieżności, czy moze wnioskowanie przez podobienstwa,a moze empirycznie, eksperymentalnie? Czy wystarczajace "zadymiłam"? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 13:47 Dym jak cholera ale ja cos tam pomiędzy nim widzę.Zdecydowanie empiria i mocne eksperymenty.Loty na orientację najlepsze.Zasadnośc metod nieistotna.Liczy sie efekt końcowy.Cechy ogólne jako suma cech indywidualnych, staja sie w tym wymiarze mało istotne.najlepsze metody to te ,które wychodza w czasie lotu.Wazne by bezpiecznie wylądowac. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 15:18 ...widzisz bardzo duuuzo:))))))))) zwrociłes równiez uwage na synergie, chociaz uwazam ją za bardzo istotna. Nie wyklucza bezpicznego ladowania. Byc moze nie bede sie juz tak zastanawiac. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 14:40 Na kawałek życia, co się długo i mile we wspomnieniach plącze, inny niż dzień wczorajszy, lepszy niż udawane zachwyty znajomych i przyjaciół. Na odejście od tu i teraz, wejście w spokój nieznajomej kafejki, przesiąknietej aromatem wonnej kawy, delikatnymi perfumami pięknych kobiet i nasączonej subtelną muzyką pianisty co z zamkniętymi oczami maży by być jak ja (gdzie indziej). Wreszcie o usmiechu co rozkwitły na twarzy barmanki sprawi że noc z ma ukochana znów zapłonie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 08:07 grzechu warte,do tego ale to juz po powrocie z kafjeki koniecznie muzyka Norah Jones i pierwsza i druga płyta.Tak chyba wygląda raj.A po wszystkim chciałbym,żeby to wszystko jeszcze raz sie powtórzyło.Mhmmm Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Mam ochotę na ........ 06.04.04, 15:20 Na nic nie mam ochoty... Rozum mnie boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 08:11 Przykro mi,ale tak czasem bywa.Znamy to wszyscy.Ból ma to ,że przechodzi a stan po nim jest piekny bo czujemy ulgę.Wyjdź wieczorem przed dom i popatrz na gwiazdy,choc krótka chwilkę.Stwierdzisz ,że twój ból jest niczym wobec wieczności.Potem pomyśl o grzechu.........rano ból mninie.Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 09:56 Nie myślę o grzechach jako o grzechach, chi, chi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Mam ochotę na ........ IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.04, 01:32 na mojego przystojnego sasiada... problem: jestem mezatka i mam 2 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 06:30 ...jaki problem, przeciez to Ty masz ochote na Sasiada, nie Twój mąż i dzieci... ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 08:27 Czasami przystojny mąż jest panaceum na to żeby potem bardziej kochac dzieci i męża.Niekoniecznie sasiada.Zeby napic sie piwa nie trzeba kupowac całego browaru. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 08:57 ...tak to dobry pomysł, chociaz obarczony sporym ryzykiem, oczywiscie dla niepieknej zony. Najlepiej jest kiedy w "zaprzegu", sa "konie" tej samej "rasy"... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 11:26 rasa nie jest taka wazna ,byleby mocno szły do przodu.Czasami nie jest źle dla zaprzegu jak sie na chwilke urwie jakis luzak.Byleby powrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 11:31 Byleby zaprzęgu nie pomylił,bo może zostac sam. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 07.04.04, 11:51 ...nie moge zgodzić sie z Toba , moja wyobraźnia raczej nie widzi, pełnej krwi Araba z Kucykiem, Zaprzeg jest tylko na jakis czas, na konkretne zadanie, więc jest czas zaprzegu ,ale jest tez i łąka...tam wszyscy sa "luzakami". :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
amata.bene Re: Mam ochotę na ........ 08.04.04, 18:40 na szampana... pzdr! amata.bene Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 08.04.04, 21:04 ...szampan w smukłych kieliszkach, truskawki, świece, dyskretna muzyka i ktos... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
mariscopa Re: Mam ochotę na ........ 11.04.04, 14:22 alter50 napisał: > Kazdy z nas w kazdej chwili ma na coś ochotę z wyjatkiem tych ,którzy akurat > w tym momencie nie maja na nic ochoty,ale to szybko mija i znów maja > ochote.Kurcze panie i panowie ...na co macie ochotę ,bez skrępowania A ja mam ochotę na zakochanie sie tej wiosny i prawdziwe szaleństwo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 11.04.04, 14:31 ...to jest bardzo dobry pomysł, najlepiej byc zakochanym permanentnie, niezaleznie od pory roku, uwielbiam ten stan... :) libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagira Re: Mam ochotę na ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 15:54 na słońce i jazde rowerem co też czynie , Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Mam ochotę na ........ 13.04.04, 12:01 Chętnie spadne ze schodów...........ale musze wiedziec ,kto będzie stał na dole.......... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 13.04.04, 12:30 ...byc moze "corka marnotrawna". kto to wie... ;) libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Mam ochotę na ........ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 12:31 long drinka na słonecznym, gorącym wybrzeżu błękitnego oceanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Mam ochotę na ........ IP: *.77.classcom.pl 15.04.04, 13:20 Wlaśnie otrzymałam-różę w zębach na kolanach.Dziękuję Wera Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochotę na ........ 15.04.04, 16:15 ... spacer nad Wisłe, spojrzec na drugi brzeg, zobaczyc gdzies, na południowym zachodzie słonce, posłuchac spiewu ptaków... ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Mam ochotę na ........ IP: *.77.classcom.pl 15.04.04, 16:40 ....spacer bulwarami wiślanymi i właśnie wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś