08.03.11, 12:29
wiem, że późno
wiem, że mało czasu ale

w wyniku rozlicznych zawirowań pozmieniało sie to i owo :)

BZ jest w planach :)

Mam nadzieję dzisiaj już coś więcej napisać. Oby tylko rozmowy przebiegły pomyślnie :)
Obserwuj wątek
    • alut-ka71 Re: BZ Letni 08.03.11, 12:39
      carrymoon napisała:

> Oby tylko rozmowy przebiegły pomyślnie :)

Trzymamy kciuki!

• goha66 Re: BZ Letni 08.03.11, 13:45
        alut-ka71 napisała:

> Trzymamy kciuki!

... i wyczekujemy jak żaba dżdżu (cokolwiek to jest :D)
    • carrymoon Re: BZ Letni 08.03.11, 14:19
      są już informacje :)
      mam nadzieję, że tym razem nic już nam nie przeszkodzi :D

termin 27-29.05.2011 r

gdzie? Info na MotoFotoBlogu
      • 1_leo Zapisy na letni BZ 08.03.11, 16:11
        Leo + 1
        • wiolaszpilazapominalska Re: Zapisy na letni BZ 08.03.11, 18:56
          Wiola+Wiesio+Wiktoria
          Ela+Darek+Junior

P.S.Piękne miejsce,czyżby Leo podpowiedział?
          ;-)
          • aneka20 Re: Zapisy na letni BZ 08.03.11, 21:01
            aneka20+Paweł
          • cien1100 Re: Zapisy na letni BZ 08.03.11, 21:02
            Czy już opowiadałem bajkę o królewnie, która miała wszędzie daleko.......?
            • carrymoon Re: Zapisy na letni BZ 08.03.11, 21:08
              Cieniu tym razem nawet organizatorzy mają daleko

Carry + 1
              • arsinoe73 Re: Zapisy na letni BZ 08.03.11, 21:33
                Tam w ogóle dojeżdża jakiś pociąg?????????????
                :>
                • goha66 Re: Zapisy na letni BZ 09.03.11, 06:56
                  arsinoe73 napisała:

> Tam w ogóle dojeżdża jakiś pociąg?????????????

... pociąg do nas nie wystarczy? ;)

Goha66 + 1
                  P.S.
                  Cieniu nie marudź z powodu odległości ... nikt z nas nie przyjedzie tam dla przyjemności, tylko z obowiązku :). pozdr.
        • draka00 Re: Zapisy na letni BZ 09.03.11, 08:16
          Draka + Paweł. Wychodzi nam jakoś tak po przekątnej kraju , ale tam jeszcze nie byliśmy :)
      • alut-ka71 Re: BZ Letni 09.03.11, 08:51
        Alutka + 1
        • avocado67 Re: BZ Letni 09.03.11, 10:16
          Avo :)
          • avocado67 Re: BZ Letni 09.03.11, 22:54
            +1 ;)
      • 1_leo Re: BZ Letni 10.03.11, 14:47
        Melduję wpłacenie całości za 2 osoby.
        Poproszę o domek z barkiem :D
        Chociasz każda(y) uczestnik jest jeżdzącym barkiem :):):) więc już nie wiem
        • zaciszanka30 Re: BZ Letni 10.03.11, 14:59
          ... i dla mnie klops ;)
          początkowo pojawił się termin lipcowy, po cichu liczyłam na czerwiec, a tu maj ... nie myślałam, że do tego dojdzie, ale przyznam szczerze, że u siebie kiepsko to widzę pod względem kosztowo-urlopowym.... w maju się nazbierało ( bedzie trochę tłumaczenia ;) ) : długi weekend na początek ( warto wykorzystać ;) ), potem 2 imprezy rodzinne typu „komunia” ( na jedną czeka mnie 800 km w jedną stronę ), spotkanie zaprzyjaźnionego BS w Bieszczadach ( termin i koszt już był wcześnie podany, myślę, że kilka osób z MiDu też już uszczupliło swój budżet o te wpłaty ).
          I okazało się, że po tym wszystkim przyszła kolej na BZ w odległych od Warszawy stronach ;) Pomimo, że także czekałam na wieści o terminie i miejscu, to na razie nie mogę się zdeklarować :(

P.S. wiem, że to wątek o zgłaszaniu chętnych i sama nie lubię jak się w takich wątkach zamiast „będę” wpisuje „ ja nie mogę” ;)
          • ciotkabw Re: BZ Letni 11.03.11, 11:21
            Witajcie, życzę dobrej zabawy (jak zawsze) i wypijcie za zdrowie moje i mojego Sławka :)
            do zobaczenia.... kiedyś :)
          • goha66 Re: BZ Letni 11.03.11, 11:39
            zaciszanka30 napisała:

> P.S. wiem, że to wątek o zgłaszaniu chętnych i sama nie lubię jak się w takich
            > wątkach zamiast „będę” wpisuje „ ja nie mogę” ;)

... wiesz Kasia, to, że ktos zdecydowanie pisze, iż w tym terminie nie da rady przyjechać (a zwykle bywał na wszystkich spotkaniach) to też jakaś informacja dla organizatorów. jeśli zainteresowanie terminem i miejscem bedzie na tyle małe, że nie zapełni się ośrodka wskazanego przez Team Wro., to wiem od Carry, że mają plan awaryjny :)
            P.S.
            a co do Ciebie to (dla mnie przynajmniej) wpis nie jest jednoznaczny - no chyba że nie potrafię czytać ze zrozumieniem (czego nie wykluczam :D). wg mnie bowiem napisałaś, że na razie nie mozesz sie zdeklarować, a nie że z całą pewnościaCiebie nie będzie ;) pozdrawiam serdecznie :)
    • carrymoon Re: BZ Letni 14.03.11, 08:55
      podciągam
      • termit16 Re: BZ Letni 14.03.11, 20:29
        O rany, odkąd podany został termin BZ-u cały czas zastanawiam się co zrobić. Mam w tym czasie imprezę rodzinną i jak na niej nie będę to mnie wypiszą z rodziny. Po cichu liczyłam, że BZ będzie bliżej Poznania albo odbędzie się w czerwcu i uda mi się połączyć dwie imprezy, a tu klops. Wiem, że marudzę, ale babcie tak mają. Niedługo postaram się dać jednoznaczną odpowiedź. A jaki jest plan awaryjny, bo chętnie zobaczyłabym Wasze twarzyczki?

PS Tydzień wcześniej jest rozpoczęcie sezonu zaprzyjaźnionego BS w Bieszczadach i trochę osób z mazowieckiego też tam jedzie (zapisy były dużo wcześniej) . Niektórzy jadą nawet na więcej niż trzy dni, więc zaczynają się problemy z kaską i urlopem.
        • carrymoon Re: BZ Letni 14.03.11, 20:38
          Jeśli chodzi o zlot BS
          no cóż ani oni względem nas ani względem innych zlotów nie ustalają terminu. Trudno oczekiwać, że my będziemy się oglądać na zlot BS czy jakikolwiek inny.
          Termin jest ten ponieważ tylko taki był wolny.l W zeszłym roku był zresztą prawie dokładnie ten sam.

opcja awaryjna owszem jest ale w tym samym terminie.

"motocyklistka jest szczęśliwa wtedy gdy znajdzie coś na czym nogami dosięga ziemi a skrzydłami nieba" :D by Cruk
        • 1_leo Re: BZ Letni 15.03.11, 08:29
          termit16 napisała:
          Po cichu liczyłam, że BZ będzie bliżej Poznania albo odbędzie się w czerwcu

Czy Ty aby troszeczkę nie przesadzasz? Na zlot masz 200 km, czyli 4 godziny jazdy i to pięknymi drogami.
          Już któryś raz podnoszony jest wątek zlotu BS, który ma być "usprawiedliwieniem" nieobecności na BZ. Co ma piernik do wiatraka to ja nie wiem:> Każdy ma prawo wyboru i jedzie tam gdzie czuje się najlepiej. Ja osobiście pozdrawiam i życzę super zabawy zlotowcom z BS:D
          • zaciszanka30 Re: BZ Letni 15.03.11, 10:45
            Z Warszawy do miejsca BBZ jest ponad 500 km - nijak nie da się z tego zrobić 200 km ;) z tego co wiem ( mam nadzieję, że nie nie naruszę prywatności Mariolki ), to Termit ma po prostu w tym terminie rodzinne sprawy w Poznaniu i pewnie liczyła, że może to będzie bliżej Poznania i uda się jej się pogodzić obie sprawy :)

Co do tego że jest podnoszony wątek zlotu BS jako "usprawiedliwienia", to ja pierwsza go podniosłam i nie zgadzam się z takim określeniem.... może to być BS lub cokolwiek innego.... "usprawiedliwieniem" miał być ograniczony budżet ( nie tylko z powodu spotkania BS ) .... ale jeżeli się policzy odległość, koszty spotkań i paliwa wypadające weekend po weekendzie to po prostu ma to wpływ na mój, a może i innych osób budżet. Żeby nie było "nie bo nie" to po prostu napisałam dlaczego..... budżet i możliwości urlopowe w mają są np. u mnie już mocno ograniczone. A chęci i zamiary przeliczam też na możliwości :) "Stety" plan organizacyjny, termin i koszty BS podał ze sporym wyprzedzeniem dlatego kilka osób się zapisało.... u nas ciągle nie było info o BBZ, poza tym, że wstępny termin to lipiec ;)
            • goha66 Re: BZ Letni 15.03.11, 11:40
              zaciszanka30 napisała:

> może to być BS lub cokolwiek innego.... "usprawiedliwieniem" miał być ograniczony budżet ...

... wydaje mi się Kasiu, że nie ma wogóle potrzeby wypisywać "usprawiedliwień" oraz, że Leo nie zaatakował ani Ciebie, ani innych dziewczyn związanych z np. z BS-em (chociaż chyba poczułaś się wywołana do tablicy ;) )... ot poprostu - sama informacja "nie mogę" wg mnie przynajmniej ... w zupełności wystarcza. wierzę (bo chcę w to wierzyć), że gigantyczny brak zainteresowania na forum możliwością spotkania się w terminie majowym w miejscu wyznaczonym przez organizatorów wynika wyłącznie z tego, że forumowicze mają już coś co uniemożliwa im przyjazd i czego (nawet przy większym lub mniejszym wysiłku) nie przeskoczą. a jeśli powody są "przeskakiwalne", ale brak jest chęci, to chociażby termin był 99 razy zmieniany, a do miejsca docelowego byłoby 100 km to powód by nie przyjechać i tak się znajdzie.
              ... uważam też, że nie ma powodu do paniki czy żalu - spotkamy się w mniejszym gronie (pierwszy Kazimierz to było "aż" 22 osoby i było sympatycznie), a Ci którzy chcą i naprawdę nie mogą zdołają "podpiąć" się pod jesienne spotkanie (które przecież gdzieś się odbędzie) ... tu nawet byłaby prośba do Was - jeżdżąc w tym sezonie po kraju rozglądajcie sie za fajnymi miejscami (już nie na 100 os. - bo BZty w takich ilościach osobych z pewnością przechodzą do lamusa) w których możnaby spotkać się pod koniec sezonu... w sumie to tyle. pozdrawiam :)
              • zaciszanka30 Re: BZ Letni 15.03.11, 13:45
                Goha,
                generalnie też nie mam potrzeby "usprawiedliwiania się", jeżeli chodzi o moje prywatne sprawy ;) ale ponieważ sama też byłam jedną z organizatorek BBZ to wiem jak ważna jest informacja zwrotna o zainteresowaniu udziałem lub konkretnym potwierdzeniu że się będzie lub nie będzie.... Co do pozostałych rzeczy to co my mamy z tymi atakami ostatnio ? ;)
                Nie poczułam się ani zaatakowana ani wywowałana do tablicy :) Po prostu lubię jasne sytuacje, a wg mnie nie zostało to jasno zrozumiane.... kluczowe dla mnie są słowa "budżet" i "urlop" ;) a szczegóły dotyczące BZ zostały dość późno ogłoszone i dlatego w międzyczasie "czekania" na te informacje pojawiły się inne "cosie" ( nie tylko motocyklowe i BSowe ) które ograniczają lub uniemożliwiają przyjazd.
                Uważam, że fair wobec organizatorów jest napisanie "nie mogę", ale jeżeli to nie jest bardzo prywatne dodanie "dlaczego". Daje to organizatorom obraz kto jeszcze myśli, a może się jeszcze zapisze, a kto raczej lub na pewno będzie nieobecny.
            • 1_leo Re: BZ Letni 15.03.11, 17:29
              zaciszanka30 napisała:
              > Z Warszawy do miejsca BBZ jest ponad 500 km - nijak nie da się z tego zrobić 200 km ;)

Ciekawe kto określił długość trasy z W-wy na BZ na 200 km? Bo na pewno nie ja:>

z tego co wiem ( mam nadzieję, że nie nie naruszę prywatności Mariolki
              > ), to Termit ma po prostu w tym terminie rodzinne sprawy w Poznaniu i pewnie li
              > czyła, że może to będzie bliżej Poznania i uda się jej się pogodzić obie sprawy

Ja podałem odległość od miejsca w którym będzie czyli Poznania. I tyle w tym temacie!
              A Mariola i tak pewnie będzie na BZ, prawda Termitku???
    • ishka Re: BZ Letni 15.03.11, 20:14
      My!
      Podtrzymuję moją propozycję pomocy w zorganizowaniu.
    • taga4 Re: BZ Letni 16.03.11, 22:28
      my jak najbardziej...
      nie wiem jak dam radę tej odległości jako świeżaczek, ale biorę urlop i na raty dojadę!!! jakoś może dam radę - muszę... :-)
      Więc nas dwójka czyli taga4 +1
      :-)

• taga4 Re: BZ Letni 16.03.11, 22:32
        no i kasę, całość za nas dwoje przelałam właśnie teraz :-)
    • 1_leo Re: BZ Letni 18.03.11, 09:14
      Hop do góry :)
    • draka00 Re: BZ Letni 21.03.11, 07:36
      wpłacona całość za 2 osoby tzn draka + Paweł
    • alut-ka71 Re: BZ Letni 23.03.11, 12:19
      Alutka+1 wpłacona zaliczka
    • aggres Re: BZ Letni 24.03.11, 07:13
      Przelew poszedł. Jadę!
      ..i już się nie mogę doczekać :)
    • kasia-wubasia Re: BZ Letni 24.03.11, 08:12
      Carrymoon, mogłabym prosić o dostęp do fotobloga? Wstępnie zgłaszam się: Kasia-wubasia + mąż, ale muszę najpierw poznać więcej szczegółów chociażby nr konta :-)

Pozdrawiam

Kasia-wubasia
      • carrymoon Re: BZ Letni 24.03.11, 09:02
        poszło
    • cien1100 Re: BZ Letni 24.03.11, 20:17

Jakby co to my się wstępnie wybieramy, przynajmniej będziemy się starać .
      cień + malagocha + tradycja :)
      przedpłata pójdzie jutro
      • efjot1200 Re: BZ Letni 25.03.11, 18:15
        Edi i Efjot,kasa będzie pewnie w poniedziałek:)
        • aneka20 Re: BZ Letni 28.03.11, 09:40
          Z bólem serca informuję, iż jestem zmuszona zrezygnować z letniego BZ-tu(aneka20+Paweł)gdyż okazało się, że w tym dniu mam 3 kolokwia :-( i nie mam możliwości żeby je napisać w innym terminie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka