drugitiktak 11.02.11, 09:04 Naukowcy wymyślili ,że jeżeli facet będzie zwodził kobietę co do swoich uczuć wobec niej , to ona bardziej będzie wariować na jego punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwygargamel Re: Podobno męska szczerość uczuć nie popłaca 11.02.11, 12:01 Wygląda na to ,że ty. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Podobno męska szczerość uczuć nie popłaca 11.02.11, 14:03 ...co ja, Gargamelu ? Możesz rozwinąć tę myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Podobno męska szczerość uczuć nie popłaca 11.02.11, 15:24 Gargamelka usiłuje Ci wmówić, że jesteś zestresowana i trudno z Tobą wytrzymać? Zresztą, kto wie, może i ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Podobno męska szczerość uczuć nie popłaca 11.02.11, 18:02 Gargamelka myli się , ja jestem niespotykanie spokojny człowiek , dopóki ktoś mi na odcisk nie nadepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ja nie mam odcisków 11.02.11, 18:44 ale gdzieś słyszałem, że są takie plastry? Wypróbuj, może znikną i nikt Ci już na odcisk nie nadepnie! Odpowiedz Link Zgłoś