Dodaj do ulubionych

Polska w szyldach

22.04.04, 11:37
Centrum Higieny Jamy Ustnej - Zawiesia - Swiat Opryskiwaczy - Miedzynarodowy
Przewoz Zwlok - Florystyka D. Kwiotek - Dr Oetker przepis na sukces (nad
polowym punktem sprzedazy zniczy pod cmentarzem)- Hurtownia Ryb 'Delfin' - Wez
kredyt w Polskim banku.

Do tego wszyscy (prawie) mowia 'ona/on tak ma' (??)
D-bry wszystkim
B-Y czyli tam i z powrotem.
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: Polska w szyldach 22.04.04, 12:14
      chociaz raz nie witasz sie tylko z Damami :) ja oficjalnie spie...
      ale te szyldy byly tak ciekawe, intuicyjnie je znalazlem. gdyby tam byc na
      stale, byc moze tego smaczku by sie nie zlapalo, stopniowo bedac oswajanym?
      • brezly Re: Polska w szyldach 22.04.04, 12:29
        Hej, no ja mialem cos 10 miesiecy przerwy i juz mnie telepie jak takie cos widze.
        Inne wrazenie: jak sie oglada w TV dowolne wiadomsoci to nie wiadomo czy sie ma
        do czynienia z lektorem odczytujacym informacje czy dziennikarzem je komentujacym.
        Aha, jeszcze jedno co mnie uderzylo: sposob w jaki ksiazki ulozone sa w
        ksiegarniach. Od kiedy maja wsyzstko skatalogowane w komputerach - ksiazki leza
        bez ladu i skaldu, porzadek alfabetyczny tylko taki udaje, nektorych liter brak,
        raz to idzie w pionie, raz w poziomie, no horror.

Aha, Kanuk: zagadka. Co to znaczy 'Kulturystyka. Suplementy'? I czy sa dealerzy
        nieautoryzowani?
    • edzioszka Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 12:42
      wprawdzie w etykietach ale toż przeca raj dla wytrawnego
      degustatora! ;)

Poza tym dobryj den, tak sobie właśnie mykłam przelotnie :)
      • brezly Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 14:13
        Czesc Eda, dzieki za przyrode.
        PS. Mam nowy eksponat do zeskanowania. Jutro poslem.
        • edzioszka Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 15:05
          Brezly, wiesz gdzie szukać fotosów mirnych walut?

PS. i cóż takiego bydziesz słać, kolejny kryminałek?
          • slovianecka Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 15:12
            zdjęcia banknotów polacco i italiano już znalazłam w turprzewodniku, jeszcze
            dolców poszukuję..
            • brezly Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 15:18
              Aha, krimi-PRL, miodzio. Slac ci?
              Co do banknotow zaraz zobacze.
              O tu:
              www.banknotes.com/images.htm
              • edzioszka Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 16:00
                no pewnie, że słać! wełyke spasybi - dokładnie takich zdjęć szukałam :)
                • kanuk Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 16:10
                  Kulturystyka. Suplementy. chodzi zapewne o preparaty na przyspieszony rozwoj
                  masy bialkowej i zwiekszenie objetosci bicepsowej. jest tego cala masa. a
                  nieautoryzowani
                  dealerzy sa, oj sa.....o wpadunkach donosi prasa :)
                  • brezly Re: Encyklopedia Win Polskich 22.04.04, 16:14
                    kanuk napisał:

>przyspieszony rozwoj masy bialkowej i zwiekszenie objetosci bicepsowej>

To po kanadyjsku? :-))

Moja masa bialkowa (? jak tak mozna o kims?) rozwija sie bez suplementow, a
                    objetosc bicepsowa ma juz wieksza niz jej mama. Ale z kulturystyka nie ma nic
                    wspolnego...
                    • edzioszka zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 16:36
                      dla kulturystów i fanów treningu siłowego

www.kulturystyka.pl/
                      do najczęściej stosowanych suplementów należy kreatyna, ma postać białego
                      proszku, w zasadzie wygląda jak cukier-puder albo narkotyk.. handlu prochami
                      byłam naocznym świadkiem - w osiedlowym fitness klubie, z cichym przyzwoleniem
                      policji i ochrony.. ale trza przyznać, iż z chłopakami-mięśniakami ubaw był po
                      nieziemski.. kiedyś jeden z nich, który się za kolegę mego dobrego uważał
                      narzekał na ból gardziołka.. jako, iż serce kobiece wraźliwe - przyniosłam mu z
                      domu kropelki.. kulturysta złapał buteleczkę i wysączył do ostatniej kropelki,
                      po czym cały poczerwieniał, zakrztusił się, a potem zaczął wściekać, że
                      chciałam go otruć.. oczywiście na myśl mu nawet nie przyszło, aby na etykietę
                      spojrzeć.. a tam - o ile dobrze pamiętam zalecano jedną kropelkę rozcieńczoną w
                      połowie szklanki wody.. ale pozitivo: kaszel i ból gardziołka na następny dzień
                      zniknął jak ręką odjął ;)
                      • kanuk Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:25
                        po kanadyjsku ? odpowiadam na pucla a tu taka zlosliwosc ! :) Niemcy tacy
                        sa :))
                        Edi, wlasnie o te kreatyne chodzi. kreatury z tego pozniej takie rosna. drzewa
                        cale nosza pod pacha.
                        • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:34
                          u mnie na wuefach sprzedaaj wode z kreatyna nawet. a na niej tak obrzydliwa
                          zylasta pani, ze o suchym cwicze. a w domu reddsik na ugaszenie :)
                          • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:41
                            a nie l-karnityną czasem, taką na wspomaganie odchudzania? ;)
                            • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:46
                              hesus. to na k i to na k (ale tamta pani jest pokryta na calym ciele zylastymi
                              miesniami)
                              • slovianecka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:53
                                nie no - takiej figurki mieć bym
                                nie chciała ;)
                        • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:38
                          a co, strong manem zamierzasz zostać? jeszcze chłop jak dąb prezentuje się jako
                          tako ale po co kobietki się rwą do dźwigania sztang? w fitnesie za korzystniej
                          kształtujące figurę uważam ćwiczenia na "rzeźbę", czyli z małym obciążeniem i
                          dużą ilością powtórzeń.. no chyba, iż kto gustuje w napakowanych osiłkach,
                          chłopcach od "brudnej roboty" ;)
                          • pejsaty Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 17:53
                            mam nadzieje, ze aniela na wuefie nie rwie sie do sztangi!
                            • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:00
                              jak nie jak tak
                              • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:07
                                moje ulubione ćwiczenia to martwy ciąg na prostych nogach oraz wyciskanie leżąc - a Twoje? ;)
                                • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:11
                                  oszukiwanie schowana za kolumna :)
                                • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:15
                                  A też masz taką zieloną d... ???
                                  ;-PPP
                                  • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:21
                                    Fdj, nie usiłuj triumfować, lepiej zanotuj numer niebieskiej linii.. a może
                                    zamierzasz zostać bohaterem telenoweli dokumentalnej "mążczyźni ofiarami
                                    przemocy"? ;)
                                    • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:24
                                      Aha, bo sąsiadka ma nowe futro?
                                      • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:26
                                        nie, zapomniałeś dodać zupy do soli ;)
                                        • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:28
                                          No i się zupa wylała (na futro sąsiadki na szczęscie ;-D).
                                          • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:33
                                            widzę, iż reagujemy podobnie - dla poprawienia humorku lubię poobserwować
                                            jakiegoś pechowca ;)
                                            • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:36
                                              Aha, zbieram zdjęcia przedstawiające, jak się ludziom wali świat na głowę ;-)
                                              • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:42
                                                chętnie bym im dorzuciła krzyżyk na plecy ale miewam samarytańskie słabostki ;)
                                                • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:45
                                                  Ale za to mogę Ci sprzedać kłody pod nogi.
                                                  Tanio.
                                                  • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:47
                                                    i belkę w oko im.. jak trudno zdobyczne - źdźbło chociaż! ;)
                                                  • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:50
                                                    Kopanioe dołków pok kimś bez samodzielnego wpadania w nie Sp. z o.o.
                                                    (to moja firma)
                                                  • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:54
                                                    gratuluję wszechstronności! firma usług męskich z full serwisem powstała
                                                    również z Twojej inicjatywy, prawda li? ;)
                              • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:08
                                Yyyy, Aniela Wróbel?
                                Aniela Misterska?
                                Aniela Klejnowska?
                                • edzioszka Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:16
                                  a właśnie chciałabym Ci Fdjot uroczyście zakomunikować, iż zostałeś odznaczony
                                  w moim forum na zielono ;)
                                  • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:21
                                    Eeee, a moja d... też???
                                    ;-PPP
                                    • slovianecka z pomruków niezadowolenia 22.04.04, 18:58
                                      wnioskuję, iż mam Cię zrobić na szaro? ;)
                              • pejsaty Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:10
                                eno aniolek ze sztanga? a skrzydla mu nie opadaja z bezsilnosci?
                                • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:12
                                  wlasnie. mnie cwiczen fizycznych wiecej lezenia i telewizora! zeby piora zdrowo
                                  lsnily
                                  • pejsaty Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:17
                                    lezec i pachniec masz - to twoje zadanie. :)
                                    • aniela Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:17
                                      o toto wlasnie. oraz lezec i byc piekna (zeby nie popasc w rutyne, troche
                                      odmiany)
                                      • fdj Re: zajrzyjcie panowie na profesjonalną stronkę 22.04.04, 18:21
                                        Nie pachnieć, tylko won-ieć ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka