tsun_am 23.04.04, 13:57 jak zwykle w piąte, zauważyliście? Ja dzis wychodzę z pracy 16! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: mało nas 23.04.04, 14:09 No, a co będzie w majowy weekend? Strach pomyśleć:( Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: mało nas 23.04.04, 14:16 tsun_am: ja tez:) Chiara: chociaż wyjeżdzam w góry specjalnie żeby odpocząć głównie od kompa, to za Wami bede chyba tęsknic, chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: mało nas 23.04.04, 14:30 Czuję się jakbym była na ostanich metrach maratonu. Resztką sił do soboty.... Z językiem na brodzie :P I jeszcze podrzucają mi tu jakąś robote. Na łódki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: mało nas 23.04.04, 14:37 właśnie chciałam napisać, że mam luźny dzień - tyle że dostałąm opieprz na koniec dnia od panienki, która nie jest specjalnie do tego uprawniona. No i mam zepsuty nastrój na koniec dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: mało nas 23.04.04, 14:51 tsun_am napisała: > właśnie chciałam napisać, że mam luźny dzień - tyle że dostałąm opieprz na > koniec dnia od panienki, która nie jest specjalnie do tego uprawniona. No i mam > > zepsuty nastrój na koniec dnia. Olej glupia panienke! Nie moze Ci jakas glupia baba psuc humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: mało nas 23.04.04, 15:07 Trzeba ja tez bylo ofuknac albo dogryzc miedzy wierszami:o) A co!? Odpowiedz Link Zgłoś