Gość: wątek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:01 robisz to tak dobrze! ach, otwierasz mnie! nie mogę tego powstrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka! Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:02 zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:02 wątek,ty lepiej nie prowokuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 17:04 kurde watek, erotyczne pietro wyzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:11 wiem, że potrafisz mnie pociągnąć! -wątek Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:14 potrafie moge cie pociagnac w góre ale tez potrafie sciagnac cie w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:27 skorpionia przewrotność? jak ściągasz mnie w dół? czy im niżej robisz wpis do to wyżej się wybijam? sczytujmy się Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:28 wystarczy przez kilka minut ciągnełam cie w dół za pomocą milczenia teraz skocz w góre ale tylko na chwile milczenie i dołowanie jest przyjemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:31 no i sczytalismy sie roznica kilkusekundowa trzeba to jeszcze pocwiczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:36 strach się uśmiechnąć :) teraz czy później aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:37 każde z nas... robimy to sami... to samo.. ale jazda :) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 17:40 sam sama samo sami tak bezpieczniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:06 ale nawet razem musi przyjść samo jesteś bezpieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 18:10 juz tak bo sama teraz sie nie boje juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:16 no tak, nie lubię terii o połówkach pomarańczy, lepsze są dwie całe co orbitują cieszę się, że jesteś cała i nie pękasz mam nadzieję w obliczu nie ma to jak te wrocławskie kalambury Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: NAJEDŹ NA MNIE SWOJĄ MYSZKĄ! I KLIKNIJ MNIE! 22.02.02, 18:22 wrocławskie kalambury dzis wystawione na deszcz i przenikliwie mrozny wiatr ale sie trzymają,nie pękają pozdrawiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek możesz teraz klknąć na moją końcówkę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:37 teraz stanę i będę stał Still would stand all time. cu next time Odpowiedz Link Zgłoś
oona sorry... 23.02.02, 18:49 ...i must 'cause darknes falls and i wish ...... were here Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: sorry... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 22:17 What shall we use to fill the empty Spaces where we used to talk How shall I fill the final places How shall I complete the wall Odpowiedz Link Zgłoś
oona my brick... 25.02.02, 12:15 alez kobiety kochają wypełniac puste przestrzenie słowami!....:) All this tenderness has come to nothing all that we require is being rearranged i've no wish to look to the future for my expectations will no doubt be changed Just rolling along on the rest of the waves my statements and strategies are quickly dissmised poisoned pens in invisible paper steel knuckles concealed by velvet fists What is the chance of us living some of our simplest dreams are all the structures we build here really as frail as they seem? The dying are the lovers of this modern world the power and the glory survives with radio active bargaining and the valueness of our lives My turn to crumble my turn to fall from so very humble to nothing at all..... Odpowiedz Link Zgłoś