bemowo4 28.04.04, 17:54 Cześć mam na imię Marcin i szukam kochanki.Jeśli jesteś zdecydowana na niezobowiązujące spotkania czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poo3 Re: szukam kochanki 28.04.04, 19:16 ...jednorazowj ,czy wielokrotnego uzytku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: szukam kochanki 28.04.04, 19:20 Poo, kochanka to nie szczoteczka do zębów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: szukam kochanki 28.04.04, 19:24 debi_bebi napisała: > Poo, kochanka to nie szczoteczka do zębów ;)) ...niestety ,czytając takie anonse ,to jedyne skojarzenie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: szukam kochanki 28.04.04, 19:28 Ale szczoteczka nie ma niezobowiązujacych spotkań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: szukam kochanki 28.04.04, 19:43 debi_bebi napisała: > Ale szczoteczka nie ma niezobowiązujacych spotkań ;) ...to jakby kwestia interpretacji,trzeba dbać o higienę jamy ustnej,niekoniecznie jednorazowo.:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:25 ...cor ad cor loquitur"... ..."O tempores! O mores!"... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:29 libressa napisała: > ...cor ad cor loquitur"... > ..."O tempores! O mores!"... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...o nie ,proszę to jaśniej napisac!Juz wiek i percepcja nie ta...;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:33 ...alez prosze uprzejmie, "serce do serca mowi", " o, czasy !, o, obyczaje". jestemm, dzisiaj bardzo romantycznie nastawiona... żadne tam demony , tylko serce... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:37 libressa napisała: > ...alez prosze uprzejmie, "serce do serca mowi", > " o, czasy !, o, obyczaje". > jestemm, dzisiaj bardzo romantycznie nastawiona... > żadne tam demony , tylko serce... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...zaraziłaś się moimi motylkami,czy demon miłości cię zaatakował ...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:43 ...juz mie tak, nie rozbieraj psychologicznie moja droga, po prostu, byc moze motylki...obudziły sie... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:46 libressa napisała: > ...juz mie tak, nie rozbieraj psychologicznie moja droga, > po prostu, byc moze motylki...obudziły sie... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...wiosna ,wszystko się budzi do życia!Jakie to romantyczne...och!:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:47 ...raczej kontynuacja "zrywu zimowego"... :) Libressas --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:51 libressa napisała: > ...raczej kontynuacja "zrywu zimowego"... > :) > Libressas > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...oj ,chyba się zmiennocieplna Zrobiłaś?Kobieta zmienną jest...!Słuchaj ,a może Ty nie jesteś kobietą,ale byłby niezły galimatias?Już widzę te miny...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:54 ...jestem Cyborgiem byc moze... i te teksty a nie mowiłam , mowiłam.... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:55 libressa napisała: > ...jestem Cyborgiem byc moze... > i te teksty a nie mowiłam , mowiłam.... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...jak na Cyborga ,to masz za duży biust!:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 22:58 ...bo tam duzo baterii sie miesci:)DDDDDD ...mogłabys tego juz dalej nie rozwija, bo wyjdzie jak oferta, a ja zlecenien nie przyjmuje... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 23:04 libressa napisała: > ...bo tam duzo baterii sie miesci:)DDDDDD > ...mogłabys tego juz dalej nie rozwija, > bo wyjdzie jak oferta, a ja zlecenien nie przyjmuje... > :) > Libressa > --- > Nadmiar zalet to duza wada. ...no dobrze,już wystarczająco Jestes rozreklamowana,nawet niektorym ,to sen z powiek spędza...cokolwiek..!Muszę sie niestety oddalić,czas w ogrodku popracowac...Motylkowych snów!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: a gdzie miejsce na... 28.04.04, 23:11 ...raczej pomysle o kapieli, cokolwiek... zeby było troche perwersji, to bedzie mała wanna... pa! :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol_nie_kobieta Re: szukam kochanki 29.04.04, 16:36 Nie dacie chłopakowi żyć ale tak to jest: "ćwierćinteligentó" nie sieją a sami się rodzą:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam kochanka Re: szukam kochanki IP: 195.117.242.* 01.05.04, 23:16 a ja mogę się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś